QUOTE(gitulia @ 2013 06 06, 11:06)
As sporta namuose esu nuosirdziai iskeitusi i sporta lauke
Arba vazineju dviraciu, arba greitesniu tempu vaikstau siaurietiskom lazdom mojuodama, tai taip ir neberandu prie kurios cia temos labiau pritapciau

Siaurieciu tema visai mirusi, dviraciu nuvaziuoti km nera tokie ispudingi, kad plaktis prie dviratininku, zodziu sportuoju, bet kazkokia neapsisprendusi su viena sporto saka
Kelios sporto šakos gerai. Aš irgi nesu prisirišusi prie vienos šakos. Tik tiek kad viena yra pagrindinė, o visos kitos kaip priedas.
QUOTE(doviem @ 2013 06 06, 11:46)
as niekur nedingus, tik buvau uzsiemus visokiais reikalais del keliones ir siaip, tai ir neuzeidavau i tema

siandien ryte sveriausi, tai jau pasiekiau 70.1kg tikslas kaip ir igyvendintas, nes 100g man dovanojo vyras seniau, bet reikia siandien pasistengti neprisivalgyti, pasilaikyti butinai, nes tik rytojaus rezultatas uzsiskaitys kaip lazybu pabaigos taskas

liko sulaukti sestadienio ryto ir as pas jus nepasirodysiu apie 2 savaites, tai nepamirskit tik manes
beje, cia ne i tema, bet gal zinot kaip kuo greiciau uzsigydyti pusles ant pado-kulno srities pritrintas? nelabai isivaizduoju, kaip as taip sugebejau, bet vakar daug vaiksciojau labai ir turbut basutese vis akmenukas koks tryne ir pritryne. Siandien atsikeliau vistiek skauda, nu galvoju siaip matyt nuo vaiksciojimo, bet pasiziuriu, ogi ten pusles ant abijeu kulnu padu

kiekvienas pedos padejimas ant zemes dabar yra skausmingas, tai siandien manau nesportuosiu net, nes ir taip jau vel prisivaiksciojau visur su reikalais
Papildyta:
badavimu to nepavadinciau, nors dariausi iskrovos diena:P ir stengiuosi sveikiau bei maziau valgyti ir gerti vandens bei daug vaikscioju ir pasportuoju
Smagu, kad pavyko sėkmingai numest svorį, svarbu dabar kai jau sveri kiek reikia neatsipalaiduotum ir nepriaugtum.
Dėl pūslės, tai užjaučiu, esu girdėjus apie pleistrus pūslėms, bet išbandyt neteko.
Papildyta:
QUOTE(Brunetike @ 2013 06 06, 13:18)
Na prisiduosiu ir aš (prieš savaite ar 2 aš čia apsireiškusi buvau

) įkopiau i 2 shredo lygį, norma kažkaip visai, nors 3 diena tik. Savaitgali apsileidusi šiek tiek buvau, nes pas tėvus išvykę buvom, tai ten pagundų nesveikai buvo... Už 2 savaitėlių važiuosim su vaikais vasaroti pas tėvus, tai mama jau dabar laukia, nes užsispyrė, kad sportuos su manim (jai 63m.)

su sese darė viena shredo 1 levelio trenkę, tai sakė jai visai nebuvo sunku, tik prakaitas pylė nesveikai. Tai žiūrėsim kaip čia jai seksis, daugiau pažiūrėsiu, kad taisyklingai darytų, kad ne kiekiui varytų o kokybei

ot bus idomu

kad tik sau gėdos neprisidaryčiau pompa gavusi, o jai nieko
Sėkmės portuojant su mama.