Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(vija zemaite @ 2014 03 12, 23:10)
Oncik, gali būti "juodoji kojelė" arba "daigavirtė", kažkas panašaus, kai pajuoduoja daigiukas ir išvirsta. Tai liga, plinta per užkrėstą žemę. arba gal per rūgštus substratas. Arba sėklos užkrėstos.

Pabandykit naujas kitos firmos žemes nusipirkti, galima ant paviršiaus švariu smėliuku pabarstyti, sėkla pradygs, o pelėsis neužsidės.

Nu zeme siais metais tikrai tragiska. Jau ir vienokia ir kitokia pirkau is tu pigesniu tai atidarai maisa jau pelesiu smirdi. Cia kur pries tai rasiau ta daigu zeme tai is vis kosmaras kokia smarve pelesio.. kitos firmos pomidoru substraktas smirda maziau bet vos ne pagaliu ir medzio zieves prikista ...

Nu praeitais metais tokias pat pirkau bet nebuvo tokiu nesamoniu..
Atsakyti
sveikutes, dziaugiasi mano augaliukai esancia siluma, jau ir paaugo siektiek, smagu is tikro smile.gif
as su mazu klausimuku, kaip elgetes su zemuogem ir braskem, po kiek sodinat i vazoneli, joms geriau gilesnis ar platesnis, is kart i didesnius peresjat ar palaipsniui, pas mane zemuoges rugen, dar kolkas mazuliukai, bet is ankst domiuosi, nes jau po trecia lapuka isskleide kai kurios, bet dar tokios cackos pacackos wub.gif , pasidalinkit, kaip su jom toliau elgtis, nes niekad nesodinus ir neauginus, kada jau jas perseti, nes dabar tai dar mazos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2014 03 13, 10:09)
sveikutes, dziaugiasi mano augaliukai esancia siluma, jau ir paaugo siektiek, smagu is tikro smile.gif
as su mazu klausimuku, kaip elgetes su zemuogem ir braskem, po kiek sodinat i vazoneli, joms geriau gilesnis ar platesnis, is kart i didesnius peresjat ar palaipsniui, pas mane zemuoges rugen, dar kolkas mazuliukai, bet is ankst domiuosi, nes jau po trecia lapuka isskleide kai kurios, bet dar tokios cackos pacackos  wub.gif , pasidalinkit, kaip su jom toliau elgtis, nes niekad nesodinus ir neauginus, kada jau jas perseti, nes dabar tai dar mazos smile.gif

Tegul dar paauga stipresnes, o paskui susodinkit arba i vazonelius po viena arba i loveli su tarpais.
Arba jei platus vazonas tokie kaip ale bliudas tai galit daugiau ju prisodint bus zemuogiu pievele.
Braskes pas mane po kokius 4 daigus lovelyje, o kiti vidutiniuose vazoneliuose po viena
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 03 13, 09:44)
Tegul dar paauga stipresnes, o paskui susodinkit arba i vazonelius po viena arba i loveli su tarpais.
Arba jei platus vazonas tokie kaip ale bliudas tai galit daugiau ju prisodint bus zemuogiu pievele.
Braskes pas mane po kokius 4 daigus lovelyje, o kiti vidutiniuose vazoneliuose po viena

aciukas uz komentara, bandysim auginti dar, nes tikrai tokie mazuliukai, net keista kad is tokiu gali uzaugti keriukai, o jei dar siemet uogu butu, is vis pasaka, kolkas net nesitiki bigsmile.gif
Atsakyti
Jei kam nepavyko isauginti geliu daigeliu, tai Senukuose po 3 litus yra labai graziu ivairiausiu geliu daigeliu : surfiniju, palergoniju, lobeliju ir kt. 4u.gif Tikrai didelis pasirinkimas
Siandien 8 nusipirkau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 13 kovo 2014 - 19:05
QUOTE(Whatever? @ 2014 03 13, 20:04)
Jei kam nepavyko isauginti geliu daigeliu, tai Senukuose po 3 litus yra labai graziu ivairiausiu geliu daigeliu : surfiniju, palergoniju, lobeliju ir kt. 4u.gif Tikrai didelis pasirinkimas

4u.gif labas ryttas,na ka ir a6 jau pasejau tu netikrų pomidoriuku,mes jas vadinom -fizalisaj,ši karta tai bus ananasiniaj ,nes geltoni ir mažuččiai ant paveiksliuko buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2014 03 13, 21:04)

beja, schetelinge yra graziu begoniju daigeliu. Nusipirkau vakar dvi svyrancias po 2.70 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2014 03 14, 11:16)
beja, schetelinge yra graziu begoniju daigeliu. Nusipirkau vakar dvi svyrancias po 2.70  wub.gif

4u.gif ačiu už informacija drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
kada sejat vaistazoles? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2014 03 13, 20:04)

O aš vakar nusipirkau Moki veži keletą fuksijų daigelių. Ten akcija -30% visiems gėlių daigeliams. Ir Senukuose buvau, tai kaip tik užmačiau, kad ir firma ta pati, kas ir Moki veži.
Atsakyti
vaistažoles jau galit sėti, juk balkone auginsit, nuo šalnų pasaugosit g.gif
Atsakyti
Galiu pasidžiaugti gerai sudygusiomis salotytėmis cool.gif iš pomidoriukų tik vienas išstypo, kiti lapukus augina, gražu žiūrėt, dar ir čiobreliai jau žemę kelia, tuoj sudygs, jaučiu ax.gif
Atsakyti