Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2013 07 05, 18:02)
Toli man dar iki tokių monstriukų smile.gif Juolab kai melionai kažkaip lėtokai auga, o kiti galbūt vėl vietoj stovi, nors praretinau vaisų  doh.gif
Sukišau melioną ir arbūzą į tinkliukus, kad jei tektų kur išlėkt neliktų vieni žudytis  biggrin.gif
Mano didžiausias melionas

wub.gif wub.gif wub.gif

Koks grazus arbuzas wub.gif wub.gif wub.gif kokia pas tave rusis? Taip graziai dryzuotas smile.gif nes maniskiai kaip suprantu bus tamsiai zali jau ir dabar tamset pradejo.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 07 05, 19:18)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Koks grazus arbuzas wub.gif  wub.gif  wub.gif  kokia pas tave rusis? Taip graziai dryzuotas  smile.gif nes maniskiai kaip suprantu bus tamsiai zali jau ir dabar tamset pradejo.

crimson sweet smile.gif bet tavo didesniiii wub.gif
Atsakyti
Pagaliau mano paprikos pradeda keisti spalvą wub.gif , palauksiu, kol labiau nusidažys ir tada pafotkinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, tikrai mačiau, kad kažkada kalbėjote apie agurkus, bet nerandu g.gif
Maniškiai tik vyriškais žiedais žydi. Kažką maišau, ar sakėt, kad galima kažką padaryt, kad žiedų ir su agurkiukais būtų?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 07 07, 08:42)
Pagaliau mano paprikos pradeda keisti spalvą  wub.gif , palauksiu, kol labiau nusidažys ir tada pafotkinsiu  mirksiukas.gif

Oi kaip faina smile.gif pas mane dar tik auga dar kol prades raust teks palaukt. Vienas cilis lyg pradejo rausvu taskeliu daryt smile.gif Tai kol kas vienintelis pipiriukas is visos armijos biggrin.gif
Atsakyti
Truputį pasirodau, nes labai jau norisi paragauti lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Man tik keista tos didžiosios paprikos, kai pradėjo nokti lyg ir vysti pradėjo g.gif . Gal aš jas pervėlai sumąsčiau pakelti aukščiau į saulę g.gif ? Matyt jos jau senai turėjo nokti... Drėgmės tikrai pakanka ir mažosios normaliai, o didžiosios labai įdomios darosi g.gif .
Atsakyti
sveiki, aį pas jumi su klausimu atlėkiau, nes kitur nerandu kur paklausti biggrin.gif
nesu nei sodinykė nei daržinykė, žemė beveik mano priešas biggrin.gif turiu kiemelį, ten brdakas ir sodinimu šiemet tikrai neužsiimu. bet va netyčia prekybcentry nusipirkau tokią juokingą pupą, na ir išdygo ji man

user posted image

gal yra žinančių, ka su ja daryti, kad ir toliau augtų? namuose kaip ir turbūt neužaugs didelė, galėčiau pasodint lauke, jei įmanoma, pas mus klimatas vėsesnis, drėgnas, temperatūra apie 16-23. Gal yra žinančių ir galinčių paprotint ką su ta pupyte veikt?smile.gif
Atsakyti
Ir kaip jum siandieninis mano derlius?? Va ka radau isipainiojusi tarp pomidoru biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 10 liepos 2013 - 09:00
QUOTE(Montera @ 2013 07 10, 10:00)
Ir kaip jum siandieninis mano derlius?? Va ka radau isipainiojusi tarp pomidoru biggrin.gif
user posted image

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Augink biggrin.gif nurankios visus parazitus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 07 10, 10:00)
user posted image

thumbup.gif lotuliukas.gif
pas mane i shiltnami vienas paukshtelis pastoviai iskrenda, ish pradzhiu pamaniau ikliuvo netychia ir neishskrenda, puoliau gelbet - gaudyt bet jis tik sprukt pro langeli ir ishskrido, po to dar keleta kartu machiau biggrin.gif
Atsakyti
Nuemiau vakar melionu derliu biggrin.gif Galejo dar jis paaugti, bet labai pradejo kvepet melionu ir vienam kraste pradejo minkstet oda tai pabijojus nuskyniau. Tai viena puse buvo pakankamai saldi, kitas sonas maziau saldus. Bet siaip visai neblogas thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti