Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

Darant Insanity visada rankos turėjo būti palei šonus, jei pajėgi - ore, bet gal gulint ant nugaros galima jas ir po šikna pakišti g.gif

Mylimuke tai tobulėjat, nepasidavimo laikotarpio ilgėlimas - žymus progresas biggrin.gif Pažįstu vieną, kuri po vienos mankštos spjauna į tuos sportus biggrin.gif po kiek laiko vėl padaro vieną mankštą ir taip istorija be galo... doh.gif
Atsakyti
Padariau puse banish fat boost metabolism treniruotes ir mama skambino, tai su ja teko pasneketi 30min, tada dar grupioke lotuliukas.gif zodziu sportai baigesi po puses treniruotes, dabar jau pietus kertu ir reiks lekti darba ir i univera lotuliukas.gif tai vakare kai grisiu gal dar su MB pasivaikscioti isleksim jei nelis ax.gif mano pietus beveik dietiniai thumbup.gif virta vistos blauzdele ir marinuoti agurkeliai, jokiu bulviu, padazu ir t.t. nors zinau, kad tie marinuoti visokie irgi nelabai gerai, bet taip norisi man tu agurkeliu. doh.gif
p.s. vaziuosim si savaitgali vel pas uosvius, tai tikiuosi pas juos jau bus kokiu tais darzoviu, bent ridiku su salotom tai galesiu ryti zalumynus, nes kitaip ten pas juos visada vyksta apsivalgymas verysad.gif
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 23, 13:13)
doviem, skaičiau, kad merginos sportuodamos pagal brazil but lift pasiekia stulbinamų rezultatų, greitai krenta kg, ten galima pasirinkti programą pagal kūno tipą  4u.gif

Turiu as ta programa ir kazkada bandziau ja, bet man ji nepatiko schmoll.gif tiesiog nepatiko pats principas, ten su sokio elementais visokiais, o man nepatinka sokiai, as labiau is tu kur zodis sportas reiskia treniruokliu sale, plaukimo baseina su normaliom distancijom, ar tarkim dviracio mynimas, o sokiai, visokios aerobikos ir t.t. man nepatinka schmoll.gif

QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 23, 13:24)
As manau, kad po metu sitoj temoj bus -10kg  lotuliukas.gif  Cia panos grieztos, velniu duoda. O jei rimtai, tai svarbiausia, kad ne tik nori kazka keisti, bet ir pastangas dedi. O koks tavo siekiamas svoris? del lazybu tai zinau, kad 70 kg, bet siaip?

nu but gerai ne po metu thumbup.gif siaip labai noreciau sverti 62-63 t.y. -10kg kazkur, bet pradziai uztektu 65-66kg

Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 05 23, 13:57)
Padariau puse banish fat boost metabolism treniruotes ir mama skambino, tai su ja teko pasneketi 30min, tada dar grupioke lotuliukas.gif zodziu sportai baigesi po puses treniruotes, dabar jau pietus kertu ir reiks lekti darba ir i univera lotuliukas.gif tai vakare kai grisiu gal dar su MB pasivaikscioti isleksim jei nelis ax.gif mano pietus beveik dietiniai thumbup.gif virta vistos blauzdele ir marinuoti agurkeliai, jokiu bulviu, padazu ir t.t. nors zinau, kad tie marinuoti visokie irgi nelabai gerai, bet taip norisi man tu agurkeliu. doh.gif
p.s. vaziuosim si savaitgali vel pas uosvius, tai tikiuosi pas juos jau bus kokiu tais darzoviu, bent ridiku su salotom tai galesiu ryti zalumynus, nes kitaip ten pas juos visada vyksta apsivalgymas verysad.gif

Reikėjo su mama kai kalbėjai atsigult ant nugaros ir palaikyt kojas 90laipsnių kampu.
O pas uošvius linkiu nepersivalgyt, reik išmokt atsispirt, kai siūlo dar įsidėt. Mano uošviai irgi vis bando mane atšert. doh.gif Bet jau išmokau neklausyt ir valgau tik tiek kiek noriu, o ne kiek siūlo.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 23, 13:37)
duokit nuorodą 4u.gif

Neturiu, nepamenu is kur istraukiau ta video, tai pries metus buvo, nebent jei idomu labai, tai i koki pasta galiu persiust. Tikrai labai aiskiai ir issamiai kiekvieno pratimo pamokeles duotos, o paskui jau pusvalandis treniruotes.
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 05 23, 14:57)
Padariau puse banish fat boost metabolism treniruotes ir mama skambino, tai su ja teko pasneketi 30min, tada dar grupioke lotuliukas.gif zodziu sportai baigesi po puses treniruotes,

