Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 06 09, 15:15)
Aciu uz pasidalinta patirti  smile.gif Saunuole tu  4u.gif
Kaip suprantu tu nei plysai, nei tave kirpo  blush2.gif Kazkodel as to labai bijau, nes po to buna labai nemalonus jausmas ir i WC eiti ir siaip negali normaliai sedeti, guleti...Zodziu cia mano didziausia baime po gimdymo

As plysau, bet nedaug ir tiesiai. Jokio skausmo plystant nejauciau, nes nebesupranti kas ir kodel skauda biggrin.gif O siap man susiuta vieta neskauda, nieko nejauciu. Tik sedet neleidzia 10 dienu, va cia nepatogumas, valgyt atsistojus tenka smile.gif
Atsakyti
cukryte, saunuole wub.gif thumbup.gif

bum, blink.gif gerai, kad viskas gerai baigesi, saugok save ir leliuka 4u.gif

Labas vakaras smile.gif
Mes siandien grizom is kaimo, nors nieko ir nedariau, visa kaip sulauzyta, jauciuosi kaip zombis wacko.gif Skundziuos ir skundziuos paskutiniu metu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 06 09, 12:43)
Sveikos, storuliukes nestuke.gif
kol mazylis snaudzia, pameginsiu trumpai pasipasakoti smile.gif

skaitau ir jau bijau biggrin.gif
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 06 09, 16:15)
doh.gif

Prince
Ku Ku? As kazkotai turiu tokia nuojauta, kad tu tikrai mane aplenksi  biggrin.gif Kaip jautiesi?

na as dar neplanuoju,mano ir dar guli kaip nori,tai zadu temti iki Joniniu,tai kad mergyte pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 06 09, 16:56)
Nesioju sitas:
http://www.figurina....en_maman_opaque
Tik kai dejausi pirma karta tai labai pavargau, bet su kiekvienu kitu kartu daresi lengviau, dabar jau greiciau uzsimaunu, tik pilviukas kartais maiso  rolleyes.gif
Pas mane venos lauk lenda, man tikrai jos labai pravercia. Tik va, salis, kurioje gyvenu nera karsta, visa vasara su jom pravaiksciosiu, o Lietuvoje per karscius gal nebus labai malonu jas muveti  g.gif
Wow, jau tu ir sauskelniu turi! O as dar jomis neapsirupinau  ax.gif
Paziurek sitoj nuorodoje, kur atsiuciau, ten lygtais sortuku yra tokiu, tai su jais nebus taip karsta.

Aciu uz nuoroda 4u.gif Man taip pat labai venos lenda.. Tepu liotonu. Teks pirkti ir pedkelnes doh.gif
Aha, sauskelnes jau perkam. Itariu iki gimimo turesim ju laaabai daug. Bet greit ir susinaudos biggrin.gif
Atsakyti
BUM, junk ramiaka, moterie biggrin.gif Lovoj tau gulet ir vyrui perleist visa vaiko globa rolleyes.gif Laikykis.

Cukryte, sveikinu sulaukus to angelelio 4u.gif Naktys bemiegos, bet neamzinos tokios mirksiukas.gif Mane labiausiai tavo gimdymo istorijoj nustebino velniai zino koks personalas, kuris gimdancia moteri dar sugebejo namo isvaryt blink.gif Tingi karves dirbt, siutas ima beskaitant.Bet svarbu, kad dabar viskas gerai ir laukiam pas mamytes.

Jolantulia, tu pampiu neuzsistampeliuok iki lubu, nes turek omeny, kad, tarkim, pirmo dydzio papmiai tiks tik kokia savaite ar dvi, antro dydzio, gal pora trejeta savaiciu.Beje, visiem isskyrus mane, mano nestumas lekte lekia.Tik kodel MAN jis atgal eina...........

Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 06 04, 14:46)
Sveikos  nestuke.gif
Birželio 1 dieną gimė mūsų sūnelis. Svori 3790 gr., ūgis 53 cm.

Labai labai sveikinu wub.gif

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 06 07, 09:06)
Na gal tik viena blogybė pas mane, sakė, kad placenta dengia kaklelio žiotis, t.y. liepė nesitampyti, nieko sunkiai nekelti, save prisižiūrėti. sakė, per laiką turėtų pakilti ale, na labai tikiuos. Nors aš jau ir taip visą nėštumą kaip kiaušinis vaikštau, na dabar reiks save dar labiau mylėt   ax.gif

Buvo ta blogybe ir pas mane-placenta visiskai denge kaklelio ziotis. Tai gydytoja gulimo rezimo neskyre,bet taip pat sake nieko sunkiai nekilnoti,netureti lytiniu santykiu.Del vvaiksciojimo nieko nesake,bet su mazaja lauke prabudavau 2-3 val. Linkiu,kad tau placenta butinai pakiltu,o man ji taip ir nepakilo,bet,aciu Dievui, ir nekraujavau iki gimdymo ne karto.

Veluoju su savo naujienomis,bet geguzes 31 po planinio CP gime 3300g. ir 52cm berniukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 09 birželio 2013 - 23:23
Sveikinimai naujoms mamytėms!!!

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

vilciukas11-birzelio 18 d.
prince-birzelio 24d.
eufforijaDU- liepos 10d.
Beta1 - liepos 14 d.
sniege555DU-liepa
Juodoji Venera - rugpjucio 4d.
Caramelle*
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
Pliuske
vilte-kns-spalio 25 d.
darbstuoliai
Jautruolė
Strazdane - Lapkričio 28.
NAZARA
Bum
AnaMari

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 10 birželio 2013 - 07:28
juroszuvedra, sveikinimai 4u.gif wub.gif

Levandut, man pagal viska gimdymo terminas per Kucias, o NAZARA po manes ax.gif
Atsakyti

Sveikutes,

Sveikinimai dar vienai mamytei wub.gif

As jau antroje vietoje biggrin.gif oho kaip jau baisoka darosi
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 06 10, 00:21)
Veluoju su savo naujienomis,bet geguzes 31 po planinio CP gime 3300g. ir 52cm berniukas  wub.gif

thumbup.gif Sveikinimai kuo didziausi! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 06 10, 00:21)
  Veluoju su savo naujienomis,bet geguzes 31 po planinio CP gime 3300g. ir 52cm berniukas  wub.gif

Sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jolantulia, labai ačiū už sveikinimus 4u.gif
Cukryte, sveikinimai Tau ir atvo šeimynai. Na tikrai tavo vienas iš tų greitųjų gimdymų smile.gif stiprybės ir kantrybės 4u.gif
juroszuvėdra, sveikinimai Tau susitikus su savo bernužėliu thumbup.gif
Ir labai ačiū už patarimą. Ir man svarbiausia nekraujuoti, nes ligoninės nenoriu labai. Saugau save, jaučiuos kaip koks porcelianinis kiaušinis, bet geriau taip, negu subirėjęs ir ligoninėj gulintis kiaušinis lotuliukas.gif

Levanduk, mano gimdymo terminas spalio 19d., tai aš turėčiau būt aukščiau smile.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti