QUOTE(jovka @ 2013 05 30, 11:13)
O aš tai kažkaip nesijaučiu silpnesnė nei iki vaikų buvau.
Kaip idomiai, as kardinaliai isklerau, net nemaniau, kad sitaip galima....
Gal kad iki vaiku nors ir teoriskai nesportavau, bet pries darba baseine po 15min paplaukiodavau kas ryta 5k per sav, aktyvesnis laisvalaikis buvo, kartais pabegiodavau (labai retai) ir pan...
Su pirmu nestumo iki iseinant i dekreta baseino nemeciau, bet veliau viska meciau, pries antra nestuma pora men pavaiksciojau is porto kluba ir tada jau viskas, jokios veiklos iki dbr, apart vaiku ir buities. O kai vasari nuejaau i kalanetika, baisiai issigandau, kad is stiprios merginos pavirtau visisku lepsiu, negaliu ne vieno pratimo padaryt, gal presui tik issteniu daugiau
O rankos isvis silpnos, kas man gyvenime nebuvo budinga...
QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 30, 11:28)
Taigi priejau prie isvados, kad: ko nesugadino nestumai sugadins laikas
O cia tai gera isvada

As kolkas dziaugiuosi, kad oda liko labai labai gera, nesuglebo niekur, matyt prisidejo tai, kad svorio niekur nemeciau greit(aisku ir genai), per metus numeciau tik 6kg

Dar kelis reik nurident, o valios nebera visai.
Sian 9 diena kaip darau bodyflex, dar vis labai sunku, bet jau matau kaip kaikurie pratimai tapo zymiai lengviau padaromi. Uzsikabliavau...galvoju gal pereit is 30min i 45min...Bet sakau pirma atmintinai ismoksiu siuos pratimus daryt, kad galeciau be videoo jau sportuot, o tada pajungsiu kelis papildomus pratimus.
Taip, kad shredas atidetas ateiciai biski