Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

QUOTE(given444 @ 2013 06 13, 19:30)
tai jau tikrai gali pasakyt, kad nudziuvai totaliai  biggrin.gif nes matmenys 90-60-90 tai anoreksikiu matmenys, ypac kai manekeniu ugis toooks, nuo 175-185cm... doh.gif

taigi...tave gelbeja nebent TAVASIS ugis.... ax.gif

krutine ir pas manikenes didesne buna .. pas mane irgi beliko tik 90 doh.gif ir uzpakalis mazeja , ale i manekeniska figura nei is tolo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 06 13, 21:30)
tai jau tikrai gali pasakyt, kad nudziuvai totaliai  biggrin.gif nes matmenys 90-60-90 tai anoreksikiu matmenys, ypac kai manekeniu ugis toooks, nuo 175-185cm... doh.gif

taigi...tave gelbeja nebent TAVASIS ugis.... ax.gif

Tai taip, iki nudžiūvimo man labai toli biggrin.gif Netgi sakyčiau pastaruoju metu pastambėjo kažkaip pečiai, rankos wub.gif Po tokių įvykių kas vyksta aplink, tai turėtų būti bene kiekvienos moters siekiamybė unsure.gif Mane labai sukrėtė tos vargšės varėniškės istorija... Vis galvoju, kad jei ji būtų kovinių kovų mokiusis ar pan. ... Visgi žudikas vienas, tik metais vyresnis, kaip supratau iš anksto labai nesiruošęs, ekspromtu sustojęs su mašina... Gal ir nusišneku, bet vis kažkokia viltis būtų unsure.gif
Ta proga dariau http://www.youtube.c...h?v=0eI_e49NO1w
Atsakyti
o as negaliu daryt atsilenkimu, kur vienu metu darai atsilenkima ir kartu laikai siek tiek pakeltas kojas.Ziauriai skauda ties juosmeniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 06 14, 12:09)
o as negaliu daryt atsilenkimu, kur vienu metu darai atsilenkima ir kartu laikai siek tiek pakeltas kojas.Ziauriai skauda ties juosmeniu verysad.gif

Raumenis skauda ar nugarą? Atsilenkimus tikrai teisingai darot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 06 14, 13:09)

Pagal mane, tikriausiai išrieti nugarą šiek tiek. Darant atsilenkimus, nugara (būtent ties juosmeniu) turi būti prispausta prie žemės ir įtemptas pilvo presas. Tokiam pratimui mano nuomone, presas turi būt nors šiek tiek patreniruotas. Nes jei neišlaikai įtempto, iš karto riečiasi nugara. Taip daryt negalima
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 14, 17:46)
Raumenis skauda ar nugarą? Atsilenkimus tikrai teisingai darot?  blush2.gif

Pacia nugara skauda :verysad:as netgi miegot praktiskai be pagalves tureciau, nes jei tik aukstesne pagalve, ir jei nors kazkiek nugara per nakti pabuna isriesta(as dar megstu ranka sulenkta pasidet po galva,guledama ant sono doh.gif ) nu ir viskas, is ryto jau blogai.
QUOTE(cushy @ 2013 06 14, 18:58)
Pagal mane, tikriausiai išrieti nugarą šiek tiek. Darant atsilenkimus, nugara (būtent ties juosmeniu) turi būti prispausta prie žemės ir įtemptas pilvo presas. Tokiam pratimui mano nuomone, presas turi būt nors šiek tiek patreniruotas. Nes jei neišlaikai įtempto, iš karto riečiasi nugara. Taip daryt negalima

Aha,turbu cia ir atsakymas,tikrai, siek tiek issiriecia nugara.Nors anksciau(pries gimdymus) darydavau tokius atsilenkimus su pakeltom kojom tai nugara neskaudedavo.Ko gero, reikia ieskotis kokiu pratimeliu nugaros raumenims stiprinti,
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 06 14, 20:42)
Aha,turbu cia ir atsakymas,tikrai, siek tiek issiriecia nugara.Nors anksciau(pries gimdymus) darydavau tokius atsilenkimus su pakeltom kojom tai nugara neskaudedavo.Ko gero, reikia ieskotis kokiu pratimeliu nugaros raumenims stiprinti,

