Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

Cosette jaunumas Jūsų biologinis neišpasakytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 02, 18:58)
Matmenys labai normalus  thumbup.gif Pamatuok slaunis ir parasyk smile.gif

storiausioj vietoj po 56 cm g.gif ką tai reiškia?
Papildyta:
QUOTE(Ixora @ 2013 06 02, 19:17)
Cosette jaunumas Jūsų biologinis neišpasakytas  thumbup.gif

rolleyes.gif kaip pacankė ax.gif

Bet iš tikro darau problemą dėl to, kad iki tol vis prisilaikydavau, vis stengdavausi nevalgyt vakarienių ( aišku nusižengdavau su visokiais tiramisu ir pan), bet kai gavau tokius iš koto verčiančius rezultatus, atrodo, kad nereikia nieko stengtis, kad viskas taip super super, tai dingo psichologinis pasiryžimas. Tačiau reikia susiimti, vis tik realus amžius ne 17 doh.gif

Bet noriu jūsų patarimo, kaip galima būtų namų sąlygomis (prie DVD) stangrinti raumenis? Mačiau pirmam puslapyje daug nuorodų, dar jų nevarčiau, gal patarsit nuo ko pradėt? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 02 birželio 2013 - 18:27
Labos
Pasigavom su mb kazkoki vuduriu virusa
Mb blogiau man tuk skrandis nedirba, ta oroga ir nevalgau
Nu bet ir nesportuoju

O kazi kiek to riebalo turetu but procentais pas moteriske virs 30 ?

Man elipsiukas rodo 25 o svarstykles nesamones 21
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2013 06 02, 18:53)
Ar gali būti taip, kad anksčiau buvo riebalas, pradėjus sportuoti virto į raumenį, et jis dar nestangrus, o dabar reikia tą raumenį stangrint ir apimtys sumažės?

Negali. Raumens ryškumas priklauso nuo jūsų kūno riebalų kiekio. Pvz., pas sportuojančias moteris pilvo presas pradeda ryškėti kažkur nuo 20 proc. BF.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2013 06 02, 20:35)
Labos

Man elipsiukas rodo 25 o svarstykles nesamones 21

Virš 30 jau yra viršsvoris, o tinkamas % jau nebeatsimenu nuo kiek prasideda, bet iki 30 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Red&Red: 02 birželio 2013 - 21:58
QUOTE(Red&Red @ 2013 06 02, 22:58)
Virš 30 jau yra viršsvoris, o tinkamas % jau nebeatsimenu nuo kiek prasideda, bet iki 30  4u.gif

Taip ir yra, iki 30 normalu smile.gif

Vaje, daug prirašėt....
Kaip kam sekasi, kas kiek numetėt? biggrin.gif
Doviem, kaip lažybos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 06 02, 16:06)
Laba diena  4u.gif

Given444 aš esu visavalgė, be mėsos nei dienos, pms nesu gyvenime turėjusi, nuotaikų svyravimų taip pat, dėl oro nepernešu tik karščio

visai gali buti. as budama visavalge irgi pms neturejau, visad per mmm po medzius karstydavaus, isvis man mmm - niekines dienos, galiu ir begti ir plaukti.

taciau, vis tiek pastebejimas. yra daugiau nemesiniu lengviau pernesanciu viska nei visavalgiu. neatmenu tyrimo pavadinimo.

zodziu, esme, kad mityba daugka daro.
Atsakyti
Radau ir pasidalinsiu kūno riebalų normų procentais lentelėmis:

user posted image

user posted image
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Cosette @ 2013 06 03, 06:35)
Radau ir pasidalinsiu kūno riebalų normų procentais lentelėmis:

o įdomu, ačiū thumbup.gif
dabar tik trūksta išsiaiškint kiek jų yra realiai biggrin.gif

kai buvau studentė tai mūsų kūno kultūros dėstytoja man regis daktarinį savo darbą gynėsi tai visaip kaip tyrinėjo, skaičiavo
atsimenu kad su tokiom žnyplytėm matavo tą poodinį sluoksnį...tada aš jo per pus mažiau nei priklauso turėjau, bet seniai tie laikai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Mano yra 30 proc. riebalų, skaitosi daug, bet tikrai neturiu antsvorio, vicelar fat, kur supa organus 3 proc.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 06 03, 08:22)
Mano yra 30 proc. riebalų, skaitosi daug, bet tikrai neturiu antsvorio, vicelar fat, kur supa organus 3 proc.

tai gal tolygiai gražiai per visą kūną pasiskirstę?
pas mane viskas apačioj, ant klubų, šlaunų, nu tai antsvorio kaip ir neturiu, bet jau tie keli kg nervina doh.gif nors MB tai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kiek turiu riebalų nežinau ir net neįsivaizduoju kiek jų turiu. KMI idealus, apimtys irgi geros, fizinė forma puiki, savijauta puiki. biggrin.gif

QUOTE(given444 @ 2013 06 02, 17:35)

o siaip as gal dar plius rugseji gimus, ar ka...mane ziauriai uzveda kai pila lietus ar siaucia puga, man patinka isvis tamsejantis metas. o lietus isvis kurybai ikvepia. visas sias dvi dienas sukuos su pasluostem ir laiksrasciais...langus visus isploviau........
bet ir tai....valgau visoki sh...o jei nevalgyciau ir to (kalbu apie saldumynus, ), tai gal dar geriau butu  g.gif

Nu nežinau aš irgi rugsėjį gimus, bet man tai patinka vasara, kai šilta. Temperatūra +25 - +30 man pats tas. biggrin.gif

QUOTE(Ixora @ 2013 06 02, 19:06)

Kaip nemalonu sportuoti, kai lauke taip karšta wacko.gif Įdomu, ar yra čia sportuojančių bute, kaip su kaimynais susitvarkot?  biggrin.gif nes man Insanity labai daug bildėjimo reikia daryti, tai kiekvienąkart pergyvenu dėl tu vargšų po manim gyvenančių, bet ačiū D. nei karto neatėjo velnių duoti niekas  biggrin.gif

Aš gyvenu antram aukšt, o po mumis gyvena kuršnebylių šeima, tai kažkaip galvoju, kad neturėtų jiems trukdyti . blush2.gif
Atsakyti