Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(aurute66 @ 2013 05 30, 11:02)
4u.gif Jo,man irgi tiek nereikia.Kiek su litru nupursket pomidoru,pas mane 40 vnt.

Litro man uzteko 70 daigu mazdaug nupurksti. Dar ir liko biskiukas.
Uzsimaisykite pradziai puslitri, jei truks, tai dasidarysit smile.gif Ispildineti nereiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 30 gegužės 2013 - 10:07
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 30, 10:06)
Uzsimaisykite pradziai puslitri, jei truks, tai dasidarysit  smile.gif  Ispildineti nereiks  mirksiukas.gif

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot,kada maždaug bitkrėslės pražysta 4u.gif ? jau net kaimynka užsisakė "marmalų" pas mane biggrin.gif Tiek asiūklio nuoviro,tiek bitkrėslės "užpiltinės". Reikia laiko tarpus bent apytiksliai pasiskaičiuot.

Sapnavau,kad su Saintlina ir Adija kukurūzų lauke pasišviesdamos prožektoriais,ieškojom pomidorų biggrin.gif Ir kukurūzai žydėjo pomidorų žiedais biggrin.gif Jau konkrečiai stogas nuo jų važiuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 30 gegužės 2013 - 10:49
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 30, 10:57)
Kadangi man tiek daug nereikia. tai uzsimaisau litra marmalo. Imu koki simta ml pieno, 900 ml vandens ir 3-4 lasiukus jodo ilasinu. 4u.gif

O kokį pieną naudojate? 4u.gif Ir kiek kartų per sezoną reikia purkšti?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 30, 11:49)
Gal kas žinot,kada maždaug bitkrėslės pražysta 4u.gif ? jau net kaimynka užsisakė "marmalų" pas mane biggrin.gif Tiek asiūklio nuoviro,tiek bitkrėslės "užpiltinės". Reikia laiko tarpus bent apytiksliai pasiskaičiuot.
Sapnavau,kad su Saintlina ir Adija kukurūzų lauke pasišviesdamos prožektoriais,ieškojom pomidorų biggrin.gif Ir kukurūzai žydėjo pomidorų žiedais biggrin.gif Jau konkrečiai stogas nuo jų važiuoja doh.gif

O bitkrėslę nuo ko ir kaip naudojat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 05 30, 12:23)

Bitkrėslę pomidorams naudoju nuo dėmėtligės. Tikslaus recepto dabar neparašysiu,nes jis kitam PC. Bet šiaip internete yra kaip pasidaryti. O SM pomidorų temose labai dažnai kartojamas receptukas seniau buvo 4u.gif Paieškokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 30, 11:49)
Sapnavau,kad su Saintlina ir Adija kukurūzų lauke pasišviesdamos prožektoriais,ieškojom pomidorų biggrin.gif Ir kukurūzai žydėjo pomidorų žiedais biggrin.gif

O kaip aš atrodžiau?Nes jei ne ilgakojė kūda dažyta blondinė,tai ne aš biggrin.gif
QUOTE(ate42 @ 2013 05 30, 12:23)

Bitkrėslė nuo demėtligės profilaktiškai.300g žalios arba 20g džiovintos užpilu 10 litrų vandens,palaikau kokias 5 val.,nukošiu ir laistau ar purškiu.Tik nepamenu,ar purškiant skiedžiau 2 kartus ar ne. Gal ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli*** @ 2013 05 30, 12:18)
O kokį pieną naudojate?  4u.gif Ir kiek kartų per sezoną reikia purkšti?

Naudoju kaimiska paprasta piena. O purskiu 3 kartus kazkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 30, 17:52)
O kaip aš atrodžiau?Nes jei ne ilgakojė kūda dažyta blondinė,tai ne aš biggrin.gif

Bitkrėslė nuo demėtligės profilaktiškai.300g žalios arba 20g džiovintos užpilu 10 litrų vandens,palaikau kokias 5 val.,nukošiu ir laistau ar purškiu.Tik nepamenu,ar purškiant skiedžiau 2 kartus ar ne. Gal ne...  g.gif

Ačiū, Gal geriau skiesti?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 30, 16:52)

oi, Adija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 30, 10:57)
Kadangi man tiek daug nereikia. tai uzsimaisau litra marmalo. Imu koki simta ml pieno, 900 ml vandens ir 3-4 lasiukus jodo ilasinu. 4u.gif

ir as tokiu santykiu saviskius siandien nupurskiau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 30, 11:06)
Uzsimaisykite pradziai puslitri, jei truks, tai dasidarysit  smile.gif  Ispildineti nereiks  mirksiukas.gif

as juo ir verbenas,ir agurkus,ir svogunus nupurskiu,jei lieka-niekad neispilu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 05 30, 20:49)
ir as tokiu santykiu saviskius siandien nupurskiau rolleyes.gif
Papildyta:

as juo ir verbenas,ir agurkus,ir svogunus nupurskiu,jei lieka-niekad neispilu schmoll.gif

Svogunus galima? Neprikvies ten kokiu kirmeliuku? Pomidoro lapas is prigimties neskanus, tai nelabai ten kas ji eda, o vat svogunus bijociau purksti juo smile.gif Vat kokiom bulvem tai galima butu, manau.
Atsakyti