Nu blogai doh.gif Gaili tu savęs biggrin.gif Kai man skambina sportuojant, aš nė ragelio nekeliu. Perskambinu po sporto, nes nesinori įšilus ataušti. Visada galima paplepėt vėliau
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 05 23, 15:45)
Nu blogai  doh.gif  Gaili tu savęs  biggrin.gif  Kai man skambina sportuojant, aš nė ragelio nekeliu. Perskambinu po sporto, nes nesinori įšilus ataušti. Visada galima paplepėt vėliau

As irgi taip darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasimatavau blauzdą
35 g.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 05 23, 15:45)
Nu blogai  doh.gif  Gaili tu savęs  biggrin.gif  Kai man skambina sportuojant, aš nė ragelio nekeliu. Perskambinu po sporto, nes nesinori įšilus ataušti. Visada galima paplepėt vėliau

Nu tikrai doh.gif neuzpyk doviem, skaitau jau senai sita tema, bet kartais toks vaizdas kad nei tu nori sportuot neika....Tiksliau gal ir nori....mintyse.Nes ieskai ir randi net maziausius pasiteisinimus kaip tik nesportuot.As, kai man skambina, ne tik kad nekeliu rago bet ir apskritai negirdziu telefo.Nu kad ir siaip, as ka tik po suoliuku,atsiliepsiu ir kaip kalbet uzdusus biggrin.gif dar pagalvos skambinusysis kad nuo vyro "nukele" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

tiek daug naujokiu atsirado, kad net nebeatskiriu, o ir pripletat daug:D

As nutraukiau savo BR, sportavau du men, bet kai prasidejo trecia faze, man kazkaip per daug suoliuku pasirode, o kelis ir taip jau vienas traska, kartais paskauda, nenoriu prisidirbt unsure.gif JM atsisakyti nenoriu, tai dabar derinsiu no more trouble zones su banish fat ir manau bus visai gerai smile.gif
Atsakyti
Oho buvo ko paskaityti biggrin.gif kalbejot apie leskas ir blauzdas .. Mano leska 56, o blauzda 35 . Manau nera taip blogai , bet leskuciu siek tiek noreciau plonesniu . Pas mane tarpo tarp koju niekada nebuvo , jauciu ir nebus biggrin.gif
Snd trys zmones man pasake kad esu sukritusi ant veido , nors ant svarstykliu tik 2kg nukrito . Eina 3 savaite dbr , pirma savaite tik maista susireguliavau , o dbr antra savaite jau sportuoju smile.gif
Kazkuri is jusu buvo ikelusi foto.. Tai kojos liuks atrodo thumbup.gif nei atimsi nei pridesi smile.gif
Atsakyti
Mačiau šnekėjote apie proteiną. Pigiausias variantas būtų pirkti gryną, tik jo parduotuvėse nėra. Jį galima įsigyti tiesiogiai iš žmonių. Įdėčiau nuorodą, bet vėl apkaltins reklamavimu. biggrin.gif Perkant proteiną reiktų atkreipti dėmesį į sudėti. Kuo daugiau baltymų vienoje porcijoje - tuo geriau. Visą kitą remiasi į pinigų sumą, kurią galite skirti maisto papildams. Žinoma tai patogus daiktas, o ypač po treniruotės, bet jūs juk nesveriate tiek, kad būtų sunku surinkti paros baltymų normą vien iš maisto. Nebent nevalgote mėsos, tai tada gal ir sudėtingiau.
Dėl saldumynų poreikio mažinimo galite pavartoti chromą. Taip pat jis mažina ir alkį.
Atsakyti
Gyti, tai imeskit nuoroda i az. Nors as dabar kol kas puikiai išsiverciu su naminiu kokteiliu.Plakuosi pieniskas pasukas+varske+karobo milteliai(cia toks naturalus saldiklis skoniu ir isvaizda panasus i kakava.Škias pataikauja savo gomuriui blush2.gif ) O baltymu susirenku tikrai uztektinai.

Ai nu gi va, norejau dar paklausti.O ar labai svarbu po treniruotes, pusvalandzio begyje, pavartot doze baltymu? raumenu atsistatymui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 23 gegužės 2013 - 18:13