QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 24, 11:12)
dovi sveikinu su 100% bruoliu
o ar patiko tas tyrimas?
nes daug kas sako,kad negraziai atrodo ir pan.
as irgi noreciau pasidaryti,idomu nuo kada galima ji daryti?
o ar patiko tas tyrimas?
nes daug kas sako,kad negraziai atrodo ir pan.
as irgi noreciau pasidaryti,idomu nuo kada galima ji daryti?
Na tu pinigu kiek kainuoja tai tikrai nevertas.... Daromas nuo 24 sav iki 34 sav. Dukrytei dariau berods 31 sav tai mates geriau nei dabar 25 sav, nors buvo viena zanda prispaudus prie gimdos sieneles ir niekaip traukt nenorėjo. Dabar pagalvojau kad eisiu kai mazesnis, gal vietos jam manevrams daugiau bus, bet vistik reiktu paisyt ju rekomendaciju kad geriausiai matos nuo 28 iki 32 sav... Vaziavom su drauge , jai 30 sav, tai labai graziai visas veidelis pasimate, labai grazios nuotraukyes gavos, mano tai niekaip nenorėjo rodytis, nusisukdavo vis, plius dar mazutis ir bruožai nepakankamai ryskus, nors is to ka pamaciau tai i dukryte panasus ty i mane, na va sakau vyrui ir vel i mane panasus gavos, tas jau toks apsipatenkines kad sunelis visas mandras sako nu ar tikrai i tave, jei pvz is kitos puses paziuresi
Istiesu biski atsipuciau. Kai pasake kad berniukas, kazkaip ir sirdim lyg ta jauciau man taip viskas aisku buvo, o po to ta gine subalamutijo "mergaite cia pas jus" tai kazkaip toks net stresas buvo apemes, bandziau neuzsiciklint, bet jau nejo galvot kad mergyte, tai dabar toooooooooki palengvejima pajauciau
Papildyta:
STRAZDANE, laukiam GREITOS tavo registracijos