Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Lubose tik kaimynai biggrin.gif Ale kažkokia bjauresnė aš šiom dienom tai vakar visgi apskainiojau mažesniu melionus, kad kiti augtų ir va šiandien monstrui viršūnę nugnybiau. Kai pažastėlės lubas pasieks galėsiu su jomis smagintis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, kodel buna ciliukai isstype? pernai jie zemesni buvo nei siemet. pirkau seklas tas pacias. sakau gal diena saules per mazai, balkonas vakarinis
Atsakyti
Kaip sekas agurkų augintojoms? Maniškiai vėl mėto agurkiukus.. Suvalgiau šiemet gal visus..umm.. 4 lotuliukas.gif jei ir toliau taip tai spėju mesiu lauk, galės vietoj jų arbūzas su melionu karstytis. O kitąmet net nebesėsiu, nes kažkaip nesiseka susidraugt, kad augtų kaip pridera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 07 02, 19:11)
Kaip sekas agurkų augintojoms? Maniškiai vėl mėto agurkiukus.. Suvalgiau šiemet gal visus..umm.. 4  lotuliukas.gif  jei ir toliau taip tai spėju mesiu lauk, galės vietoj jų arbūzas su melionu karstytis. O kitąmet net nebesėsiu, nes kažkaip nesiseka susidraugt, kad augtų kaip pridera  g.gif

O man kazko kartus paskutiniai doh.gif Ir jau uzkniso bitute dirbti. Jei kitais metais auginsiu tai tik savidulkius cool.gif

Uztai arbuzai auga dienom biggrin.gif Jau du tokie faini kamuoliukai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 07 03, 13:45)
O man kazko kartus paskutiniai doh.gif  Ir jau uzkniso bitute dirbti. Jei kitais metais auginsiu tai tik savidulkius cool.gif

Uztai arbuzai auga dienom biggrin.gif  Jau du tokie faini kamuoliukai. thumbup.gif

arbūzus rodyt reikia, o ne šnekėt lotuliukas.gif maniškis irgi pučiasi smile.gif mastaus gal jau iš anksto tinkliukan kabint, kad jei koks ūsas neatlaikytų svorio nenudribtų viskas žemėn.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 07 03, 14:43)
arbūzus rodyt reikia, o ne šnekėt  lotuliukas.gif maniškis irgi pučiasi smile.gif mastaus gal jau iš anksto tinkliukan kabint, kad jei koks ūsas neatlaikytų svorio nenudribtų viskas žemėn..  unsure.gif

Pas mane vienas tai sekmingai apacioj uzsimezge tai as dabar ant tokio vaikisko grebliuko atremiau kad zemes neliestu bet antra tai reikia galvot jau kaip parist kol nenutruko. Biskuti veliau nufotkinsiu savo grazuolius smile.gif
Atsakyti
Arbuzas 1
user posted image
Arbuzas2
user posted image
Melionas
user posted image
Faina keke pomidoro Enano smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 07 04, 09:41)
Arbuzas 1
user posted image
Arbuzas2
user posted image
Melionas
user posted image
Faina keke pomidoro Enano smile.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kokie monstriuuuukai thumbup.gif Mano dar mažiukai palyginus biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolės mergaitės thumbup.gif , gražu ir skanu wub.gif . Aš savo didžiųjų pomidorų pagaliau paragavau, tai net burnoj tirpsta, kokie sultingi wub.gif , prisiminus parduotuvinius, tai net nėra ką lyginti thumbup.gif . Tik aš pradėjusius nokti nuskinu, nelaikau ant daigo, sako, kad kiti greičiau pradeda nokti ax.gif , kaip manote g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 07 04, 17:37)
Tik aš pradėjusius nokti nuskinu, nelaikau ant daigo, sako, kad kiti greičiau pradeda nokti  ax.gif , kaip manote  g.gif ?

Aš dabar taip pat jau paraudonavusius ir nebetoli to pilno prisipirmo susidedu dėžutėn balkone. Paskui visus tik am lotuliukas.gif Balkoninukam skinu pagal nuotaiką, o monstriukui black cherry stengiuos palengvint gyvenimą ir ilgai netempiu nuskint, nes dar daugybė kekių jam laukia užaugint normaliai smile.gif
Atsakyti
Toli man dar iki tokių monstriukų smile.gif Juolab kai melionai kažkaip lėtokai auga, o kiti galbūt vėl vietoj stovi, nors praretinau vaisų doh.gif
Sukišau melioną ir arbūzą į tinkliukus, kad jei tektų kur išlėkt neliktų vieni žudytis biggrin.gif
Mano didžiausias melionas
user posted image

Maželesnis
user posted image

Arbūziukas drovisi
user posted image

Spalvota spalvota wub.gif Reiks peržiūrėt foto ar esu kada išlaukus kol Venus bus oranžiniai ar ne g.gif
user posted image

user posted image

Black cherry turbo mega kekė
user posted image

Venusiukas aplipęs
user posted image

Pagrasinau forume, kad agurką naikinsiu tai va pradėjo agurkiukus normaliai megzt, žiūrėsim kaip toliau bus biggrin.gif Melionam bijau grasint, kad augtų, o tai ims ir pats išeis lotuliukas.gif
Atsakyti