Nu čia tą teoriją paskelbė vienas labai garsus natūralistas pagal tai kai ne vienus metus stebėjo labai ilgaamžius kažkokių ten džiuglių ar pan. gyventojus. Ir dar pridėjo, kad sėstis ant wc irgi nenatūralu, reikėtų tupėti pačiam, iš savų raumenų
Bet esmė ta, kad kuo rečiau einam, tuo daugiau mums problemų gresia, ypač senstant. Tarkime, su laiku gali mus imti kamuoti baisi migrena, užsikimšti kraujagyslės ir pan., mes gydysimės nuo migrenos, gersime vaistus kraujagyslėms ir vistiek sirgsime ir taip tęsis užburtas ratas, nes gydoma ne nuo to galo. Ligos pasitrauks tik išsivalius žarnyną ir sureguliavus tą savo išeinamąją
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 28, 12:34)
Taip ir bus tada. Tik žiūrėk, stebėk ir neužleisk šito dalyko
Pagal visas vidinio sveikumo ir judėjimo taisykles, žmogus turėtų tai daryti bent 2 kartus dienoje, šiaip 3. Aišku, mums 21 amžiaus miestiečiams tai beveik neįmanoma, bet tiesiog sakau kaip turi būti.
Siaip man su virksinimu viskas liuks , tik buna tokiu dienu , kad uzdelsia nzn kodel . Kartais i diena buna ir 2-3 kartai
Snd atidirbau cardio nemazai . jauciuosi puikiai biski pavargus
Parsisiunciau Body Revoliution , manau nuo kitos savaites bandysiu pradeti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 28, 13:57)
Nu čia tą teoriją paskelbė vienas labai garsus natūralistas pagal tai kai ne vienus metus stebėjo labai ilgaamžius kažkokių ten džiuglių ar pan. gyventojus. Ir dar pridėjo, kad sėstis ant wc irgi nenatūralu, reikėtų tupėti pačiam, iš savų raumenų
Bet esmė ta, kad kuo rečiau einam, tuo daugiau mums problemų gresia, ypač senstant. Tarkime, su laiku gali mus imti kamuoti baisi migrena, užsikimšti kraujagyslės ir pan., mes gydysimės nuo migrenos, gersime vaistus kraujagyslėms ir vistiek sirgsime ir taip tęsis užburtas ratas, nes gydoma ne nuo to galo. Ligos pasitrauks tik išsivalius žarnyną ir sureguliavus tą savo išeinamąją

gal Šeltonas?
iš dalies pritariu, kad labai svarbu maistas sveikatai, beeeet lemia ir kiti dalykai, kaip genai, judėjimas, stresas... Mano močiutei 87 metai, visą gyvenimą gyvenus kaime, sveika mityba nepasižymi, be mėsos (riebaliukų) neįsivaizduoja dienos, o natūralistai dažnai jos sako atsisakyti, ir tik prieš kelis metus pradėjo skųstis, jog paskausta sąnarius, o visą gyvenimą nesirgus, galvos skausmo nežino... bet ji geria laaaabai daug vandens - manau šitai labai teigiamai veikia
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 28, 14:34)
Pagal visas vidinio sveikumo ir judėjimo taisykles, žmogus turėtų tai daryti bent 2 kartus dienoje, šiaip 3. Aišku, mums 21 amžiaus miestiečiams tai beveik neįmanoma, bet tiesiog sakau kaip turi būti.
nu man daznu atveju nebuna imanoma i diena po 1k nueiti, o cia net po kelis kartus per diena sakai reikia... As tik pries mmm ar per jas arba streso didelio metu galiu eiti per diena kelis kart, o siaip tai kas kelias dienas tik
QUOTE(Artari @ 2013 05 28, 14:48)
lengvo gynimo
kai viskas baigsis - stipriai palengvės ir galėsi susikaupti sportavimui
mistika
mistika
tikiuosi, kad palengves, bet kai paskaiciau recenzija tai vos neapsiverkiau katedroj, jau taip viskas i vienus vartus suvaryta, kad sakes. Galvoju kur tuomet mano darbo vadove buvo, kai sake, kad viskas ok, o dabar jau recenzente parase, kad vos ne viskas blogai
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 28, 14:51)
Kam ten neišeina 3 kartai, pagerkit kokio magnio ar vitaminus su mėlynių ekstraktu naudokit - garantuotai minimum 3 kartai. 
kiek zinojau tai melynes nuo viduriavimo kaip tik, tai jeigu dar ju pagerciau isvis galeciau neiti i wc turbut
QUOTE(doviem @ 2013 05 28, 14:15)
tikiuosi, kad palengves, bet kai paskaiciau recenzija tai vos neapsiverkiau katedroj, jau taip viskas i vienus vartus suvaryta, kad sakes. Galvoju kur tuomet mano darbo vadove buvo, kai sake, kad viskas ok, o dabar jau recenzente parase, kad vos ne viskas blogai
dar masciau vadovei kokia padekos dovanele iteikti, bet dabar tai turbut jau tikrai tuo nesirupinsiu, nes vistiek teikciau po gynimo, o po gynimo jau kai bus pasakytas pazymys tai ji jau pazymio nepanaikins, diplomo neatims
zodziu einu paverkti biski ir ziuretis ka cia kaip sneketi reiks
nenusimink dar, nes toks jos darbas - iškritikuoti, svarbiausia balas, o ryt dar galėsi apsiginti prieš kritiką
man slyvos padeda, bet vis tiek neatsimenu gyvenime, kad daryčiau 3 kartus...
