Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2014 03 10, 20:21)
Na va pernykščiai mano tie apvaliais lapukais, na tie nepomidorai biggrin.gif
user posted image

Oi pas tave tai cia grozis
Mano tokie istyso i ilgi doh.gif Nu gal dar nuo rusies priklauso. Cia mano tamsiai violetiniai jie didesni.
Va cia priekyje 4 indukai
user posted image
Bet as bandziau ziuret internete tai radau ir panasiai atrodanciu... tai gal viskas bus gerai .

O cia mano paprikytes dziugina pradejusios augt smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 03 10, 19:50)
Oi pas tave tai cia grozis
Mano tokie istyso i ilgi doh.gif  Nu gal dar nuo rusies priklauso. Cia mano tamsiai violetiniai jie didesni.
Va cia priekyje 4 indukai

aaa..pas mane tai Peruvinė dumplūnė. Tavo tai gal bus tie kur labiau konservavimam tinkami.. g.gif Parodyk paveiksliuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2014 03 10, 20:58)
aaa..pas mane tai Peruvinė dumplūnė. Tavo tai gal bus tie kur labiau konservavimam tinkami..  g.gif  Parodyk paveiksliuką  ax.gif

user posted image
http://www.ebay.co.u...=item5af4011827

ir dar pirkau kazkokius mazesnius ananasinius bet nesudygo sad.gif bandysiu dar paseti.
Va tokius:
http://www.ebay.co.u...=item5aee893b96
Atsakyti
Mano buvo tokie kaip antri, bent jau iš foto. Kiek ten tų kitokių jų veislių yra nežinau.. smile.gif O dygdavo ilgėliau nei pomidorai, bet visai gerai. O kaip tie tomatilos fioletavi auga tai aš vat ir nežinau.. nors gal panašiai turėtų būt smile.gif
Papildyta:
Hmzz..pagūglinau tuos antrus tai teoriškai turėtų ne geltonos o žalios uogos būt.. Bent jau pagal gūglą ir pavadinimą duotą.. Tai tų irgi neauginau biggrin.gif Aš tik tuo skaniom mažom oranžinėm uogytėm smile.gif
Atsakyti
Sveikos sodininkės daržininkės balkonininkės biggrin.gif Papasakosiu savo liūną istoriją šiemetinę. verysad.gif Jau eilę metų auginu pomidoriukus balkone. Sudygdavo puikiausiai, po to tekdavo dalinti, nes turėdavau žymiai daugiau, nei reikia. O šiemet... sudygo neblogai, bet kasdien grįždama namo randu numirusius daigiukus vis po kelis. Kaip tyčia šiemet mažiau sėjau. Bijau, kad liks vienas ar du, iš kokių 20. Mano pagalbos šauksmas skambėtų taip:
Panos, kas esate Vilniuje, gal turėsit daigelių pasidalint, jei maniškiai numirs galutinai? Domina balkoniniai pomidoriukai. ax.gif
Atsakyti
Mano irgi keli numiro daigiukai verysad.gif mažyčiai dar kiti, kaži kaip jie čia užaugs, o ridikėliai tai labai ištyso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2014 03 12, 19:01)
Sveikos sodininkės daržininkės balkonininkės  biggrin.gif  Papasakosiu savo liūną istoriją šiemetinę.  verysad.gif Jau eilę metų auginu pomidoriukus balkone. Sudygdavo puikiausiai, po to tekdavo dalinti, nes turėdavau žymiai daugiau, nei reikia. O šiemet... sudygo neblogai, bet kasdien grįždama namo randu numirusius daigiukus vis po kelis. Kaip tyčia šiemet mažiau sėjau. Bijau, kad liks vienas ar du, iš kokių 20. Mano pagalbos šauksmas skambėtų taip:
Panos, kas esate Vilniuje, gal turėsit daigelių pasidalint, jei maniškiai numirs galutinai? Domina balkoniniai pomidoriukai. ax.gif

Vaje panos kaip nelinksma... Bet tai kas jiem netiko, nes pomidoras man kiek sodinu niekada anei vienas nera numires, juk jie visai nelepus. g.gif
Man tiek kiek baziliku ismire be saules ir viskas bet dabar ir tie kas liko augt normaliai pradejo augt.

