Taip. Buvau sakiusi, kad noriu atsišviesti, kad gal dar grįšim gydytis pas juos, bet išplėšė tyrimus, kuriuos ir taip turėjau, nes duodavau jai kopijas ir parašė šiokį tokį išrašą. Treisas jo net neskaitė. Būčiau žinojusi, būčiau nėjusi net bangų kelt į kliniką. Tyrimus vyras paėmė, tai nemačiau veidų. O manęs nemanau, kad ji labai pasiges, nes mes pas ją tik vieną stimuliaciją ir dvi IUI darėmės, jau buvau metus nesirodžiusi pas ją. Dabar turiu siuntimą pas giekologę, kuris galioja tris mėnesius, tai jei netyčia negalėsiu su T pasikonsultuoti, tai eisiu nemokamai apžiūrai echoskopu ar dėl kokio recepto pas valstybinę ginekologę. Ji yra mane operavusi, mes gerai sutariam, manau išsiversiu bėdai prispyrus.
Mes su tavimi ir Orchidėja kartu IUI temutėje lankydavomės. Aš tik sustojau, o jūs toliau gydėtės.
Papildyta:Šiaip nematau ko čia pykti. Jei mums užsienyje pigiau IVF bei užšadytų blastukių saugojimas, tai ir daromės tenais. Paprasta matematika. Ar taip ar taip IVF irgi loterija, kurią vieni išlošia kiti , deja, ne.
Papildyta:Zuzla, tai tu turbūt geriausiai jautiesi pirty

Tau reikia ne LT gyventi, kad būtumei visiškam komforte kasdien