Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

Sveikos, na jus cia ir priraset visko doh.gif turiu pasakyti, kad savaitgalis be sportu buvo, tik kazkur 5-6valandu vaiksciojimas po parduotuves ir ieskojimas rubu (ir vistiek dar reikes pakartoti turbut koki treciadieni kelione, nes dar neviska nusipirkau ko ieskojau) blush2.gif o vakar tai masina sveitem su MB pries kelione, kad nebutu geda vaziuoti i svecias salis lotuliukas.gif suzinojau visokiu dalyku per savaitgali, kurie nera geri sad.gif mano masinai pries kelione dar reikia remonto pasirodo, nes kiauras ten kazkoks radiatorius tai del to neveikia kondicionierius, o kelione ant nosies doh.gif vyro masina vakar irgi pabyrejo taip, kad pabijojom su ja vaziuoti kelis km iki mano tevu, zodziu tos masinos tai tik i bankrota varo rolleyes.gif

QUOTE(mylimuke @ 2013 06 03, 01:15)
Doviem, kaip lažybos? biggrin.gif

lazybos kaip lazybos, dar yra ka numesti, tai sia savaite sakiau pasidarysiu iskrovos dienu kelias, nes siaip ar taip man praverstu jos, nes maitindavausi gi visisku sss... unsure.gif MB tai kai vakare ka nors sumastau uzkasti sako: valgyk valgyk brangioji, namu kinas arteja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 06 03, 09:22)
Mano yra 30 proc. riebalų, skaitosi daug, bet tikrai neturiu antsvorio, vicelar fat, kur supa organus 3 proc.

pagal mano įkeltą antrą lentelę, tai 30 dar norma g.gif
Atsakyti
Įdomu būtų tuos riebalus ir man pasimatuoti, žinau, tik kai žnyplėmis specialiomis matuoja. Ar dar yra kokių būdų? g.gif
Atsakyti
Kiek man yra žinoma, tai geriausiai, kūno riebalų kiekį, matuotis su tomis žnyplemis (angl. body fat caliper). Tiesa Lietuvoje neteko matyti jų pirkti, bet juos galima užsisakyti, kad ir tarkim per ebay ir pan. O gal gerai paieškojus ir Lietuvoje jų būtų galima isigyti. Yra ir kita galimybe su jais išsimatuoti, tai nueiti į sporto klubą ar kokį sveikatingumo centrą. Didesniuose miestuose nemanau, kad tai būtų problema.
Atsakyti
man per internetine skaiciuokle , kuno riebalu , tai paraso 25%
Noreciau ir as su tom znyplem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 03, 18:21)
man per internetine skaiciuokle , kuno riebalu , tai paraso 25%
Noreciau ir as su tom znyplem biggrin.gif

Tai ką ten internetu paskaičiuoja? Nesąmonė biggrin.gif Kiekvienas žmogus individualus, internetu kaži ar paskaičiuosi tokį dalyką, nes nei kg, nei cm dar visko nepasako.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 03, 18:55)
Tai ką ten internetu paskaičiuoja? Nesąmonė biggrin.gif Kiekvienas žmogus individualus, internetu kaži ar paskaičiuosi tokį dalyką, nes nei kg, nei cm dar visko nepasako.

nu as taip ir manau , todel ir netikiu . smile.gif
Atsakyti
šįvakar užskaitau no more trouble zones, buvo sunku, bet prilaužiau save mirksiukas.gif
Atsakyti
http://fitsport.lt/s...aleje/vytautas/
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2013 06 03, 20:57)

thumbup.gif straipsnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 03, 20:55)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Aš kai internete pasiskaičiavau, tai gavos , kad 47.97 riebalų. Tai jau galvojau, kad didesnių pievų negali čia būti. Tik paskui žiūriu kad vietos colių cm surašiau, bet surašus colius vis tiek gavau 30.72. Tai pagal tą skaičiuoklę jau vos ne nutukimas. Arba aš čia kažko nesupratau, bet matavaus pagal paveiksliuką ir aprašymą blush2.gif

O pagal kitą skaičiuoklę gavau 19.25, tai vadinas tikrai pievos tose skaičiuoklėse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 04 birželio 2013 - 08:01
As net nesivarginu skaiciuot, svarbiausia man - vaizdas veidrodyje blush2.gif

Vakar uzsidejau pliusa su extreme sred/shed, siandien pasuoju.Naktis bemiege,jegu anei trupinio doh.gif
Atsakyti