Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Paladė @ 2013 05 24, 12:39)
jis 2 savaičių prognozę rodo pagal dabartį. kai lyja, tai dviem savaitėm į priekį, o kai saulė pašviečia, tai ir 2 savaites pirmyn tą patį rodo smile.gif

drinks_cheers.gif taip turbūt ir daro...
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 05 24, 10:59)
user posted image

Mano vaikai  biggrin.gif  skirtumas-mėnesis. Kairėje pusėje sėti vasario 28d, dešinėje- kovo 20 d.

kaip grazu smile.gif tvarka ,kaip vaistinej smile.gif
maniskiai irgi kovo 20 d. ir atrodo panasiai , o kitoj pusej ziuriu jau raudonuoja ! neskinat dar ,kad nevargintu pomidoro ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 24, 11:49)
maniskiai irgi kovo 20 d. ir atrodo panasiai , o kitoj pusej ziuriu jau raudonuoja ! neskinat dar ,kad nevargintu pomidoro ?

Man atrodo kad ten pavadinimai raudonuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 05 24, 13:01)

drinks_cheers.gif tikrai ne pomidorai... biggrin.gif
O šiaip, pagyrimai Katytteei... 4u.gif Labai gražu ir tvarkinga... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 24 gegužės 2013 - 12:42
QUOTE(diuni @ 2013 05 24, 08:15)
4u.gif  ax.gif o kokias , mielosios , dar turit veisles iš tų Jūsų sodui , ar kokias esat pernai auginusios , ar geros buvo g.gif
Papildyta:

g.gif  ax.gif mano šiemet irgi tokiais atstumais sukišti...antram stiebui nėr vietos... rolleyes.gif

taigi,bet va žiūrėk ir atsiranda antras...man taip nutinka biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane, tiesa, ir pas viena antras stiebas atsirado blush2.gif Abu su daug daug zieduku-tai pagailejau nuskinti.. Augs 2 stiebais... Bet si kai viena tik pomidora turiu-tai gali 2 augti...

Dabar galvoju-turiu pora cheriu krumu-tai tuos tikriausiai geriau nors 2 stiebais leisti? g.gif Ar ir tiems geriau su 1 augti? g.gif Saitlina, patark kaip taviski Sun Sugar auginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 05 24, 09:51)
jus apie pomidorus kalbat kasdien, o as savuju istisa savaite nemacius ax.gif  jau laukiu vakare pasimatymo.

tai ir aš taip pat drinks_cheers.gif Tik tiek, kad žinau, kaip laikosi, ale savom akim norisi kuo greičiau pamatyt.

Madmuazele, Sun Sugar aš dviem stiebais leidau pernai.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 24, 12:49)

Ten pavadinimus sukabinau,nėra kam dar raudonuoti biggrin.gif

QUOTE(aurute66 @ 2013 05 24, 13:01)

Tikrai taip 4u.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 05 24, 13:27)
drinks_cheers.gif tikrai ne pomidorai...  biggrin.gif
O šiaip,  pagyrimai Katytteei... 4u.gif Labai gražu ir tvarkinga...  thumbup.gif

Ačiū labai, norisi nuo jūsų neatsilikti biggrin.gif
Atsakyti
Siandien nupurskiau ziedynus Seasoliu, nu bliamba bliamba, pora rusiu kaip mete ziedus taip toliau meta, tuo tarpu visiem kitiem pomidoram viskas lygtais tinka ir patinka g.gif tempa siltnamyje auksciau 34 laipsniu nepakildavo, dregmes irgi yra...
Ojau siandien kurmio iskilnota viskas blink.gif verysad.gif Orlynij Kliuv nuskriaustas, iskeltas ir pavytes gun_bandana.gif jjauciu iskasiu as ji ir sodinsiu i tinkliuka saknyna idejus unsure.gif taipagurkus isodinau siltnamyje, nes irgi kentejo nuo kurmio rausimo po kojom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 24 gegužės 2013 - 13:28
QUOTE(Asese @ 2013 05 24, 10:28)
Turiu Tomimaru Muhoo, pirmi metai auginu smile.gif
Skaniai aprašymas atrodė  ax.gif

g.gif biggrin.gif o kodėl aš tokio kartu neužsakiau...matyt pagailėjau kapeikų...nu reiks ištaisyt padėtį , tiksliai ten skanus gali būti g.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 05 24, 14:02)
g.gif  biggrin.gif o kodėl aš tokio kartu neužsakiau...

žinau, kodėl - todėl, kad Asese nuotraukos nebuvo įdėjus biggrin.gif Nieks taip nepakelia apetito kaip svetimas geras derlius biggrin.gif

Aš juos irgi turiu. Baisiai įdomu, kaip gausiai šitie žydi. Pas mane jie apšalę buvo, tai šiek tiek stabdo, dar nežydėjo praėjusią savaitę. Gal kokį sveiką ir pražiūrėjau, netrevoju dabar nulėkt greičiau ir patikrint.
Ale ot motina, kaip pagalvoju.. vietoj to, kad jaudintųsi dėl vaiko rytdienos egzo, tai tik pomidorus greičiau patikrint galvoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 24, 15:19)
žinau, kodėl - todėl, kad Asese nuotraukos nebuvo įdėjus  biggrin.gif  Nieks taip nepakelia apetito kaip svetimas geras derlius  biggrin.gif

Aš juos irgi turiu. Baisiai įdomu, kaip gausiai šitie žydi. Pas mane jie apšalę buvo, tai šiek tiek stabdo, dar nežydėjo praėjusią savaitę. Gal kokį sveiką ir pražiūrėjau, netrevoju dabar nulėkt greičiau ir patikrint.
Ale ot motina, kaip pagalvoju.. vietoj to, kad jaudintųsi dėl vaiko rytdienos egzo, tai tik pomidorus greičiau patikrint galvoj  blink.gif

g.gif žinai , tiksliai...tuos , kur išgyrė , užsisakiau , dar carambą+...o pasirodo ten dar yra visokių įdomybių...nu kaip sutalpinti reik visas įdomybes į šiltnamį...šiemet 10 daigų kaimynei atidaviau , tarp jų du naujus nebandytus , o gal net 3 doh.gif
Atsakyti