Vilma ar Balkoni red? Aš siūlyčiau šiek tiek apgenėti pomidorams lapus nuo apačios, kad nesiliestų prie žemės ir laistant
Ir dar šiaip švelniai patrumpinčiau kai kuriuos lapus pravėdinimui "po sijonu"
Bet tik lapus, ne pažastėles
Ne nu man tai sekas su tais visais parazitais... vakar vakare kai pamaciau ciliu lapus tai vos infarktas neistiko... visi nuvaryti baltasparniais
Ir cia sitas kur virtuveje ant palanges. Tai susinervinau puse lapu nugenejau tai dabar kaip palme atrodo ilgas kotas ir virsunej lapiuku su keliais ciliais
Balkone tai kazkaip nepastebejau as tu parazitu tik mano amzini draugai tie sparnuoti amarai...
Nu o smagioji dalis kad pradejo dauguma pomidoru raudonuot ir geltonuot
Arbuzas jau tuoj bus teniso kamuoliuko dydzio kitas kaip slyva
Melionas jau gerokai paauges
Dar si savaitgali kepiau savo cukinijas rutuliukus
Labai skanios ir taip graziai atrodo idarytos. Kaip tik visiem paragaut uzteko nes jau 5 vnt turejau
Dar si savaitgali kepiau savo cukinijas rutuliukus
QUOTE(Montera @ 2013 06 26, 14:01)
Ne nu man tai sekas su tais visais parazitais... vakar vakare kai pamaciau ciliu lapus tai vos infarktas neistiko... visi nuvaryti baltasparniais
Ir cia sitas kur virtuveje ant palanges. Tai susinervinau puse lapu nugenejau tai dabar kaip palme atrodo ilgas kotas ir virsunej lapiuku su keliais ciliais
Balkone tai kazkaip nepastebejau as tu parazitu tik mano amzini draugai tie sparnuoti amarai...
Melionas jau gerokai paauges
o jei pabandyt pomidorus pradžioj, augimo metu, kol dar neužpuola amarai papurkšt Nimazaliu, kad įsigertų į augalo lapus ir jau pirmieji sparnuočiai paragavę kojas užverstų?
Pas mane irgi raudonuoja ir kol kas vienas juoduot bando
Mano didieji dar tik du raudonuot pradeda
. Kabo daug bumbulų, bet dar žali, teks laukti
Va mano mazuliukai sweet'n'neat raudoni ir geltoni nusispalvino 

Betaliux pradejo spalva keist

Papriku ant vieno krumo priskaiciavau 12vnt
o antras krumas dar tuscias

Arbuzas didesnysis

mazesnysis

Pipiriukas Sweet peper red skin

Melionas kaip suprantu cia tas bus kur pavirsius sutrukinejas

Ir jau tumbling tom red dvi kekes paraudo

Golden greek pepperoni nukentejas nuo baltasparniu
Ir labai idomiai jis augo ilgas stiebas ir virsui buvo toks susiraizges gumulas net ardziau nes ziedai islyst negalejo

Ir antras virtuves augintinis. Paprastas raudonas cilis

Kol kas niekaip spalvos nepradeda keisti.
Visi kiti pomidorai dar zaliuoja.

Betaliux pradejo spalva keist

Papriku ant vieno krumo priskaiciavau 12vnt

Arbuzas didesnysis

mazesnysis

Pipiriukas Sweet peper red skin

Melionas kaip suprantu cia tas bus kur pavirsius sutrukinejas

Ir jau tumbling tom red dvi kekes paraudo

Golden greek pepperoni nukentejas nuo baltasparniu

Ir antras virtuves augintinis. Paprastas raudonas cilis

Kol kas niekaip spalvos nepradeda keisti.
Visi kiti pomidorai dar zaliuoja.
Kai didumo arbūziukai su melionu
O kelis melioniukus leidi augint vienam augalui? Aš dulkinau visus kiek žydėjo tai bijau, kad perdaug bus, ale nuskint gaila labai
QUOTE(Amise @ 2013 06 26, 22:37)
Kai didumo arbūziukai su melionu
O kelis melioniukus leidi augint vienam augalui? Aš dulkinau visus kiek žydėjo tai bijau, kad perdaug bus, ale nuskint gaila labai 
Melionas turejo tris moteriskus, kutenau visus bet tik sitas vienas auga kiti du nejudedami stovi tai manau lupsiu lauk kad sitas normaliai augtu. Kiti du kibirai su melionais tai nesveikai dideli ir tik dabar pradejo vyriskais zydeti o moterisku dar nesimato.
Arbuzus tai po 2 kol kas augina abu krumai ir po daugiau jauciu neleisiu. Beja arbuzai labai sujudejo ir atsigavo kai i atvira balkona iskeliavo. Kol kambaryje stovejo daug leciau augo.
QUOTE(Montera @ 2013 06 26, 22:51)
Melionas turejo tris moteriskus, kutenau visus bet tik sitas vienas auga kiti du nejudedami stovi tai manau lupsiu lauk kad sitas normaliai augtu. Kiti du kibirai su melionais tai nesveikai dideli ir tik dabar pradejo vyriskais zydeti o moterisku dar nesimato.
Jo, man irgi yra pora kurie buvo apdulkinti keliom dienom vėliau, nei kad pirmieji, bet jie gan sparčiai auga palyginus, o tie pirmieji paaugo ir stovi vietoj.. Bent jau nepanašu, kad labai didėtų..teks turbūt apmažint..
sakykit, o arbūzus sodinat va taip iš suvalgyto sėklų ar yra spec. kaip paruoštos juos?
QUOTE(grange @ 2013 06 27, 00:21)
sakykit, o arbūzus sodinat va taip iš suvalgyto sėklų ar yra spec. kaip paruoštos juos?
as ir arbuzus, melionus tai tiesiog parsisiunciau seklas. Bet galima ir is surinktu.
Nu Montera tavo darželis
. O jau melionai su arbūzais
. Ir pomidorai, ir paprikos labai viskas gražiai auga, tai ko čia stebiesi apie mano daržą
? Mano viena paprika per vėją nukentėjo - nulūžo šaka su keturiom paprikom, tai padėjau ant palangės, bet nenoksta... Įtariu, kad reikės žalias suvalgyti (jeigu bus valgomos
)...
QUOTE(smilga1972 @ 2013 06 27, 07:37)
Nu Montera tavo darželis
. O jau melionai su arbūzais
. Ir pomidorai, ir paprikos labai viskas gražiai auga, tai ko čia stebiesi apie mano daržą
? Mano viena paprika per vėją nukentėjo - nulūžo šaka su keturiom paprikom, tai padėjau ant palangės, bet nenoksta... Įtariu, kad reikės žalias suvalgyti (jeigu bus valgomos
)...
Zinai pas kitus visada atrodo viskas graziau
Vajej kaip papriku gaila
As tai su viena pomidoru rusim vargstu. Enano atrodo vadinas. Tai jam uzaugo kazkiek tas stiebas i virsu ir issisakojo i tris atsakas ir tos atsakos horizontaliai i sonus isaugo. Tai nebesugalvoju kaip jas paremti kad nenuluztu.