Įkraunama...
Įkraunama...

jaunu mamyciu ir nestukiu meetas

QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 05 31, 12:04)
oho kiek daug su vyrais  biggrin.gif  nebus paskutine diena kad as viena be  lotuliukas.gif  doh.gif

nebus nesijaudink irnesakyk.gif maniskis is Danijos tikrai neparleks biggrin.gif
Atsakyti
nors ne, viskas ok, imanoma ten butu ir antra stala pastatyt pavesinej, buvau katik nuejus paziuret biggrin.gif
Atsakyti
koks skirtumas,jei ka sesim ant keliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ir seip,nesu as isrankus kaimietis lotuliukas.gif lotuliukas.gif sesiu ten kur stovesiu... lotuliukas.gif manau atsiras kurios jungsis prie sedinciu kur stovi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 05 31, 12:04)
1. Indria +
2. (:Buziukas:) ?
3. zhulikele +
4. NaiLi +
5. Albe69
6. Spindi +
7. melle
8. ta - pa-ti
9. uzsispyrus
10. mamamia*
11. sepallaa +
12. juoduke +

13. agne

oho kiek daug su vyrais  biggrin.gif  nebus paskutine diena kad as viena be  lotuliukas.gif  doh.gif

oho,toks sarasas man jau patinka!panaseja i tikra meeta bigsmile.gif
Atsakyti
beje,panos,o ka rengsites? kaip nagus lakuosit? su kokiom plaukuosenom? koks vyru aprangos kodas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2013 05 31, 16:45)
beje,panos,o ka rengsites? kaip nagus lakuosit? su kokiom plaukuosenom? koks vyru aprangos kodas? lotuliukas.gif

Aš tai jau kirpykloj wieta uzsisakiau. Makijazui ir plaukuosenai. Nagus dar prisiaugint reik. Ir rozine tortine suknele nusipirkt wub.gif g.gif
Tikiuosi nieko nepamirsau unsure.gif

Wyro nesiwezu tai man dzin ju kodai. cool.gif
Atsakyti
o as nusipirkau meetuj sortus.. bet abejoju,kad juos uzsidesiu biggrin.gif uzsidejau ir as sau baisiai atrodau,kojos negrazios,storos,celiulitines lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mama sako,kad viskas normalej,o veidrodis kitaip sako doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
pasakysiu s kad reik kostiuma detis.. jauciu iskart atsisakys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2013 05 31, 10:34)
ar is dangaus nukritus? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

***** doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varliene @ 2013 05 31, 17:24)

bet kokiu atveju,sveika pargryzus namo! lotuliukas.gif 4u.gif wub.gif ir junkis prie planavimo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkita @ 2013 05 31, 08:02)
O tai gal galesim mes su spindi tada nezaist ?  hihihi.gif Mes pasedetume gathering.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif mudvi šitiek laiko norim susitikti! Bus apie ką kalbėti lotuliukas.gif

Varliau, kaip suprast tą tavo *****??? blink.gif

Bet kaip aš nesulaukiu jūs neįsivaizduojat!
Atsakyti
O tai as cia viena is naujokiu busiu tik? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 05 31, 20:05)
O tai as cia viena is naujokiu busiu tik? blush2.gif

Bus tokių, kurios pirmą kartą matysis irgi, taip, kad nėr ko pergyvent! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkita @ 2013 05 31, 08:02)
O tai gal galesim mes su spindi tada nezaist ?  hihihi.gif Mes pasedetume gathering.gif

Ir mane i savo bureli priimkit, prasauuuuuuu biggrin.gif

QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 05 31, 14:04)

Ne viena, nepergyvenk biggrin.gif
As net nenoriu saviskio veztis cool.gif

Dabar del alkoholio pamasciau kad gal ir as kokteiliuku noresiu g.gif
Atsakyti