Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Elsker @ 2014 03 17, 09:05)
Galiu pasidžiaugti gerai sudygusiomis salotytėmis cool.gif  iš pomidoriukų tik vienas išstypo, kiti lapukus augina, gražu žiūrėt, dar ir čiobreliai jau žemę kelia, tuoj sudygs, jaučiu ax.gif

pas mane salotos nelabai gera sudygo verysad.gif kokios firmos sėjai?
Atsakyti
Sveikos darzininkes,

Taip gerai buvo ana savaite, viskas taip ugtelejo, o dabar vel ziema sniekas...brrr
Gerai bent augalu lempos parejo tai visa diena laikau ijungta tai gal kazkiek bus geriau augaliukam.

Keli pomidoriukai kaip nerealiai paaugo wub.gif
Vienas ansksciau setas agurkas koks jau nemazas ir matau ziedeliu uzuomazgu turi thumbup.gif

Pirma kart kalendra sodinau tai kaip idomiai kaip is vienos seklos po du daigus butu idyge. Cia jos taip visada auga?

Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 03 17, 10:24)
Pirma kart kalendra sodinau tai kaip idomiai kaip is vienos seklos po du daigus butu idyge. Cia jos taip visada auga?

aha, kalendros taip mėgsta susidvejint. o pvz mangoldai iš vienos sėklos išdygsta ir po 3 ir po 4 smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
nusipirkau du tokius indelius (spalva balta) (su mintimi, kad sesei kitas bus) bet ji kažkaip nelabai susigundė, tai jeigu kam iš vilniečių (dar geriau iš Pilaitės) reikia galiu vieną perleisti, pirkau Ermitaže su nuolaida, mokėjau apie 20 lt.
user posted image
Pašykit į až.
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 03 17, 09:47)
pas mane salotos nelabai gera sudygo  verysad.gif kokios firmos sėjai?

žinok tikriausiai išmečiau tą lapelį doh.gif Daugelis buvo Sodo Centre pirktos, kai būsiu senukuose užmesiu akį, atpažinsiu, parašysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 03 17, 10:24)
Sveikos darzininkes,

Taip gerai buvo ana savaite, viskas taip ugtelejo, o dabar vel ziema sniekas...brrr
Gerai bent augalu lempos parejo tai visa diena laikau ijungta tai gal kazkiek bus geriau augaliukam.

tikrai nesiskųs biggrin.gif Maniškiai gan daug laiko pernai pavasarį praleido po paprasta lempa tai gražūs ir riebūs užaugo smile.gif O tie šaltukai panašu, kad neilgam tai galės vėl balkone saulę gaudyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 03 17, 19:09)
žinok  tikriausiai išmečiau tą lapelį doh.gif  Daugelis buvo Sodo Centre pirktos, kai būsiu senukuose užmesiu akį, atpažinsiu, parašysiu wink.gif

dėkui iš anksto 4u.gif lauksiu žinių smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Sudygo mano salotos sodintos durpių tabletėse. Tokios išstypusios, dabar galvoju ar reikia kai persodinsiu jas giliau į žemę įkišt ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2014 03 18, 11:49)
Sveiki. Sudygo mano salotos sodintos durpių tabletėse. Tokios išstypusios, dabar galvoju ar reikia kai persodinsiu jas giliau į žemę įkišt ar ne ?

pagal senolius sakoma, kad jei labai ištįsta, tai per daug šilumos joms. kiek realios tiesos nežinau g.gif pas mane taip ištįso ir salotos, ir krapai. padėjau kur šiek tiek vėsiau, žiūrėsim kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Linuce @ 2014 03 17, 17:21)
Laba diena,
nusipirkau du tokius indelius (spalva balta) (su mintimi, kad sesei kitas bus) bet ji kažkaip nelabai susigundė, tai jeigu kam iš vilniečių reikia galiu vieną perleisti, pirkau Ermitaže su nuolaida, mokėjau apie 20 lt.
user posted image
Pašykit į až.

Nebeturiu atsiprašau už OT 4u.gif
Atsakyti
Tai ka laukiam rytoj silumos smile.gif Nors ir siandien jau visai smagu lauke thumbup.gif

Pasirodau kaip jau paaugom smile.gif
Pomidorai Riesentraube
user posted image

Pomidorai sweet pie
user posted image

Juoduose daigyklose Red robin o spalvotuose indukuose visi skirtingi smile.gif
user posted image

Salotos spicy mix
user posted image

Paprikos ne taip greit auga kaip noretusi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Montera, kaip visada, pati pirma smile.gif kaip sutalpini, kai saules mažai?
Atsakyti