Nesgrebaila pasirodo esu, ir tiek, sugebejau nurauti Ivan Kupalai galva, bet taip,
Zodziu nuluzo pagrindinis stiebas, su ziedais ir antras stebas kartu, vos vos zemiau, net susikeikiau, tikrai gaila paliko, ismeciau von, kad akiu nebadytu, saknydinti nezadu, uzteks kiek bus. Tik noriu paklausti, ar man jau rauti ta kruma? nes visos pazastys apacioj iskintos, virsunes nebe, kotas su lapais stypso dabar, ir tiek ziniu
QUOTE(diuni @ 2013 05 23, 12:40)
čia reik sugebėjimų turėt
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2013 05 23, 12:49)
Tik noriu paklausti, ar man jau rauti ta kruma? nes visos pazastys apacioj iskintos, virsunes nebe, kotas su lapais stypso dabar, ir tiek ziniu 
manau, kad vistiek dar išspaus kokią pažastėlę. Šankys tai sveikos, augalui energiją pumpuos.
as pernai pasodintam kmicikui virune nulauziau
na bet jo ir neberoviau,palikau toki stagariuka... ir atzele is pazasteles
QUOTE(diuni @ 2013 05 23, 13:31)
as netresiu...
pernai visas tresimas buvo, laistymas zoliu raugu (gal pora kartu per vasara) ir viso siltnamio uzmulciavimas nupjauta zole... pomidoru buvo daugiau nei pakankamai...
Off topic'as...
kas pasijunges prie gmailo ir netingite pora mygtuku paspausti, tai buciau labai dekinga jei prabalsuotumete po piesinuku Patinka/Like uz mano pypliu piesinukus... ACIU
Dominikas 4 m
Arnoldas 6 m
mano nuomone "netręšiu" tai yra laistymas vandeniu, o antpilai jau trąša. Liaudiška, ekologiška, bet trąša. Ir mulčas trąšas gamina. Niekuo netręši, niekas ir neužaugs, čia tas pats, kas žmogus vandeniu gyvas būtų - leisgyvis. Trąša yra maistas augalui.
QUOTE(saintlina @ 2013 05 23, 12:54)
manau, kad vistiek dar išspaus kokią pažastėlę. Šankys tai sveikos, augalui energiją pumpuos.
QUOTE(Lusasita @ 2013 05 23, 13:02)
as pernai pasodintam kmicikui virune nulauziau
na bet jo ir neberoviau,palikau toki stagariuka... ir atzele is pazasteles 
na paliksiu dabar, bet nesitiki, kad kazka beuzaugins, is kur tu pazastu beisleis, jei visas nureziau pries tai. Bus dar vienas eksperimentas man
O va mano tas issigimelis zydi pilnu tempu, jau 2 pomidorai uzmegsti, tik ugio irgi nebus normalaus, toks pyplis dabar
QUOTE(ate42 @ 2013 05 23, 12:39)
Iš 24 daigų dar 4 liko dviragiai, bet negaliu garantuot, kad kurią dieną nenukirsiu. Mano vienas rekordininkas 4 storiausias gražiausias viršūnes turėjo
Gal kuri auginot Cherise? Skaičiau, kad labai didelis krūmas, dabar maniškis su 2 viršūnėm, bet gal irgi tik vieną palikt, kad paskui miškas nebūtų?
QUOTE(zikas1970 @ 2013 05 23, 14:21)
is kur tu pazastu beisleis, jei visas nureziau pries tai.
Kaip ten bobulė pro langelį (LNK) sakydavo: infarktas, insultas, orgazmas - kaput!
Agham, pomidorai stipriai su logika prasilenkia, iš išgenėtų vietų kaip leidžia pažastinius, taip leidžia. Dar gerai pasitreniruoti reikia, kad tinkamo ilgio cibukus paliekant naujų pažastų neformuotų
Tai, juoktis ar apsižliumbt prie kompanijos?
QUOTE(diuni @ 2013 05 23, 13:31)
mano mama netresia niekuo; tiksliau is rudens kokio nors meslo iknisa ir viskas. ir laisto taip belekaip: vandeniu is slangos pora kartu per savaite.
ir auga, niekur nesideda, buna tiek kad tikrai uztenka:)
QUOTE(daimura @ 2013 05 23, 12:24)
jei pradėčiau viską nuo pradžių čia rašyti, tai pakrauptumėte nuo to, kas man gavosi su tais pomidorais
Reziumė - beveik visi buvo su dviem didžiulėm viršūnėm (tiesiog praleidau laiką, kai reikėjo skabyti pažastis, tiksliau, skabiau žemiau). Gavosi pomidorų miškas. Tada buvo komanda palikti po vieną viršūnę. Taip ir atsirado tos viršūnės (ne pažastys) vandeny. Tiesą pasakius, man tų pomidorų šiltnamyje gana turėtų būti, bet gaila tokias gražias viršūnes mesti (šiaip jau nesu kaupikė, greičiau linkusi atsikratyti mano galva nereikalingais dalykais)
o kas tau liepe 1 virsune palikti? Per tankiai susodinta ar kaip
QUOTE(vanda_zydi @ 2013 05 23, 14:39)
mano mama netresia niekuo; tiksliau is rudens kokio nors meslo iknisa ir viskas. ir laisto taip belekaip: vandeniu is slangos pora kartu per savaite.
šiaip tai mėšlas irgi trąša
QUOTE(Paladė @ 2013 05 23, 14:47)
taip trasa, bet jei paskaitysite ta posta i kuri atsakinejau ir maniski, tai pasirodys, kad meslas is rudens gan menkute trasyte:)