Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Zuzla, man rodos, po tiek priaugt ner mazai..

Aga, sian ketvirtad. biggrin.gif tau ka darom, a? :-)

Mama sokliukas, gerai cia biggrin.gif o gal pabandyk ta sokliuka?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 05 23, 14:32)
Zuzla, man rodos, po tiek priaugt ner mazai..

Aga, sian ketvirtad. biggrin.gif tau ka darom, a? :-)

Mama sokliukas, gerai cia biggrin.gif o gal pabandyk ta sokliuka?

ir man taip atrodo smile.gif

tai dviese? ar laukiam, kad kas nors dar prisijungs?

ne, kol kas nereikėtų skatinti, reik iš pradžių sėdėt išmokti, paskui ropot, o jau paskui stovėt ir tuo labiau šokinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 23, 14:38)
i
tai dviese? ar laukiam, kad kas nors dar prisijungs?

Aš tai,panos,šiandien neprisijungsiu-man kaip ir Maikai kazkokia depresija uzejo-kai toks oras ištisai pro lietu nieko nesinori tik miegot-eisiu po darbo namo ir i lova biggrin.gif O jums dviems mamytems su Grim dar idomiau bus-galesit apie vaikus pasneket mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 05 23, 15:10)
Aš tai,panos,šiandien neprisijungsiu-man kaip ir Maikai kazkokia depresija uzejo-kai toks oras ištisai pro lietu nieko nesinori tik miegot-eisiu po darbo namo ir i lova biggrin.gif O jums dviems mamytems su Grim dar idomiau bus-galesit apie vaikus pasneket mirksiukas.gif

aha, pokalbių apie vaikus mums tik ir truksta laugh.gif

ne, meet'as yra meet'as, turi būti visos, tuo labiau ne 20 mūsų čia. jei nesigauna šį ketvirtadienį, gal gausis kitą smile.gif
Atsakyti
Tai ka, tada kita ketvirtadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 05 23, 09:34)
Jauciu, kad ne , arba jei pavyks is pat ryto, turiu pora daiktu nusipirkt ir lauk doh.gif Tu tai isvis atsargiai ten 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Nevažiuosim ir mes į Jamam-buvau vakar Akropolyje ir susižinojau, jog norimai prekei nuolaidų nebus schmoll.gif Teks apsieiti arba laukti kol baigsis ale vasaros sezonas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 05 23, 16:37)
Tai ka, tada kita ketvirtadieni smile.gif

nu jau ne, palaukit manes biggrin.gif

pamirsau per ta lakstyma pagirti mazuosius musu skyrelio wub.gif fainuoliai wub.gif
o D.C. paskutinej nuotraukoj tos delavaras wub.gif ui kaip faina jums mergytes wub.gif
nu o mes kylam nakti atostogaut blush2.gif nusilaksciau per savaite, tai taip laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 05 23, 10:40)
Norėjau vėl pilvūziko biggrin.gif Žinau žinau, šratai atsisuko...

Sukursiu albumą ir pagaliau pasirodysim  ax.gif

Normalus noras, tik gal anksti sakyčiau- duok biškelį organizmui atsigaut ir pastosi tada mirksiukas.gif

Laukiam laukiam Saulytės foto wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2013 05 24, 09:56)
nu o mes kylam nakti atostogaut blush2.gif nusilaksciau per savaite, tai taip laukiu biggrin.gif

Gero poilsio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 05 24, 10:56)
nu jau ne, palaukit manes biggrin.gif

o D.C. paskutinej nuotraukoj tos delavaras wub.gif ui kaip faina jums mergytes wub.gif

drinks_cheers.gif

čia vyras fotkino, tai kai pamačiau nuotrauką, juokiaus iki ašarų laugh.gif ačiū 4u.gif

kaip fain rolleyes.gif tai mes tau gražios kelionės linkim, o tu mums lauktuvių parvežk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 05 23, 14:10)
man kaip ir Maikai kazkokia depresija uzejo-kai toks oras ištisai pro lietu nieko nesinori tik miegot-eisiu po darbo namo ir i lova biggrin.gif

console.gif Laikykis 4u.gif
Tas lietuviškas oras įvarys depresiją visiems- aš nebežinau kaip rengtis pačiai ir kaip vaiką aprengti, kaip pataikyti į kasdieninius sezono pokyčius-iš ryto šilta, išrengiu ją vasariškai, vakare kai pasiimu iš darželio, jau būna sušalusi ir pamėlusi blink.gif
Beje, vakar buvo dukrytės darželyje išleistuvės (iš paprastos grupės į paruošiąmąją), taip fainai auklėtojos išmokiusios, paruošė programą 40min. su vaikučiais-nuostabus koncertas, neprilyginsi jokiai pasaulinei žvaigždei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 24, 11:00)
o tu mums lauktuvių parvežk biggrin.gif

neveziu schmoll.gif sudas ten, o ne lauktuves biggrin.gif
as jums geriau vyno per meet'a pastatysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 05 24, 09:56)

Och, kaip faina, gerų atostogų smile.gif O kada grįšit?

QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 24, 09:58)
Normalus noras, tik gal anksti sakyčiau- duok biškelį organizmui atsigaut ir pastosi tada mirksiukas.gif

Bijau, kad ilgai teks laukt, tai ir nesinori gaišt laiko:)
QUOTE(zuzla @ 2013 05 24, 10:00)
kaip fain rolleyes.gif tai mes tau gražios kelionės linkim, o tu mums lauktuvių parvežk biggrin.gif

Aga, mes per meetą suvartosim biggrin.gif

Labas rytas smile.gif Ar jau diena? Ai, nesvarbu, geriam kavos smile.gif
Atsakyti