Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 24, 11:12)
dovi sveikinu su 100% bruoliu thumbup.gif
o ar patiko tas tyrimas?
nes daug kas sako,kad negraziai atrodo ir pan.
as irgi noreciau pasidaryti,idomu nuo kada galima ji daryti?

Na tu pinigu kiek kainuoja tai tikrai nevertas.... Daromas nuo 24 sav iki 34 sav. Dukrytei dariau berods 31 sav tai mates geriau nei dabar 25 sav, nors buvo viena zanda prispaudus prie gimdos sieneles ir niekaip traukt nenorėjo. Dabar pagalvojau kad eisiu kai mazesnis, gal vietos jam manevrams daugiau bus, bet vistik reiktu paisyt ju rekomendaciju kad geriausiai matos nuo 28 iki 32 sav... Vaziavom su drauge , jai 30 sav, tai labai graziai visas veidelis pasimate, labai grazios nuotraukyes gavos, mano tai niekaip nenorėjo rodytis, nusisukdavo vis, plius dar mazutis ir bruožai nepakankamai ryskus, nors is to ka pamaciau tai i dukryte panasus ty i mane, na va sakau vyrui ir vel i mane panasus gavos, tas jau toks apsipatenkines kad sunelis visas mandras sako „nu ar tikrai i tave, jei pvz is kitos puses paziuresi tongue.gif “

Istiesu biski atsipuciau. Kai pasake kad berniukas, kazkaip ir sirdim lyg ta jauciau man taip viskas aisku buvo, o po to ta gine subalamutijo "mergaite cia pas jus" tai kazkaip toks net stresas buvo apemes, bandziau neuzsiciklint, bet jau nejo galvot kad mergyte, tai dabar toooooooooki palengvejima pajauciau blush2.gif
Papildyta:
STRAZDANE, laukiam GREITOS tavo registracijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 05 24, 09:50)
Na o as vakar buvau 3D/4D echoskopijoje, tai TIKRAI TIKRAI BRUOLI turesim nes tokius turtus pademonstravo kad visiskai jokiu klausimu del lyties  nebeliko  thumbup.gif

Ooo bigsmile.gif Tai dar karta sveikinu 4u.gif wub.gif

O dukryte tavo tikra saunuole del puoduko thumbup.gif

Nazara, nesinervink be reikalo, viskas bus pas jus gerai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Dovi, sveikinu su pagaliau bruoliu!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 24, 09:25)
kadangi vakar pamaciau plakancias sirdutes (siandien lygiai 6sav.) nusprendziau, kad laikas prisijungt biggrin.gif  Laukiuosi dvieju po Ivf wub.gif

Sveika prisijungus prie musu nestuke.gif 4u.gif Grazaus ir sklandaus laukimo wub.gif

Del nerimo, tai jus mergaites teisios. Normalu, kad artejant pabaigai padideja jaudulys del visko.
Norejau dar paklausti, pabaigiau vakar nesciuju vitaminus, kazin dar nusipirkti? g.gif blush2.gif Maitinuosi gerai, valgau ivairu maista, gal tos chemijos ir nebereikia. Naudoju omega3.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 05 24, 08:25)
Labas rytas  4u.gif
Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 05 24, 09:06)
Zinok, man tas pats bairis buvo...
Dar karta jus su broliu! biggrin.gif

Musu labai panasus potyris su puoduku. Iki ~ 1m 10 men ne uz ka nenorejo puodo. Jei paleisdavau plika - kur eidavo, ten ir pasysiodavo. O nuo 1m 10 men pradejo prasytis. Nors Nr 2 dar kraudavo i pampi.

QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 24, 09:12)
as irgi noreciau pasidaryti,idomu nuo kada galima ji daryti?
Pirma karta man dare 3D kazkur i pabaiga. Jau net nepamenu tiksliai, kada. Bet jau buvo 30+ savaiciu.

