Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

[quote=diuni,2013 05 23, 13:15]
g.gif aš turiu klausimėlį- kaip tą flamą ar furnes pamatuot reikiamą kiekį...pvz.9 mililitrus g.gif rolleyes.gif
[/quote

Švirkštu.
Atsakyti
[quote=ate42,2013 05 23, 13:20]
[quote=diuni,2013 05 23, 13:15]
g.gif aš turiu klausimėlį- kaip tą flamą ar furnes pamatuot reikiamą kiekį...pvz.9 mililitrus g.gif rolleyes.gif
[/quote

Švirkštu.
[/quote]

arba vaikam visokiuose vaistuose nuo kosulio būna tokie šaukšteliai su ml.
Atsakyti
noriu paklaust ar jųs tręšiat savo pomidorus trąšom :biriom ar skystom?ir kaip dažnai?ką rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 23, 13:23)
arba vaikam visokiuose vaistuose nuo kosulio būna tokie šaukšteliai su ml.

4u.gif oj , labai ačiū...tiksliai , gi švirkštų tai turiu...pačiai nieks dašyla doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 23, 12:06)
kaip ate ir sakė, turbūt ne viršūnes ruošiatės kirpt, o pažastėles? Jas tikrai galima įšaknydint.
Aukštaūgius irgi galima lauke augint, o aukštį gi visad galima pakoreguot - tiesiog anksčiau viršūnes jiems nukirpt. Kaip Gaudvilė rašė - virš penktos kekės. Jei bus stogas virš galvos, turėtų spėt prinokt.

jei pradėčiau viską nuo pradžių čia rašyti, tai pakrauptumėte nuo to, kas man gavosi su tais pomidorais doh.gif Reziumė - beveik visi buvo su dviem didžiulėm viršūnėm (tiesiog praleidau laiką, kai reikėjo skabyti pažastis, tiksliau, skabiau žemiau). Gavosi pomidorų miškas. Tada buvo komanda palikti po vieną viršūnę. Taip ir atsirado tos viršūnės (ne pažastys) vandeny. Tiesą pasakius, man tų pomidorų šiltnamyje gana turėtų būti, bet gaila tokias gražias viršūnes mesti (šiaip jau nesu kaupikė, greičiau linkusi atsikratyti mano galva nereikalingais dalykais)
Atsakyti
QUOTE(nedidute poniute @ 2013 05 23, 13:23)
noriu paklaust ar jųs tręšiat savo pomidorus trąšom :biriom ar skystom?ir kaip dažnai?ką rekomenduotumėt?

Vienos tręšia,kitos ne.Vienos biriom,kitos skystom biggrin.gif Čia kaip kam patogiau,koks dirvožemis. Dažnumas rekomenduojamas irgi skirtingai.Bet persistengt tikrai nereikia. Nepatingėkit keletą puslapių bent paskaityt,nemažai diskutuota apie trąšas.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 23, 13:26)
Vienos tręšia,kitos ne.Vienos biriom,kitos skystom biggrin.gif Čia kaip kam patogiau,koks dirvožemis. Dažnumas rekomenduojamas irgi skirtingai.Bet persistengt tikrai nereikia. Nepatingėkit keletą puslapių bent paskaityt,nemažai diskutuota apie trąšas.

ačiū už atsakymą ir nuorodą, nes čia jau ne apie pomidorus o apie karves tema prasidėjo...
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 23, 13:26)

g.gif biggrin.gif kas prisipažins , kad visai netręšia niekuom niekada pomidorų g.gif netikiu tokiu dalyku tikrai , na jei pačių netręšia , tai žemė būna pamaitinta tada iš rudens nebent g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 05 23, 12:24)
jei pradėčiau viską nuo pradžių čia rašyti, tai pakrauptumėte nuo to, kas man gavosi su tais pomidorais  doh.gif ...

niekas čia nekraups smile.gif Tos dvigubos viršūnės labai staigiai atsiranda. Aš kai savaitę nebūnu ir nuvažiuoju savaitgalį, visad tokių randu.
Ai, man irgi gaila, ypač kai riebios ir didelės būna. Irgi gražiausias nuo geriausių veislių dar kur įkišu. Šiaip ūgiu ir derlium jos nepasiveja motininių augalų, ale vistiek dera.
Šiaip, žinoma, nereiktų gailėt, o mest lauk (bent man), nes pomidorų ir taip ūūūūū kiek.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 05 23, 13:24)
jei pradėčiau viską nuo pradžių čia rašyti, tai pakrauptumėte nuo to, kas man gavosi su tais pomidorais  doh.gif  Reziumė - beveik visi buvo su dviem didžiulėm viršūnėm (tiesiog praleidau laiką, kai reikėjo skabyti pažastis, tiksliau, skabiau žemiau). Gavosi pomidorų miškas. Tada buvo komanda palikti po vieną viršūnę. Taip ir atsirado tos viršūnės (ne pažastys) vandeny. Tiesą pasakius, man tų pomidorų šiltnamyje gana turėtų būti, bet gaila tokias gražias viršūnes mesti (šiaip jau nesu kaupikė, greičiau linkusi atsikratyti mano galva nereikalingais dalykais)

O tai tu visas dvigubas išskabei ir kiek suprantu auginsi vienu stiebu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 23, 13:36)
niekas čia nekraups  smile.gif  Tos dvigubos viršūnės labai staigiai atsiranda. Aš kai savaitę nebūnu ir nuvažiuoju savaitgalį, visad tokių randu.
Ai, man irgi gaila, ypač kai riebios ir didelės būna. Irgi gražiausias nuo geriausių veislių dar kur įkišu. Šiaip ūgiu ir derlium jos nepasiveja motininių augalų, ale vistiek dera.
Šiaip, žinoma, nereiktų gailėt, o mest lauk (bent man), nes pomidorų ir taip ūūūūū kiek.

lotuliukas.gif tai kur tu jas dar kur įkiši...neįsivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(nedidute poniute @ 2013 05 23, 12:30)
ačiū už atsakymą ir nuorodą, nes čia jau ne apie pomidorus o apie karves tema prasidėjo...

karvės teužėmė vieną puslapį. O apie trąšas kalbama jau nuo temos pirmojo puslapio.
Atsakyti