Labas rytas
7 diena, kai darau 1 shred'o lygį ir jau supraikaituoju tik pačioje pabaigoje
Sportas padeda pabusti

tik va su mityba prastokai man, nes trečia savaitė, kai mažoji naktimis keliasi kas 1-2 val., tai miego trūkumą kompensuoju maistu, reik iš kažkur gaut energijos
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 06 04, 08:12)
As net nesivarginu skaiciuot, svarbiausia man - vaizdas veidrodyje
QUOTE(_Just_Me @ 2013 06 04, 08:16)
as praeita savaite tik dvi dienas su BR draugavau,bet paskui buvo zumba, tada begiojau, o savaitgali teko shredo 3 lygi prisiminti

buvau pas anyta sveciuose su dukrytem visa savaitgali, tai tingejau ka siustis is interneto, uzteko youtube. Ir ka, galviojau, kad po baigtu 2 faziu Body Revoliution , man shredas atrodys per lengvas..nu bent jau 3 lygis tikrai priverte isprakaituoti
šaunuolė kokia, net pas anytą sportavai

o tau būna dienų be sporto?
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 06 04, 10:07)
Reikia klausytis ne tik trenerio, bet ir pačiai būti atsakingai ir mitybą žiūrėti
Kas skaito angliškai, naudinga informacija
BMR 1402,8
My estimating requirements are 1922 kcal. (31*62 )
TEE 2104,20 (1402,80 * 1,5)
Protein 124 g
fat 62 g
carbs 279 g[/b]
ačiū, gal reiks kada pasiskaičiuoti turint daugiau laiko
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 05, 14:40)
Sveikos,
sukasi žmonės šiais laikais, buvusi BR Zuzana padarė bent jau dalį savo video programų mokamų, 9.99 dolco į mėnesį. Daug pasipiktinusių ir nusivylusių, pripratom už dyką visi
nesuprantu aš tokių pasipiktinusių...
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 05, 21:10)
Sveikos .
Snd nubegau 5 km , vakar nebeisejo ,dariau shreda vakar 1 lygi .

dar darysiu ji ilgai , nes man jis dar sunkokas .

jauciuosi baisiai pavargusi , truksta miego ..

snd tikiuosi gerai isimiegosiu
kelintą dieną darai?
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 08:12)
Vis skaitau ir galvoju, iš kur tiek valios ir pasiryžimo? Nors pati namie esu sportavus, ir nemažai, bet turbūt ne metus, trumpiau, ir vis tik rezultatai skiriasi nuo tų, nei sportuojant sporto k., nors nesakau, kad jų visai nebuvo.
man patinka sportuoti namie, nes sutaupau laiko ant visokių važinėjimų į sporto klubus; nereikia džiovintis plaukų, o namie sau patys išdžiūna

taip pat ir pinigų sutaupai

aš namie nebijau to vaizdelio, kai visa šlapia nuo prakaito, o prieš kitus truputį gėda

nors aš namie palyginus sportuoju dar trumpai...