Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Grim @ 2013 05 24, 10:22)
Bijau, kad ilgai teks laukt, tai ir nesinori gaišt laiko:)

Ai, nesvarbu, geriam kavos smile.gif

Tikriausiai tu teisi- man irgi teko ilgai laukti...

Ne, ačiū, jau pietų noriu- valgau sąžiningai kas dvi valandas, vyras jau įprato, kad šlamščiu viską iš eilės lotuliukas.gif Užtat ir pilvukas gerokai matosi, kas bus paskutiniaisiais mėnesiais, vos pro duris tilpsiu tongue.gif
Atsakyti
Jautruole, jau ypač Klaipėdoj tai tikrai paturbinta lietuviška vasara. Vakar nosies niekur nekišau. MB lauke šiltnamį remontavo, tai žieminę striukę apsivilko. Šiandien neiškenčiau buržuikę pasikūriau, nes šalta namie prie kompo sėdint ir drėgmė susikaupus.Aš šalčmira-jei namie 18 laipsnių tai jau vėsoka. Tai va dabar turiu 20 ir jaučiuosi žmogumi. Tiek bijau peršalt prieš procedūras. Šiandien oras geresnis palyginus su vakar. Bandysiu vėliau truputį išeiti grynu oru pakvėpuoti, piktžoles paravėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 24 gegužės 2013 - 13:25
QUOTE(Glamour @ 2013 05 24, 13:19)
Tiek bijau peršalt prieš procedūras. Šiandien oras geresnis palyginus su vakar. Bandysiu vėliau truputį išeiti grynu oru pakvėpuoti, piktžoles paravėti.

Aš jau susekiau kitoje temutėje apie jūsų planus blush2.gif Laikysiu kumščius už tolesnę sėkmę 4u.gif
Dėl oro tai šiandien jau gali drąsiai lįst lauk ravėti žolių- po pietų atšilo, aišku, ne taip, kaip man norėtųsi, bet vis padoriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 05 24, 14:19)
Aš šalčmira-jei namie 18 laipsnių tai jau vėsoka.

Tiek bijau peršalt prieš procedūras

man namie prie +22 šalta, tai aš tada kas unsure.gif

ką planuojat? smile.gif
Atsakyti
Zuzla, aš dar ir pėdkelnes po kelnėm apsivilkau, tai dabar gerai biggrin.gif o šiaip man tikras komfortas nuo 22 laipsnių prasideda.

Bandysim pirmąjį IVF pas broliukus latvius. Ach galėčiau aš dabar pamatyti II pagaliukus ir nesulaukti savųjų mmm dar metelius, kad taip ir neprireiktų to IVF ax.gif Viltis d... motina, bet ... kol nėra mmm aš truputį nėščia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 05 24, 14:53)
Zuzla, aš dar ir pėdkelnes po kelnėm apsivilkau, tai dabar gerai biggrin.gif o šiaip man tikras komfortas nuo 22 laipsnių prasideda.

Bandysim pirmąjį IVF pas broliukus latvius. Ach galėčiau aš dabar pamatyti  II pagaliukus ir nesulaukti savųjų mmm dar metelius, kad taip ir neprireiktų to IVF  ax.gif Viltis d... motina, bet ... kol nėra mmm aš truputį nėščia wink.gif

pas mus žiemą +22 būna, tai aš dviem sluoksniais apsirengusi, nes radiatorių galima reguliuot tik mažiau, o daugiau kaip +22 kiek nesuk nebus doh.gif dabar sedžiu prie balkono, ten +40 thumbup.gif

sėkmės, linkiu, kad pirmas, jei vis dėlto jo prireiks, būtų ir paskutinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 gegužės 2013 - 13:57
Ačiū, Jautruole, už kumštukus. Jų tikrai prireiks. Reiks reiks eiti į lauką, bent kad kaulus pajudinti, o tai antraip sėdimoji dalis prie kėdės priaugs wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 24 gegužės 2013 - 13:59
QUOTE(Glamour @ 2013 05 24, 13:59)
Ačiū, Jautruole, už kumštukus. Jų tikrai prireiks. Reiks reiks eiti į lauką, bent kad kaulus pajudinti, o tai antraip sėdimoji dalis prie kėdės priaugs wink.gif biggrin.gif

