Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

Laukine Prerija svarstykles fainos , bet ir ne pigios biggrin.gif
As su skaiciuoklem skaiciavaus kuno riebalus tai rodo kad 26% sveriu 61. Nzn kiek cia tikslumo . doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 05 23, 20:40)
Noreciau ir as sunkesniu svoriu, bet kj pigiausius po 3kg radau uz 50lt, tai nusprendziau, kad gal kol kas apseisiu blush2.gif

aš nepirkau, turiu vyro tokius, user posted image

kur nusiima , prisideda kiek riekia, tam mano pliki svarmenys sveria 2,2 kg.
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 05 23, 19:31)
drinks_cheers.gif man tas pats buvo, tik tai didžiulis pliusas, nes iš prigimties esu pūstažandė, o man taip gražu griežtų, kampuotų formų veidai ir žandikauliai  ax.gif

As irgi pustazande doh.gif Jei auga kg tai pirmiausia pasimato ant zandu, jei krenta tai irgi pirmiausia nuo zandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2013 05 23, 16:50)
pasimatavau blauzdą
35  g.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 05 23, 18:29)
Oho buvo ko paskaityti  biggrin.gif kalbejot apie leskas ir blauzdas .. Mano leska 56, o blauzda 35 . Manau nera taip blogai , bet leskuciu siek tiek noreciau plonesniu . Pas mane tarpo tarp koju niekada nebuvo , jauciu ir nebus biggrin.gif
Snd trys zmones man pasake kad esu sukritusi ant veido , nors ant svarstykliu tik 2kg nukrito . Eina 3 savaite dbr , pirma savaite tik maista susireguliavau , o dbr antra savaite jau sportuoju  smile.gif
Kazkuri is jusu buvo ikelusi foto.. Tai kojos liuks atrodo  thumbup.gif nei atimsi nei pridesi  smile.gif

Ah apirmiausia svoris nuo žandų krenta. 4u.gif o jau paskui ten kur reikia.
Jetaiu kokos pas jus blauzdos plonos. O jei dar visur proporcingai nukris, tai iš vis laiunos bus.
Mano leška 50cm, o blauzda 37cm.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 05 24, 06:10)
Ah apirmiausia svoris nuo žandų krenta.  4u.gif o jau paskui ten kur reikia.
Jetaiu kokos pas jus blauzdos plonos. O jei dar visur proporcingai nukris, tai iš vis laiunos bus.

Kad tavo irgi nestoros . mirksiukas.gif
O kaip del lanko , sukat kas nors ji ?smile.gif Tikrai liemeni plonina ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 05 24, 08:17)
O kaip del lanko , sukat kas nors ji ?smile.gif Tikrai liemeni plonina ?smile.gif

Sukau lanką po pirmos dukros gimimo. Ar paplonino, tai nežinau, bet kade nepakenkė tai faktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 05 24, 06:28)
Sukau lanką po pirmos dukros gimimo. Ar paplonino, tai nežinau, bet kade nepakenkė tai faktas  4u.gif

pakenkt abejoju ar pakenktu biggrin.gif
As padariau rytine manksta , ir leksiu i darba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 05 24, 08:17)

Labas rytas 4u.gif lanko tai nesuku ir niekada nesukau, geriau pratimus padarau pilvui, manau, kad efektas geresnis, nei lašiakų "vanojimas" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 05 24, 07:10)
Ah apirmiausia svoris nuo žandų krenta.  4u.gif o jau paskui ten kur reikia.

nu o tu dar sakai kad šlaunys tavo palyginus su blauzdom storos smile.gif

mano blauzdos nuo sporto nesukūs, nebent tik pastorės, nėr ten kam kūst-raumenukas ir taip matosi smile.gif

lanką mėginau sukt, bet sudėtinga kai makaluojasi lakstantis po namus ir visai nesisaugo, baisu užvažiuoti jam su tuo lanku
sako kad plonina, stangrina liemenį, bet reikia kasdien bent po 20 minučių

ai dar prisiminiau ką pilateso trenerė sakė
sakė kad tos jūsų vadinamos rankenos atsiranda dažnai nuo per siaurų pažeminto liemens džinsų, nežinau kiek čia tiesos gal ne vien nuo to bet kad nuo to irgi gali visai tikiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 gegužės 2013 - 08:06
QUOTE(qqte @ 2013 05 24, 09:03)
sakė kad tos jūsų vadinamos rankenos atsiranda dažnai nuo per siaurų pažeminto liemens džinsų, nežinau kiek čia tiesos gal ne vien nuo to bet kad nuo to irgi gali visai tikiu smile.gif

Esu ir aš tą patį girdėjusi, kad aptempti žemu liemeniu rūbai gali deformuoti figūrą smile.gif gal ir tiesa g.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Siandien truputi skaudena slaunu nugarine puse, bet sakiau darysiu treniruote be kalbu ax.gif
QUOTE(qqte @ 2013 05 24, 09:03)
ai dar prisiminiau ką pilateso trenerė sakė

As tai kazkaip abejoju, kad del to, na tam tikra prasme del to, nes, kai esi su tokiom kelnem, tai jos isiverzia i pilva ir visur kitur ir tada issivercia tie riebaliukai, bet kad del to susiformuoja tokie dalykai tai netikiu schmoll.gif mano nuomone, tie lasinukai, kaip ir visi kiti lasinukai, atsiranda nuo maisto ir ne sporto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 05 24, 08:44)
As tai kazkaip abejoju, kad del to, na tam tikra prasme del to, nes, kai esi su tokiom kelnem, tai jos isiverzia i pilva ir visur kitur ir tada issivercia tie riebaliukai, bet kad del to susiformuoja tokie dalykai tai netikiu schmoll.gif mano nuomone, tie lasinukai, kaip ir visi kiti lasinukai, atsiranda nuo maisto ir ne sporto 4u.gif

nu sakė trinka kraujotaka tenai jei nuolat suspausta, ir taip formuojasi
aš pati negaliu pasakyt pas mane visai kitas figūros tipas, čia gal obuoliukam daugiau būna, o aš kriaušė
į tokias kelnes ne galimybės įlyst neturiu, jei per klubus bus gerai tai aukščiau garantuotai laisva nė diržas nepadės smile.gif

man dar MB pradėjo burbėt ko aš čia kasdien sportuot pradėjau doh.gif sako gal jau tu stabdyk žiūrėk visai energijos neturi (ryte, lyg tai aš ryte kada jos turėjus būčiau)
nors sako geriau jau namie kasdien po pusvalandi nei į sporto klubą porai valandų išeitu
o nepatenkintumas ko gero iš to kilo kad jis vakarienę pats gamintis turėjo lotuliukas.gif nes aš sportavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 gegužės 2013 - 08:51