Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

Na prisiduosiu ir aš (prieš savaite ar 2 aš čia apsireiškusi buvau biggrin.gif ) įkopiau i 2 shredo lygį, norma kažkaip visai, nors 3 diena tik. Savaitgali apsileidusi šiek tiek buvau, nes pas tėvus išvykę buvom, tai ten pagundų nesveikai buvo... Už 2 savaitėlių važiuosim su vaikais vasaroti pas tėvus, tai mama jau dabar laukia, nes užsispyrė, kad sportuos su manim (jai 63m.) blink.gif su sese darė viena shredo 1 levelio trenkę, tai sakė jai visai nebuvo sunku, tik prakaitas pylė nesveikai. Tai žiūrėsim kaip čia jai seksis, daugiau pažiūrėsiu, kad taisyklingai darytų, kad ne kiekiui varytų o kokybei ax.gif ot bus idomu lotuliukas.gif kad tik sau gėdos neprisidaryčiau pompa gavusi, o jai nieko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 06 06, 11:06)
As sporta namuose esu nuosirdziai iskeitusi i sporta lauke  ax.gif
Arba vazineju dviraciu, arba greitesniu tempu vaikstau siaurietiskom lazdom mojuodama, tai taip ir neberandu prie kurios cia temos labiau pritapciau  unsure.gif Siaurieciu tema visai mirusi, dviraciu nuvaziuoti km nera tokie ispudingi, kad plaktis prie dviratininku, zodziu sportuoju, bet kazkokia neapsisprendusi su viena sporto saka  biggrin.gif

Kelios sporto šakos gerai. Aš irgi nesu prisirišusi prie vienos šakos. Tik tiek kad viena yra pagrindinė, o visos kitos kaip priedas. biggrin.gif

QUOTE(doviem @ 2013 06 06, 11:46)

as niekur nedingus, tik buvau uzsiemus visokiais reikalais del keliones ir siaip, tai ir neuzeidavau i tema blush2.gif siandien ryte sveriausi, tai jau pasiekiau 70.1kg tikslas kaip ir igyvendintas, nes 100g man dovanojo vyras seniau, bet reikia siandien pasistengti neprisivalgyti, pasilaikyti butinai, nes tik rytojaus rezultatas uzsiskaitys kaip lazybu pabaigos taskas rolleyes.gif liko sulaukti sestadienio ryto ir as pas jus nepasirodysiu apie 2 savaites, tai nepamirskit tik manes lotuliukas.gif

beje, cia ne i tema, bet gal zinot kaip kuo greiciau uzsigydyti pusles ant pado-kulno srities pritrintas? nelabai isivaizduoju, kaip as taip sugebejau, bet vakar daug vaiksciojau labai ir turbut basutese vis akmenukas koks tryne ir pritryne. Siandien atsikeliau vistiek skauda, nu galvoju siaip matyt nuo vaiksciojimo, bet pasiziuriu, ogi ten pusles ant abijeu kulnu padu doh.gif kiekvienas pedos padejimas ant zemes dabar yra skausmingas, tai siandien manau nesportuosiu net, nes ir taip jau vel prisivaiksciojau visur su reikalais blush2.gif
Papildyta:

badavimu to nepavadinciau, nors dariausi iskrovos diena:P ir stengiuosi sveikiau bei maziau valgyti ir gerti vandens bei daug vaikscioju ir pasportuoju ax.gif

Smagu, kad pavyko sėkmingai numest svorį, svarbu dabar kai jau sveri kiek reikia neatsipalaiduotum ir nepriaugtum. 4u.gif

Dėl pūslės, tai užjaučiu, esu girdėjus apie pleistrus pūslėms, bet išbandyt neteko. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunetike @ 2013 06 06, 13:18)
Na prisiduosiu ir aš (prieš savaite ar 2 aš čia apsireiškusi buvau  biggrin.gif ) įkopiau i 2 shredo lygį, norma kažkaip visai, nors 3 diena tik. Savaitgali apsileidusi šiek tiek buvau, nes pas tėvus išvykę buvom, tai ten pagundų nesveikai buvo... Už 2 savaitėlių važiuosim su vaikais vasaroti pas tėvus, tai mama jau dabar laukia, nes užsispyrė, kad sportuos su manim (jai 63m.)  blink.gif  su sese darė viena shredo 1 levelio trenkę, tai sakė jai visai nebuvo sunku, tik prakaitas pylė nesveikai. Tai žiūrėsim kaip čia jai seksis, daugiau pažiūrėsiu, kad taisyklingai darytų, kad ne kiekiui varytų o kokybei  ax.gif ot bus idomu  lotuliukas.gif  kad tik sau gėdos neprisidaryčiau pompa gavusi, o jai nieko  doh.gif  lotuliukas.gif

