Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

Sveikos,
sukasi žmonės šiais laikais, buvusi BR Zuzana padarė bent jau dalį savo video programų mokamų, 9.99 dolco į mėnesį. Daug pasipiktinusių ir nusivylusių, pripratom už dyką visi biggrin.gif
Atsakyti
o su šita mergaite nieks nesportuojat?
http://www.youtube.c...=em-subs_digest
Atsakyti
Sveikos . 4u.gif
Snd nubegau 5 km , vakar nebeisejo ,dariau shreda vakar 1 lygi . biggrin.gif dar darysiu ji ilgai , nes man jis dar sunkokas . smile.gif jauciuosi baisiai pavargusi , truksta miego .. doh.gif snd tikiuosi gerai isimiegosiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na pas jus ir lobynas čia! užsikabliavau sportuoti su Jillian, patiko body revolution, tai pilu prakaitą dabar kasdien biggrin.gif Gal kuri šitą irgi yra išbandžiusi? ax.gif ***** kieta ji moteris, kol nepabandžiau tai atrodė fizinis pasiruošimas mano pakankamai geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 06 06, 00:08)
Sveikos  4u.gif na pas jus ir lobynas čia! užsikabliavau sportuoti su Jillian, patiko body revolution, tai pilu prakaitą dabar kasdien  biggrin.gif Gal kuri šitą irgi yra išbandžiusi?  ax.gif  ***** kieta ji moteris, kol nepabandžiau tai atrodė fizinis pasiruošimas mano pakankamai geras biggrin.gif

Sveika smile.gif
Aš šitą dariau prieš metus. Man labai patiko ir rezultatais labai patenkinta thumbup.gif
Žadu kartot. Pradėsiu po kokios savaitės
Atsakyti
Vis skaitau ir galvoju, iš kur tiek valios ir pasiryžimo? Nors pati namie esu sportavus, ir nemažai, bet turbūt ne metus, trumpiau, ir vis tik rezultatai skiriasi nuo tų, nei sportuojant sporto k., nors nesakau, kad jų visai nebuvo. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

7 diena, kai darau 1 shred'o lygį ir jau supraikaituoju tik pačioje pabaigoje ax.gif
Sportas padeda pabusti thumbup.gif tik va su mityba prastokai man, nes trečia savaitė, kai mažoji naktimis keliasi kas 1-2 val., tai miego trūkumą kompensuoju maistu, reik iš kažkur gaut energijos blush2.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2013 06 04, 08:12)
As net nesivarginu skaiciuot, svarbiausia man - vaizdas veidrodyje blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 06 04, 08:16)
as praeita savaite  tik dvi dienas su BR draugavau,bet paskui buvo zumba, tada begiojau, o savaitgali teko shredo 3 lygi  prisiminti  bigsmile.gif  buvau pas anyta sveciuose su dukrytem visa savaitgali, tai tingejau ka siustis is interneto, uzteko youtube. Ir ka, galviojau, kad po  baigtu 2 faziu Body Revoliution , man shredas atrodys per lengvas..nu bent jau 3 lygis tikrai priverte isprakaituoti  biggrin.gif

šaunuolė kokia, net pas anytą sportavai thumbup.gif o tau būna dienų be sporto? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 06 04, 10:07)
Reikia klausytis ne tik trenerio, bet ir pačiai būti atsakingai ir mitybą žiūrėti 4u.gif

Kas skaito angliškai, naudinga informacija
BMR 1402,8
My estimating requirements are 1922 kcal. (31*62 )
TEE 2104,20 (1402,80 * 1,5)
Protein 124 g
fat 62 g
carbs 279 g[/b]

ačiū, gal reiks kada pasiskaičiuoti turint daugiau laiko smile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 05, 14:40)
Sveikos,
sukasi žmonės šiais laikais, buvusi BR Zuzana padarė bent jau dalį savo video programų mokamų, 9.99 dolco į mėnesį. Daug pasipiktinusių ir nusivylusių, pripratom už dyką visi biggrin.gif

nesuprantu aš tokių pasipiktinusių...

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 05, 21:10)
Sveikos .  4u.gif
Snd nubegau 5 km , vakar nebeisejo ,dariau shreda vakar 1 lygi .  biggrin.gif dar darysiu ji ilgai , nes man jis dar sunkokas . smile.gif  jauciuosi baisiai pavargusi , truksta miego .. doh.gif snd tikiuosi gerai isimiegosiu  4u.gif

kelintą dieną darai? smile.gif

QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 08:12)
Vis skaitau ir galvoju, iš kur tiek valios ir pasiryžimo? Nors pati namie esu sportavus, ir nemažai, bet turbūt ne metus, trumpiau, ir vis tik rezultatai skiriasi nuo tų, nei sportuojant sporto k., nors nesakau, kad jų visai nebuvo. smile.gif

man patinka sportuoti namie, nes sutaupau laiko ant visokių važinėjimų į sporto klubus; nereikia džiovintis plaukų, o namie sau patys išdžiūna smile.gif taip pat ir pinigų sutaupai smile.gif aš namie nebijau to vaizdelio, kai visa šlapia nuo prakaito, o prieš kitus truputį gėda biggrin.gif nors aš namie palyginus sportuoju dar trumpai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Artari @ 2013 06 06, 09:25)
Labas rytas 4u.gif

man patinka sportuoti namie, nes sutaupau laiko ant visokių važinėjimų į sporto klubus; nereikia džiovintis plaukų, o namie sau patys išdžiūna smile.gif taip pat ir pinigų sutaupai smile.gif aš namie nebijau to vaizdelio, kai visa šlapia nuo prakaito, o prieš kitus truputį gėda  biggrin.gif  nors aš namie palyginus sportuoju dar trumpai... ax.gif

gal keistai atrodys, bet man labai patinka sporto metu nuo kūno krentantys prakaito lašeliai thumbup.gif
tinka hanteliai slysta rankose, reikėtų pirštinių? ar kas naudojate?

