Įkraunama...
Įkraunama...

jaunu mamyciu ir nestukiu meetas

QUOTE(Agnieshkita @ 2013 05 31, 07:02)
O tai gal galesim mes su spindi tada nezaist ?  hihihi.gif Mes pasedetume gathering.gif

nezinau... galvoju gal visgi reiketu prievarta jums jums liepti zaisti ir dar itikinamai vaidinti, kad linksminates devil.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Bet gi atsibosta vien sedeti biggrin.gif pazaidi kokius poshlus zaidimus su nusirenginejimais ir linksma, prisimint yra ka biggrin.gif

tai mesa man paimti ar kaip?
Atsakyti
Nebus jokiu nuolaidu schmoll.gif

Pernai net man nestuke.gif netaike nuolaidu lotuliukas.gif
Atsakyti
tik sikart kiek suprantu vilnieciu eile zaidimus galvot? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NaiLi @ 2013 05 31, 09:11)
Labas rytas. Bet gi atsibosta vien sedeti  biggrin.gif pazaidi kokius poshlus zaidimus su nusirenginejimais ir linksma, prisimint yra ka biggrin.gif

tai mesa man paimti ar kaip?

as manau, kad taip, nes uz tokia kaina vistiek parduotuvej negausi mesos 4u.gif
Atsakyti
o kada meetas?......
Atsakyti
QUOTE(Varliene @ 2013 05 31, 10:01)
o kada meetas?......

birzelio 29d biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varliene @ 2013 05 31, 09:01)
o kada meetas?......

ar is dangaus nukritus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergai,man jei išeis ,tai būsim su B..Tik ar tiks jums , kad apie dalyvavimą ar nedalyvavimą pranešiu paskutinėm dienom? Kitaip man neišeina.. g.gif
Atsakyti

1. Indria +
2. (:Buziukas:) ?
3. zhulikele +
4. NaiLi +
5. Albe69
6. Spindi +
7. melle
8. ta - pa-ti
9. uzsispyrus
10. mamamia*
11. sepallaa +
12. juoduke +

13. agne

oho kiek daug su vyrais biggrin.gif nebus paskutine diena kad as viena be lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
***** reiks mastyt kaip mes cia visi tilpsim susest pavesinej, arba nes ner jo tokia didele, antro stalo nepastatysi lotuliukas.gif nebent statyt du stalus kitoj vietoj ant trinkeliu g.gif
Atsakyti
o kiek pas tave zmoniu telpa toj pavesinej? nufotkink kiema, nuspresim ka daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2013 05 31, 13:27)
o kiek pas tave zmoniu telpa toj pavesinej? nufotkink kiema, nuspresim ka daryt biggrin.gif

na ten stovi vienas stalas ir kedes aplink, manau tilptu 12zmoniu. Tai daugiau ner kur statyt tik ant trinkeliu kur masina siaip statau, nes visur kitur zole. FB gali gi paziuret kaip ten atrodo kur tos trinkeles yra, ten kur anksciau siaip stalas stovejo(kur dege lotuliukas.gif ) pastatyta pavesine
Atsakyti