Sėkmės portuojant su mama. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2013 06 06, 13:18)
Na prisiduosiu ir aš (prieš savaite ar 2 aš čia apsireiškusi buvau  biggrin.gif ) įkopiau i 2 shredo lygį, norma kažkaip visai, nors 3 diena tik. Savaitgali apsileidusi šiek tiek buvau, nes pas tėvus išvykę buvom, tai ten pagundų nesveikai buvo... Už 2 savaitėlių važiuosim su vaikais vasaroti pas tėvus, tai mama jau dabar laukia, nes užsispyrė, kad sportuos su manim (jai 63m.)  blink.gif  su sese darė viena shredo 1 levelio trenkę, tai sakė jai visai nebuvo sunku, tik prakaitas pylė nesveikai. Tai žiūrėsim kaip čia jai seksis, daugiau pažiūrėsiu, kad taisyklingai darytų, kad ne kiekiui varytų o kokybei  ax.gif ot bus idomu  lotuliukas.gif  kad tik sau gėdos neprisidaryčiau pompa gavusi, o jai nieko  doh.gif  lotuliukas.gif

Sveikos,
kaip šauniai, mano mama dar čiut vyresnė ir irgi sportsmenka. Taip, kad gali perduoti linkėjimus savo mamai mirksiukas.gif Maniškei ypač patinka tokio vietinio tikrai puikaus meistro treniruotės. Ko jis ten tik nemoko. Labai šaunus ir sąžiningas žmogus, tikras lobis tame mieste. Mane yra mokęs kovinio meno, kuris remiasi rusų kareivinių metodikom, mama pas jį lanko tokias kaip su meditacija susietas treniruotes, tai labai gerai stuburui ir šiaip, plius moko kaip paveikti tam tikrus taškus atsipalaidavimui, nuo skausmų ir pan. Jei tavoji mama domisi bent kiek sportu ir nenori nusialinti su daugiau į jaunimą orientuotais sportais, tai paagituok ją pasidomėti savame mieste gal kas nors panašaus vyksta. Galima ir draugų susirasti ir nauda kokia, ypač vyresniame amžiuje gyvenimo kokybė gerėja. Plius dažnai tokie dalykai būna net nemokamai organizuojami ir nereiškia, kad treneris blogas, viskas priklauso nuo žmogaus. Kitą kartą lobis gali būti ir nemokamas smile.gif
Atsakyti
labu 4u.gif

QUOTE(Panikė @ 2013 06 05, 22:08)
Gal kuri šitą irgi yra išbandžiusi?  ax.gif  ***** kieta ji moteris, kol nepabandžiau tai atrodė fizinis pasiruošimas mano pakankamai geras biggrin.gif

as jau 3 fazeje 4u.gif yra ir daugiau cia musu kur jillian dievina ir BR myli biggrin.gif as planuoju baigusi visa kursa pakartoti vel + papildomai pilvui ir siknai 4u.gif

QUOTE(Artari @ 2013 06 06, 08:25)

šaunuolė kokia, net pas anytą sportavai  thumbup.gif o tau būna dienų be sporto? 

buna buna 4u.gif buvo laikas, kai labai intensyviai prakaituodavau, dabar buna, kad per savaite kokia viena treniruote numuilinu,( sekmadienis ir taip tinginio diena) bet stengiuosi per daug neatsipalaiduoti, nes paskui labai sunku vel pradeti is naujo 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2013 06 06, 10:46)
siandien ryte sveriausi, tai jau pasiekiau 70.1kg tikslas kaip ir igyvendintas, nes 100g man dovanojo vyras seniau

labai labai labai nuosirdziai linkiu, kad jie ir negryztu, nes kazkaip jauciu, kad ne lasinukai cia nutirpo taip greitai per toki trumpa laika tongue.gif

mylimuke, sveikinu atidavus magistra, linkiu geru rezultatu 4u.gif

vasara, vijora, MO, kukuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 06 06, 12:27)
Sveikinu  thumbup.gif  Ypac del to, kad cia tave daug kas trauke per danti, o ir atrodo, kad net pati netikejai, kad tau pavyks, bet super, kad pavyko  thumbup.gif
Jei siandien atsisakysi vakarienes, ar bent jau nesugrisysi, tai garantuotai lazybos laimetos  biggrin.gif

tai kad jau lazybas laimejau vistiek, nes siandie vakare va pasisveriau tai 70kg, vyras uzskaite ir liudnom akim ziurejo i mane - nuplauke jo namu kinas lotuliukas.gif sake daugiau su manim nesilazins.

QUOTE(jovka @ 2013 06 06, 13:28)
Smagu, kad pavyko sėkmingai numest svorį, svarbu dabar kai jau sveri kiek reikia neatsipalaiduotum ir nepriaugtum.  4u.gif

