VV, man patiko tavo pasakymas - na toks nemoteriskas - kad sportuoji ne del dailios (dziusnos

) figuros, o del jegos...vat butent del JEGOS, ko niekad nemini cia mtoerys, atrodo, nori tik susidziovinti ar graziai susidizainuoti
as db irgi pradejau nepergyvent, jei rankos ar peciai atrodys kaip irkluotojos. nu aisku, moteris su raumenynu man tikrai ne ne, bet tikrai norisi tos jegos, tvirtumo, ypac kai mano silpnoji puse - kelenis, raisciai.
kita vertus, hm, tu tikrai tiki kad moteris atsigins pries vyra? kartais zinok jau 13-1-4m paaugliai, oho, kokie, tik ir trauktis belieka, apie joki pabegima, ypac su savokojom nekalbu...
db net vyrai sako, kad sutikus kita vyra, niekad nezinai - ginkluotas jis ar ne - tad pliku ranku musis jau labai atgyvenes dalykas. sako, geriausia gynyba - tai dejimas i kojas (taip net karate treneriai pataria

; ) nes siaip laikais uzpuolikai/as buna ginkluotis technologijos(kastetais, purskalais). antra vertus, po viena siais laikais dazniausiai niekas jau ir nebepuola...
ech, kaip norisi tu imantrybiu ismokti, tos suktos technikos, kaip atsiginti nuo uzpuoliko, kuris is mases atrodo tave sutraiskytu, bet vargiai tikiu tom technikom, kita vertus, jei pschologiskai tave paralizuoja visa ir tiek. pvz, vieni reaguoja i isgasti begimu, mane tai sustingdo

ar esat realiai kazkada atsigynusios - na tarkim, ir pagalvojusios, vot mane jega ir mitrumas isgelbejo

?