Si nestuma pirma 3D/4D padare 9 savaiciu. bigsmile.gif Viskas labai aiskiai matesi. Bet, veiduko, zinoma dar visiskai nesimate. Tik kunelis.
Sekanti TA bus kita savaite, tai jau is anksto pasake atsinesti USB atminti. Sake, darys 3D/4D. Gal jau ir veidukas matysis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 24 gegužės 2013 - 12:18
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 24, 10:25)
Labas rytas  4u.gif
matau labai laukiat nauju nestukiu biggrin.gif

sveika prisijungus
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 24, 13:03)
Sveika prisijungus prie musu nestuke.gif  4u.gif  Grazaus ir sklandaus laukimo wub.gif
Del nerimo, tai jus mergaites teisios. Normalu, kad artejant pabaigai padideja jaudulys del visko.
Norejau dar paklausti, pabaigiau vakar nesciuju vitaminus, kazin dar nusipirkti? g.gif  blush2.gif  Maitinuosi gerai, valgau ivairu maista, gal tos chemijos ir nebereikia. Naudoju omega3.

na del nerimo tai jaucu ne tau cia taip vienai,man tos pacios mintys.
O dar paziuriu i sarasiuka kad jau gan aukstai esu ,tai net nesitiki kad jau jau greit

Sveikutes,

siandien pasiemiau sterptokoko tyryma tai nerado,slapimas geras.Tai dabar ramu
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 05 24, 10:05)
Sveikos būsimos mamytės,
Registruojuos ir aš naujuose namučiuose. Ir aišku, dar klausimą turiu  ax.gif
Gal kuriai nors iš jūsų yra taip, kad kartais širdis daužosi kaip pašėlus, na net nežinau jaučiu ją taip tuntuliuojant, kad kartais atrodo sustos, net baisu pasidaro. Ir dar vienas klausimėlis, ar jūs geriat kokius nėščiųjų vitaminus? ar jums nepasireiškia jokie blogi negalavimai, pvz: duria į širdį ar kt.?

Sveika atvykus 4u.gif Wow ir dar dvynukai wub.gif
Man "permuša", kalatojasi širdis, kai trūksta geležies, tai rodo žemas hemaglobinas. Merginos teisios, reikia pasidaryti tau BKT ir biocheminį tyrimą iš kraujo. Tada bus viskas aišku: ar geležies reikia, ar kalio, ar natrio, ar magnio ir pan. Pati nesavivaliauk mirksiukas.gif
O nėščiųjų vitaminus su omega 3 geriu praktiškai visą nėštumą su mažom pertraukom. Man gyd liepė, nes žiema, pavasaris išpuolė būnant nestuke.gif , kai nėra šviežių mūsų klimato juostos daržovių, vaisių.
Ir su dvynukais dažniau tiria kraują ir pagal jo rezultatus matai, ko tau trūksta.
Sveikatytės ir gerų tyrimų 4u.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 24, 10:13)
Man jau prasideda baime, nezinomybe...Bijau ne gimdymo, bet nerimauju, kaip reikes rupintis kudikiu, kaip pasikeis gyvenimas, ar susitvarkysiu ir pan.

Man, pamenu, padėjo nurimti nėščiųjų pamokėlės. Po jų kur kas ramiau buvo. Vienintelė jose rašiausi viską į sąsiuvinį, kaip kokiam universitete tongue.gif , bet po to jaučiaus tikrai tvirtai dėl visko: maudymo, maitinimo, nagučių karpymo ir pan. Nors iki tol nežinojau kaip pampersą uždėt, kur čia priekis neskyriau blush2.gif Po pamokyčių viskas buvo sklandžiau rolleyes.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 05 24, 11:25)
Labas rytas  4u.gif
matau labai laukiat nauju nestukiu biggrin.gif
kadangi vakar pamaciau plakancias sirdutes (siandien lygiai 6sav.)
Noriu paklausti mamyciu, kurios laukiasi dvieju mazuciu, kaip su ju dydziais, pas mane ryskiai vienas dominuojantis, o kitas mazesnis g.gif Kaip pas jus buvo?Siek tiek nerimauju, kad tas dickis neapvalgytu to mazesniojo g.gif