Dėl pūslės, tai užjaučiu, esu girdėjus apie pleistrus pūslėms, bet išbandyt neteko.    g.gif

per kelione tai drasiai as tuos kg susigrazinsiu manau, nes noresis ir paragauti visokiu skanumynu vietiniu ir siaip bus tik vaiksciojimas, miegojimas ir masinoj sedejimas blush2.gif

namie tai ant pirstu galu vaikstau, bet i viesuma isejus taip negaliu gi, tai kenciu, na gal praeis greit rolleyes.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 06 06, 17:58)
labai labai labai nuosirdziai linkiu, kad jie ir negryztu, nes kazkaip jauciu, kad ne lasinukai cia nutirpo  taip greitai per toki trumpa laika tongue.gif

pati zinau, kad tikrai ne lasinukai, o kad per kelione gris tai esu praktiskai isitikinusi, bet po keliones vel susiimsiu normaliai ir tikiuosi jau su visam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Artari @ 2013 06 06, 07:25)
Labas rytas 4u.gif

kelintą dieną darai? smile.gif

As sportuoju sporto saleje ir namie . Kai neinu i sale darau shreda . Tai jau dariau 3 kartus blush2.gif
Plius bandau pratampyti raumenis , noreciau spagata padaryti , nedaug truksta . Esu gan lankstoka biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas
uj sunkus tas antras shredo lygis man, normaliai iki galo tik presui padarau
nu bet užtat nuo pradėjimo sportuot 1,5 kg jau nukrito thumbup.gif
aišku ir maistą prisižiūrint, bet nesidietinant ir nealkstant

išsimatavau dar šiandien tai nuo klubų -2 cm jau
nuo šlaunies -1 thumbup.gif
nuo liemens nieko bet ten nelabai ir reikia, nors aišku būtų malonu 65 pasiekt biggrin.gif

vakar taip tingejau taip tingejau, sakau MB nu nors dviračiais pasivažinėkim vis truputį sporto, bet per valandą važinėjimo nei pavargau nei sukaitau, nei suprakaitavau, tai grižus vistik prisiverčiau su Jillian pastraksėt
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As einu snd naujas svarstykles pirkti , nes jau maniskes nervina doh.gif Svpris tikrai taip nesokineja , kaip ant maniskiu rodo doh.gif

Padariau rytine mankstele , ir eisiu i darba smile.gif
Man nuo sporto pradzios sumazejo krutine smarkiai , ant cm nedaug tik keletas , bet ziurint vizualiai tai tikrai mazesne doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 07, 08:51)
Labas rytas 4u.gif

Man nuo sporto pradzios sumazejo krutine smarkiai , ant cm nedaug tik keletas , bet ziurint vizualiai tai tikrai mazesne  doh.gif  biggrin.gif

Labas rytas,
man tas pats. Anksčiau ir hormonai šėliodavo, didindavo dar ir šiaip aš mažiau krūvio rankoms, krūtinės ląstai ir pan. duodavau. O dabar jo, centimetrai regis yra, o vaizdelis ką žinau unsure.gif MB bando sakyti, kad užtenka, bet aš pati kartais jaučiuosi lyg maža doh.gif biggrin.gif Vakar mačiau tokius blink.gif Kompleksą galima įgauti šalia kelias sekundes pastovėjus biggrin.gif Žodžiu eina porelė, moteris su tokiu įdomiu kostiumėliu vientisu, žvilgt į iškirptę, o ten turtai blink.gif Neatrodė nenatūralūs. Pati palyginus liekna, o jau turtas, nu tikrai, seniai matytas. Maitinanti gal tokių iškirpčių nesidėtų, nežinau... g.gif Gerai, kad MB nematė, į šunį žiūrėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 07, 08:51)
Labas rytas 4u.gif

As einu snd naujas svarstykles pirkti , nes jau maniskes nervina  doh.gif Svpris tikrai taip nesokineja , kaip ant maniskiu rodo  doh.gif

Padariau rytine mankstele , ir eisiu i darba  smile.gif
Man nuo sporto pradzios sumazejo krutine smarkiai , ant cm nedaug tik keletas , bet ziurint vizualiai tai tikrai mazesne  doh.gif  biggrin.gif

Nori paguosiu, mano sumažėjo visais 15 cm, iš papų neliko nieko biggrin.gif

Vici
, nuo sporto (jėgos treniruočių) krūtinė nemenksta, kaip tik pasikelia ir pagražėja, mažėja tik nuo bendro kūno svorio kritimo.

Ir išvis, nekalbėkit apie didelius papus, pavyyyydžiu lotuliukas.gif Turėjau kažkada.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 07 birželio 2013 - 08:14
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 07, 09:12)
Vici[/b], nuo sporto (jėgos treniruočių) krūtinė nemenksta, kaip tik pasikelia ir pagražėja, mažėja tik nuo bendro kūno svorio kritimo.

Deja, galbūt tai tik graži teorija arba tos treniruotės per mažai 'jėgos' pagal tai, ką daro kitos moterys. Kiek įvairių tikrai stipraus sporto atstovių per įvairius interviu verkė apie būtent krūtines ir po to sekė implantai...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 07, 09:16)
Deja, galbūt tai tik graži teorija arba tos treniruotės per mažai 'jėgos' pagal tai, ką daro kitos moterys. Kiek įvairių tikrai stipraus sporto atstovių per įvairius interviu verkė apie būtent krūtines ir po to sekė implantai...

Bet pas jas juk ir ant viso kūno riebalinio audinio laaabai mažai, vienetai tokių moterų, kurios tikrai lieknos, o krūtinė labai didelė.
Atsakyti