vakar vėl dariau no more trouble zones, užsikabliavau thumbup.gif
Papildyta:
Kur doviem dingusi?

kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
As sporta namuose esu nuosirdziai iskeitusi i sporta lauke ax.gif
Arba vazineju dviraciu, arba greitesniu tempu vaikstau siaurietiskom lazdom mojuodama, tai taip ir neberandu prie kurios cia temos labiau pritapciau unsure.gif Siaurieciu tema visai mirusi, dviraciu nuvaziuoti km nera tokie ispudingi, kad plaktis prie dviratininku, zodziu sportuoju, bet kazkokia neapsisprendusi su viena sporto saka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 06 06, 10:54)
gal keistai atrodys, bet man labai patinka sporto metu nuo kūno krentantys prakaito lašeliai thumbup.gif

vakar vėl dariau no more trouble zones, užsikabliavau thumbup.gif
Papildyta:
Kur doviem dingusi?

kaip kitoms sekasi?

Aš turėjau pirštines, paprasčiausias iš pigu.lt berods pirkau, gal 30 lt buvo. Patogu, nors man neslydo, bet nuospaudos atsirado.

Doviem gal badauja dabar biggrin.gif

QUOTE(gitulia @ 2013 06 06, 11:06)
As sporta namuose esu nuosirdziai iskeitusi i sporta lauke  ax.gif
Arba vazineju dviraciu, arba greitesniu tempu vaikstau siaurietiskom lazdom mojuodama, tai taip ir neberandu prie kurios cia temos labiau pritapciau  unsure.gif Siaurieciu tema visai mirusi, dviraciu nuvaziuoti km nera tokie ispudingi, kad plaktis prie dviratininku, zodziu sportuoju, bet kazkokia neapsisprendusi su viena sporto saka  biggrin.gif

Kuo įvairiau sportuojat, tuo geriau smile.gif Įvairesnės raumenų grupės dirba, neatsiranda rutina, kūnas nepripranta prie vieno.
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 05, 13:49)
Pridaviau magistrinį  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Ir vadovo kaip buvau išgirta, šakės, nepamenu jau, kada kas taip apie mane gražiai sakė  blush-anim-cl.gif

Saunuole, lauksim geru rezultatu thumbup.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 06 06, 10:54)

Papildyta:
Kur doviem dingusi?

man irgi labai patinka kai krenta tie laseliai, ir sportuojant norisi kad kuo labiau isprakaituociau kazkodel rolleyes.gif turbut psichologiskai cia man atrodo, kad kuo daugiau prakaituoju, tuo daugiau lasinuku sudeginu lotuliukas.gif

as niekur nedingus, tik buvau uzsiemus visokiais reikalais del keliones ir siaip, tai ir neuzeidavau i tema blush2.gif siandien ryte sveriausi, tai jau pasiekiau 70.1kg tikslas kaip ir igyvendintas, nes 100g man dovanojo vyras seniau, bet reikia siandien pasistengti neprisivalgyti, pasilaikyti butinai, nes tik rytojaus rezultatas uzsiskaitys kaip lazybu pabaigos taskas rolleyes.gif liko sulaukti sestadienio ryto ir as pas jus nepasirodysiu apie 2 savaites, tai nepamirskit tik manes lotuliukas.gif

beje, cia ne i tema, bet gal zinot kaip kuo greiciau uzsigydyti pusles ant pado-kulno srities pritrintas? nelabai isivaizduoju, kaip as taip sugebejau, bet vakar daug vaiksciojau labai ir turbut basutese vis akmenukas koks tryne ir pritryne. Siandien atsikeliau vistiek skauda, nu galvoju siaip matyt nuo vaiksciojimo, bet pasiziuriu, ogi ten pusles ant abijeu kulnu padu doh.gif kiekvienas pedos padejimas ant zemes dabar yra skausmingas, tai siandien manau nesportuosiu net, nes ir taip jau vel prisivaiksciojau visur su reikalais blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 11:42)
Doviem gal badauja dabar  biggrin.gif

badavimu to nepavadinciau, nors dariausi iskrovos diena:P ir stengiuosi sveikiau bei maziau valgyti ir gerti vandens bei daug vaikscioju ir pasportuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 06 06, 10:46)
Sveikos biggrin.gif

siandien ryte sveriausi, tai jau pasiekiau 70.1kg tikslas kaip ir igyvendintas, nes 100g man dovanojo vyras seniau, bet reikia siandien pasistengti neprisivalgyti, pasilaikyti butinai, nes tik rytojaus rezultatas uzsiskaitys kaip lazybu pabaigos taskas rolleyes.gif

Sveikinu thumbup.gif Ypac del to, kad cia tave daug kas trauke per danti, o ir atrodo, kad net pati netikejai, kad tau pavyks, bet super, kad pavyko thumbup.gif
Jei siandien atsisakysi vakarienes, ar bent jau nesugrisysi, tai garantuotai lazybos laimetos biggrin.gif
Atsakyti