Padariau puse banish fat boost metabolism treniruotes ir mama skambino, tai su ja teko pasneketi 30min, tada dar grupioke

zodziu sportai baigesi po puses treniruotes, dabar jau pietus kertu ir reiks lekti darba ir i univera

tai vakare kai grisiu gal dar su MB pasivaikscioti isleksim jei nelis

mano pietus beveik dietiniai

virta vistos blauzdele ir marinuoti agurkeliai, jokiu bulviu, padazu ir t.t. nors zinau, kad tie marinuoti visokie irgi nelabai gerai, bet taip norisi man tu agurkeliu.
p.s. vaziuosim si savaitgali vel pas uosvius, tai tikiuosi pas juos jau bus kokiu tais darzoviu, bent ridiku su salotom tai galesiu ryti zalumynus, nes kitaip ten pas juos visada vyksta apsivalgymas
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 23, 13:13)
doviem, skaičiau, kad merginos sportuodamos pagal brazil but lift pasiekia stulbinamų rezultatų, greitai krenta kg, ten galima pasirinkti programą pagal kūno tipą
Turiu as ta programa ir kazkada bandziau ja, bet man ji nepatiko

tiesiog nepatiko pats principas, ten su sokio elementais visokiais, o man nepatinka sokiai, as labiau is tu kur zodis sportas reiskia treniruokliu sale, plaukimo baseina su normaliom distancijom, ar tarkim dviracio mynimas, o sokiai, visokios aerobikos ir t.t. man nepatinka
QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 23, 13:24)
As manau, kad po metu sitoj temoj bus -10kg

Cia panos grieztos, velniu duoda. O jei rimtai, tai svarbiausia, kad ne tik nori kazka keisti, bet ir pastangas dedi. O koks tavo siekiamas svoris? del lazybu tai zinau, kad 70 kg, bet siaip?
nu but gerai ne po metu

siaip labai noreciau sverti 62-63 t.y. -10kg kazkur, bet pradziai uztektu 65-66kg