Mano manymu ne nugarą reikia stiprinti 4u.gif O pilvo presą kitokiais pratimais. O šį darant, sąmoningai spausti nugarą prie žemės ir įtempti pilvo presą. Jei nesigauna, geriau daryti kitokius . Būtina atlikti pratimus teisingai, nes kitaip ir nuo paprasčiausių susitraumuot smarkiai galima.
Prieš kažkiek laiko rašiau ir apie sportavimą basomis (as sportuoju tik su sportbaciais) - daugumai buvo labai patogu ir t.t doh.gif O dabar žiūriu jau kelioms skauda achilus ir dar kažką.
Lygiai taip pat ir dėl kelių skausmų- labai reali priežastis, kad neteisinga technika daromi pritūpimai ir įtupstai. Dar nė vienos pradėjusios sportuot nemačiau juos darant teisingai, tūpčioja, kaip mokykloj. Pati kai pradėjau variau ne taip, gerai, kad treneriai geri buvo. Kad ir grupinėse treniruotėse, išmokino teisingos technikos thumbup.gif
Atsakyti
...taip, ir pilvo presa stiprint kitais pratimais,bet nugara irgi.Nugaros problemos - giminej rykste.Ziuriu ir man po gimdymo prastokai...prastokai.
Atsakyti
VV, man patiko tavo pasakymas - na toks nemoteriskas - kad sportuoji ne del dailios (dziusnos biggrin.gif ) figuros, o del jegos...vat butent del JEGOS, ko niekad nemini cia mtoerys, atrodo, nori tik susidziovinti ar graziai susidizainuoti biggrin.gif

as db irgi pradejau nepergyvent, jei rankos ar peciai atrodys kaip irkluotojos. nu aisku, moteris su raumenynu man tikrai ne ne, bet tikrai norisi tos jegos, tvirtumo, ypac kai mano silpnoji puse - kelenis, raisciai.

kita vertus, hm, tu tikrai tiki kad moteris atsigins pries vyra? kartais zinok jau 13-1-4m paaugliai, oho, kokie, tik ir trauktis belieka, apie joki pabegima, ypac su savokojom nekalbu...
db net vyrai sako, kad sutikus kita vyra, niekad nezinai - ginkluotas jis ar ne - tad pliku ranku musis jau labai atgyvenes dalykas. sako, geriausia gynyba - tai dejimas i kojas (taip net karate treneriai pataria biggrin.gif ; ) nes siaip laikais uzpuolikai/as buna ginkluotis technologijos(kastetais, purskalais). antra vertus, po viena siais laikais dazniausiai niekas jau ir nebepuola...

ech, kaip norisi tu imantrybiu ismokti, tos suktos technikos, kaip atsiginti nuo uzpuoliko, kuris is mases atrodo tave sutraiskytu, bet vargiai tikiu tom technikom, kita vertus, jei pschologiskai tave paralizuoja visa ir tiek. pvz, vieni reaguoja i isgasti begimu, mane tai sustingdo g.gif

4u.gif 4u.gif ar esat realiai kazkada atsigynusios - na tarkim, ir pagalvojusios, vot mane jega ir mitrumas isgelbejo g.gif ? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 birželio 2013 - 20:01
given444, nieko tos technikos nepades, jei nebus prie viso to ir stiprus psichologinis pasiruosimas, t.y ir pasitikejimas savim.Ejau karta is treniruotes(karate shotokan), buvo ziemos vakaras, turgaus rajonas. Bande kazkoks girtas diedas kabintis, nu bet girtas....nesunku buvo pabegt.Dar buvau susimusus su buvusiu bernu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 06 13, 19:21)
krutine ir pas manikenes didesne buna .. pas mane irgi beliko tik 90  doh.gif ir uzpakalis mazeja , ale i manekeniska figura nei is tolo :lotuliukas:  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

NE IS TOLO....? hm....tai liemuo nebent 70? o tai kaip reikia buti pansiai i manekene? ai, tiesa dar slaunu blazudu matmenys.... bigsmile.gif zinokit, mergos, noris uzmust ta dieda ar ka ten ji, kuris sugalvojo tokius matmenis doh.gif kaip ir barbes isradejus. matet, cia lankesi ukrainiete barbe pas mus...tai ne Oksana Picul nustebo, kad jos liemuo 55 ar kiek....pasijuto stora kartu su olialia pupytem pries ja... lotuliukas.gif o jei rimtai, tai cia gi liga ne kitaip blink.gif tokie dalykai....
Atsakyti
Lietryti straipsnis apie genyte ir jos 400 koloriju dieta,kandeli ir jo vandeni ir obuolius doh.gif tai garantuotai paaugles prisiskaiciuses marinsis badu.
Atsakyti