Man rodos, kad lankeisi kaip ir aš kažkurį laiką pas J.S., ar ne? Kaip ji sureagavo, kad išėjai kitur, ar sakei? Aš tai nesakiau nieko- atsišviečiau kortelę ir išėjau, gal Edita ir suprato, bet pačios daktarės nebesutikau.
Atsakyti
Taip. Buvau sakiusi, kad noriu atsišviesti, kad gal dar grįšim gydytis pas juos, bet išplėšė tyrimus, kuriuos ir taip turėjau, nes duodavau jai kopijas ir parašė šiokį tokį išrašą. Treisas jo net neskaitė. Būčiau žinojusi, būčiau nėjusi net bangų kelt į kliniką. Tyrimus vyras paėmė, tai nemačiau veidų. O manęs nemanau, kad ji labai pasiges, nes mes pas ją tik vieną stimuliaciją ir dvi IUI darėmės, jau buvau metus nesirodžiusi pas ją. Dabar turiu siuntimą pas giekologę, kuris galioja tris mėnesius, tai jei netyčia negalėsiu su T pasikonsultuoti, tai eisiu nemokamai apžiūrai echoskopu ar dėl kokio recepto pas valstybinę ginekologę. Ji yra mane operavusi, mes gerai sutariam, manau išsiversiu bėdai prispyrus.

Mes su tavimi ir Orchidėja kartu IUI temutėje lankydavomės. Aš tik sustojau, o jūs toliau gydėtės.
Papildyta:
Šiaip nematau ko čia pykti. Jei mums užsienyje pigiau IVF bei užšadytų blastukių saugojimas, tai ir daromės tenais. Paprasta matematika. Ar taip ar taip IVF irgi loterija, kurią vieni išlošia kiti , deja, ne.
Papildyta:
Zuzla, tai tu turbūt geriausiai jautiesi pirty wink.gif Tau reikia ne LT gyventi, kad būtumei visiškam komforte kasdien bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 24 gegužės 2013 - 15:15
Seikos! 4u.gif

Grazuoliai leliukai! wub.gif

Glamour, sekmingo IVF! 4u.gif Nors labai linkiu, kad neprireiktu ax.gif

Irene, gero poilsio!

Jautruole, apsilankyk kada sitoj temutej, mergaites vis taves pasigenda smile.gif

Kur kitos dinge g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 23, 13:55)
rytoj eisim pas neprisimenu specialybės dėl vit D ir kalcio pasisavinimo, čia šiaip užsinorėjau ištirti. tuo pačiu pridavėm kraują, kad pažiūrėt, ar pakilo HB, rytoj sužinosiu.

paskui nuvažiavom pas močiutę, aplankėm Semką, jin jau duodas po namus kaip tikra šeimininkė. bet papūgos prisibijo hihihi.gif
Kaip sekėsi?

Smagu kad Semkai viskas gerai wub.gif

QUOTE(Glamour @ 2013 05 24, 14:19)
Aš šalčmira-jei namie 18 laipsnių tai jau vėsoka.
18 tai čia jau šaldytuvas blink.gif 4u.gif

14 DPI hcg <1
Nesakiau jums kad dariausi.... verysad.gif Labai be nuotaikos buvau... Net į IUI ėjau visai be ūpo, tiesa gyd. sugebėjo pakelt nuotaiką bent tam vienam vakarui wub.gif Paskui vėl tas pats buvo... Apie dabartinę nuotaiką nekalbu... Nors nežinau ko aš čia žliumbiu, juk vaikų tai nenoriu...
Metu bromocriptiną trims savaitėms, sugersiu dermatologės skirtus vaistukus (jie nesuderinami su bromocriptinu). Pofig kad išsiderins PRL, juk ir su suderintu PRL š gaunasi, kam čia vargintis, pavarysiu paskui dvigubą dozę ir bus koks buvęs...
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 05 24, 21:22)
Kaip sekėsi?

Smagu kad Semkai viskas gerai  wub.gif

18 tai čia jau šaldytuvas  blink.gif  4u.gif

Nesakiau jums kad dariausi....  verysad.gif

pasirodo vitD kainuoja 50 lt doh.gif ot užsinorėjau.. nu nieko, bent žinosim. tai čia pirmadienį kraują priduot.. iš venos mastau.gif ir šlapimą surinkti mastau.gif pirmą rytinį mastau.gif
o HB 99, nieko nepakilo su tom košėm ir daržovienėm sad.gif tai kol nueisim iki hematologo, pagersim folio r. ir kažkokią geležį, nežinau, dar nepirkau.

aha, šian jau su mama miegojo smile.gif

sad.gif console.gif bet nenuleidi rankų, šaunuolė.
Atsakyti