QUOTE(Artari @ 2013 05 28, 15:12)
gal Šeltonas?
iš dalies pritariu, kad labai svarbu maistas sveikatai, beeeet lemia ir kiti dalykai, kaip genai, judėjimas, stresas... Mano močiutei 87 metai, visą gyvenimą gyvenus kaime, sveika mityba nepasižymi, be mėsos (riebaliukų) neįsivaizduoja dienos, o natūralistai dažnai jos sako atsisakyti, ir tik prieš kelis metus pradėjo skųstis, jog paskausta sąnarius, o visą gyvenimą nesirgus, galvos skausmo nežino... bet ji geria laaaabai daug vandens - manau šitai labai teigiamai veikia
Šulcas.
Aš tai irgi sakyčiau, kad priklauso viskas nuo gyvenimo būdo ir kur, kaip gyveni. Kaimo žmogui, visą gyvenimą fiziškai dirbančiam sakyčiau labai sunku būtų pasisotinti vien lapija
Tik vėlgi, seni kaimo žmonės ir pasninko laikėsi, apsivalydavo. Manau tai irgi prisidėjo.
Žodžiu, visas komplektukas turi būti, į kiekvieną faktorių atsižvelgti. Dar ir į tai, kad mes šiauriečiai, arbūzų nekirsim žiemą, kai sėdim radiatorių apsikabinę
QUOTE(doviem @ 2013 05 28, 15:15)
Laikykis
Kas sportuoja pagal BR, ar laikotės Jilian patarimų nevalgyti tam tikrų produktų...
persikai,soros,žalios kryžmažiedžės daržovės (brokoliai, kalafiorai, kopūstai, Briuselio kopūstai)
žemės riešutai,kedro arba pignoli riešutai,bambuko ūgliai,braškės.
Alkoholis ir linai
nu man daznu atveju nebuna imanoma i diena po 1k nueiti, o cia net po kelis kartus per diena sakai reikia... As tik pries mmm ar per jas arba streso didelio metu galiu eiti per diena kelis kart, o siaip tai kas kelias dienas tik
dar masciau vadovei kokia padekos dovanele iteikti, bet dabar tai turbut jau tikrai tuo nesirupinsiu, nes vistiek teikciau po gynimo, o po gynimo jau kai bus pasakytas pazymys tai ji jau pazymio nepanaikins, diplomo neatims
zodziu einu paverkti biski ir ziuretis ka cia kaip sneketi reiks
Manyčiau, kad nuo čia ir turėtum pradėti. Pasidomėk natūraliu žarnyno valymu, kitu žmogumi gali tapti
Užjaučiu, pati esu perėjusi tai tiek su bakalauru, tiek su magistru. Turiu alergiją dėstytojams dar iki dabar bei kartais sapnuoju košmarus po šitiek metų
Vanduo gerai. Vandeny visos organizmo cheminės reakcijos vyksta, prasiplauna viskas, ale kaip prisiverst gert daugiau, nežinau.
O reiktų, labai labai. Gi ir odai gerai, ir viskam.
Aš magistrinį už kelių dienų priduosiu, dabar blizginu, tobulinu, kaip gerai, kad vadovas privertė savaite anksčiau baigti.
O paskui recenzentų mirties nuosprendžio lauksiu. Bet visai nieko nebijau, kažkodėl žiauriai savim pasitikiu šį kartą. 
Sapnuot irgi ne per seniausiai teko. Kad atėjo vadovas į namus, atidariau duris, o jis man ir sako - tu gal paskubėk su tuo darbo, bo laiko nebedaug liko, nespėsi
. Bet taip ramiai, nepiktai, o jis toks ir realiai yra
Aš magistrinį už kelių dienų priduosiu, dabar blizginu, tobulinu, kaip gerai, kad vadovas privertė savaite anksčiau baigti.
Sapnuot irgi ne per seniausiai teko. Kad atėjo vadovas į namus, atidariau duris, o jis man ir sako - tu gal paskubėk su tuo darbo, bo laiko nebedaug liko, nespėsi
kiek zinojau tai melynes nuo viduriavimo kaip tik, tai jeigu dar ju pagerciau isvis galeciau neiti i wc turbut
Melyniu poveikis priklauso nuo paruosimo budo.
O del wc, tai man virti burokeliai labai gelbsti. Galima su majonezu
Na dar silkutes imaisyt tinka
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 28, 22:02)
Aš irgi reguliariai kasryt, tik mano organizmas vėliau keliasi ;D