Sveika atvykus 4u.gif Ir vėl - dvynukai bigsmile.gif
Pirmiausia, tau baliončikas už širdeles 4u.gif Viskas bus gerai.
Dar mažas nėštumo laikas, kad sakytų, kad jau "apvalgys"... O pas tave koks dvynių tipas? Atskiros placentos? Stora pertvara? Ar surašė tau gyd šiuos duomenis? Visi šie atsakymai padės nurimti.
Kiek atsilieka vienas leliukas? T.y. kiek savaičių atitinka?
Kviečiu tave ateiti į 'nėštukių pašnekesiai' skyrelį, pas dvynukų besilaukiančias nestuke.gif . Ten yra daug gerai "apsiskaičiusių" nėštukių, tau į visus rūpimus klausimus atsakys.

Eufforija, kaip tavo tyrimai? Tikiuos, viskas gerai ax.gif
O aš jau - dekrete rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos mamytės 4u.gif
Pagaliau išdrįsau registruotis jūsų temutėje. Vis paskaitydavau čia, bet kai buvau savo senoje temoje, tai bijojau kišt nosį kitur blush2.gif
Mūsų nepastojimo stažas 3m., laukiuosi antro vaikučio. Kelias nueitas ilgas ir skausmingas, nebenoriu nė prisiminti unsure.gif Svarbiausia dabartinė būsena ir tikiuosi sėkmingo finalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 24, 14:18)
Sveika atvykus  4u.gif Wow ir dar dvynukai  wub.gif
Man "permuša", kalatojasi širdis, kai trūksta geležies, tai rodo žemas hemaglobinas. Merginos teisios, reikia pasidaryti tau BKT ir biocheminį tyrimą iš kraujo. Tada bus viskas aišku: ar geležies reikia, ar kalio, ar natrio, ar magnio ir pan. Pati nesavivaliauk  mirksiukas.gif
O nėščiųjų vitaminus su omega 3 geriu praktiškai visą nėštumą su mažom pertraukom. Man gyd liepė, nes žiema, pavasaris išpuolė būnant  nestuke.gif , kai nėra šviežių mūsų klimato juostos daržovių, vaisių.
Ir su dvynukais dažniau tiria kraują ir pagal jo rezultatus matai, ko tau trūksta.
Sveikatytės ir gerų tyrimų  4u.gif
Man, pamenu, padėjo nurimti nėščiųjų pamokėlės. Po jų kur kas ramiau buvo. Vienintelė jose rašiausi viską į sąsiuvinį, kaip kokiam universitete  tongue.gif , bet po to jaučiaus tikrai tvirtai dėl visko: maudymo, maitinimo, nagučių karpymo ir pan. Nors iki tol nežinojau kaip pampersą uždėt, kur čia priekis neskyriau  blush2.gif Po pamokyčių viskas buvo sklandžiau  rolleyes.gif
Sveika atvykus  4u.gif Ir vėl - dvynukai  bigsmile.gif
Pirmiausia, tau baliončikas už širdeles  4u.gif Viskas bus gerai.
Dar mažas nėštumo laikas, kad sakytų, kad jau "apvalgys"... O pas tave koks dvynių tipas? Atskiros placentos? Stora pertvara? Ar surašė tau gyd šiuos duomenis? Visi šie atsakymai padės nurimti.
Kiek atsilieka vienas leliukas? T.y. kiek savaičių atitinka?
Kviečiu tave ateiti į 'nėštukių pašnekesiai' skyrelį, pas dvynukų besilaukiančias  nestuke.gif . Ten yra daug gerai "apsiskaičiusių" nėštukių, tau į visus rūpimus klausimus atsakys.