Gaila kad ne siauliuose nes tikrai tureciau kuo pasidalint.... siandien visus kaip vaikus suskaiciavau ir susirasiau ax.gif 15 rusiu pomidoru is viso 64daigai blush2.gif O papriku 39daigai.
Aisku jau turiu kelias norincias daigu bet jei kam beda kreipkites galesiu perleist kelis daigus.
Atsakyti
čia man tiek perdaug būtų net šiltnamyje augint lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Jungiuosi ir as prie Jusu, jei galima 4u.gif
Pora metu balkone vazone auginau mamos duotu smulkiu pomidoriuku. Kasmet po kera...Uzpernai buvo nepaprastai didelis derlius -vaiku dziaugsmas..Pernai kazkaip maziau....
Dar prieskoniu auginau...
Siemet pati pasisejau pomidoru daigeliu..Vilmos...Maziukai dar - tikiuosi, kad spes uzaugti..
Ketinu nusipirkti braskiu keleta daigu..
Dar bandau svyrancias petunijas isdaiginti...Bet vargas - istyso, ploni stiebai, dar tik po du pirminius daigelius...Daug nesitikiu..Teks, jauciu, pirki daigus senukuose...Mama po 2 litus jau paaugintu nusipirko, o as vien uz seklas 9 lt sumokejau biggrin.gif biggrin.gif

beje, vakar pasejau dar pomidoru daigeliu...Ar ne per velu?Kaip manot?
Ne veltui sakoma, kad yra keli amziaus tarpsniai : kudikyste, vaikyste, paauglyste, jaunyste ir darzininkyste lotuliukas.gif Man jau pastaroji...

O cia iliustracija, koki derlinga monstra turejom uzpernai..Vieno kero pakako pasmaguriauti balkone smile.gif

user posted image
Atsakyti
va parėjau ir vėl porą numirėlių radau sad.gif galvojau gal per daug drėgna žemė, tai dabar visai išdžiuvo žemė, bet jie vistiek miršta. Kažkaip ankstesniais metais nelabai aš net dėmesio kreipiau į jų augimą. Sukišdavau sėklas ir užaugdavo daug nelepinami. O dabar cackinuos, o naudos nėra. Nesuprantu priežasties. Indeliai specialūs, palangė šviesi, žemė daigams skirta, rankos tos pačios...
Atsakyti
Oncik, gali būti "juodoji kojelė" arba "daigavirtė", kažkas panašaus, kai pajuoduoja daigiukas ir išvirsta. Tai liga, plinta per užkrėstą žemę. arba gal per rūgštus substratas. Arba sėklos užkrėstos.

Pabandykit naujas kitos firmos žemes nusipirkti, galima ant paviršiaus švariu smėliuku pabarstyti, sėkla pradygs, o pelėsis neužsidės.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 03 12, 23:10)
Oncik, gali būti "juodoji kojelė" arba "daigavirtė", kažkas panašaus, kai pajuoduoja daigiukas ir išvirsta. Tai liga, plinta per užkrėstą žemę. arba gal per rūgštus substratas. Arba sėklos užkrėstos.

Pabandykit naujas kitos firmos žemes nusipirkti, galima ant paviršiaus švariu smėliuku pabarstyti, sėkla pradygs, o pelėsis neužsidės.

daigiukas nepajuoduoja, jis nulinksta ir viskas, amen. Žemę pabandysiu nupirkt kitą, o dar nevėlu naujai pasėt? Ačiū už patarimus, merginos 4u.gif
Atsakyti