Eufforija, kaip tavo tyrimai? Tikiuos, viskas gerai  ax.gif
O aš jau - dekrete  rolleyes.gif

Sniege, su dekretinem drinks_cheers.gif
As sian buvau TA, tai aciu D su mazyliais viskas ok, mergyte sveria 2.15 kg, berniukas 2.30, tik abudu sedi, sake darys CP 38 savaite. O kraujo tyrimai (kepenu fermento) visi neblogi tik ŠF - 247.8 (dvygubai didesnis uz leistina norma). Daktare israse siuntima i dienos stacionara, lasalines statytis, o ligonineje pasake pirmadieni atvaziuot ir paguldys atlikti issamesniu tyrimu, nes pagal situos nieko man daryt nereikia unsure.gif atseit ŠF nestumo metu visada yra aukstas... Tai nzn ka ir galvoti unsure.gif

Tiesa, gal zinai su dvyniais kiek yra leistina priaugti svorio? g.gif mano svoris pries nestuma buvo 56 kg, o dabar visi 70 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 24 gegužės 2013 - 13:31
QUOTE(Eufforija @ 2013 05 24, 15:28)
Sniege, su dekretinem drinks_cheers.gif
As sian buvau TA, tai aciu D su mazyliais viskas ok, mergyte sveria 2.15 kg, berniukas 2.30, tik abudu sedi, sake  darys CP 38 savaite. O kraujo tyrimai (kepenu fermento) visi neblogi tik ŠF - 247.8 (dvygubai didesnis uz leistina norma). Daktare israse siuntima i dienos stacionara, lasalines statytis, o ligonineje pasake pirmadieni atvaziuot ir paguldys atlikti issamesniu tyrimu, nes pagal situos nieko man daryt nereikia  unsure.gif  atseit ŠF nestumo metu visada yra aukstas... Tai nzn ka ir galvoti unsure.gif

Tiesa, gal zinai su dvyniais kiek yra leistina priaugti svorio? g.gif  mano svoris pries nestuma buvo 56 kg, o dabar visi 70 doh.gif

smagu, kad leliukų svoriai nesiskiria thumbup.gif Čia labai gerai.
O tu paskambink gyd ir pasakyk, kad nelašino nieko, o pirmad guldys. Gal ji ką patars? Suskambins ten? Gerai, kad nėra tos cholestazės, sakiau mirksiukas.gif
Dėl svorio nžn... Juk du nešioji, priaugai tik 14kg, kitos ir 30kg šauna. Manau, čia viskas pas tave ok. O kai gims du mažiai, nespėsi pastebėt, kaip sulieknėsi nuo veiklos cool.gif
Vardus išsirinkot? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 24, 14:35)
smagu, kad leliukų svoriai nesiskiria  thumbup.gif Čia labai gerai.
O tu paskambink gyd ir pasakyk, kad nelašino nieko, o pirmad guldys. Gal ji ką patars? Suskambins ten? Gerai, kad nėra tos cholestazės, sakiau  mirksiukas.gif
Dėl svorio nžn... Juk du nešioji, priaugai tik 14kg, kitos ir 30kg šauna. Manau, čia viskas pas tave ok. O kai gims du mažiai, nespėsi pastebėt, kaip sulieknėsi nuo veiklos  cool.gif
Vardus išsirinkot?  wub.gif

As manau pirmadienio palauksiu, o tada jei ka ir paskambinsiu. jie atseit nori mane paguldyt, kad man su dvynukais nesitampyt toli, nes gyvenu uz miesto 17 km, tai sake man bus paprasciau, pagulesiu, atliks tyrimus....
O vardus esam numate... o jus? kaip tavo savijauta?
Atsakyti
Nazara, Jautruole, sveikos prisijungusios bigsmile.gif Parašykite gimdymo datas - įtrauksiu į sąrašiuką mirksiukas.gif Pagaliau nepasididžiavo ir prisijungė naujos nestuke.gif

Eufforija, aš manau labai nedaug tepriaugai su dvynukais, kitos su vienu daugiau priauga, o kai pagimdo labai greitai viskas nukrenta. Skaičiau "nėštumo biblijoje", kad su dvynukais normalu priaugti 20kg.

Kažkkaip man Betos ir Princės liniuotės laaabai greitai eina, na mano atrodo lyg vietoj stovėtų biggrin.gif
Atsakyti