Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Levanda81 @ 2013 05 24, 13:53)
Nazara, Jautruole, sveikos prisijungusios  bigsmile.gif  Parašykite gimdymo datas - įtrauksiu į sąrašiuką  mirksiukas.gif  Pagaliau nepasididžiavo ir prisijungė naujos  nestuke.gif

Nepatikėsit, bet tikslios datos dar nežinau blush2.gif
Man su dr.išvis mistika-kai lankiausi pas ginių, pradžioj jis garantavo, kad prižiūrės mane, nuėjus 12sav. staiga persigalvojo ir pasakė, jog GN (jis ten dirba) kita tvarka-kas mėnesį turėsiu lankytis pas šeimos dr. Kai nuėjau pas savo šeimos dr., ji mielai sutiko mane prižiūrėti ir vistiek kas mėnesį ar kas du siųsti pas tą ginių.Šią savaitę pridaviau visus įmanomus tyrimus, bet ats. sužinosiu tik kt.sav., nes mano daktarė susirgo doh.gif Tada ir datą tikslią pasakys.

Beje, o kodėl šiame forume datą taip įdomiai skaičiuoja? Mums iš tikrųjų nėra 15savaičių, trūksta 2 dienų, o čia jau net 16savaitę iškelia į pirmą vietą, todėl nelabai mėgstu išvis ją dėti schmoll.gif
Atsakyti
BETA, laukiu taves ir naujienu nuo O.K 4u.gif
Atsakyti
Ir vel as su klausimu blush2.gif
Ka tik pasirode rudos isskyros, kiek ziurejau internete, gali buti, kad jau pasisalino kamstis unsure.gif Bet skausmingu saremiu nera, tik iki pat pietu daznesni paruosiamieji buvo g.gif O gal cia koki uzdegima rodo? g.gif Reikia vaziuot pasitikrint.
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Levanda, įtrauk ir mane į sąrašą. Nors ir nežinau tikslios datos, liniuotę pasidariau pagal mmm, tai gal ir pasiliksiu prie tos datos. Tai rašyk lapkričio 28 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 24, 15:16)
Ir vel as su klausimu blush2.gif
Ka tik pasirode rudos isskyros, kiek ziurejau internete, gali buti, kad jau pasisalino kamstis unsure.gif  Bet skausmingu saremiu nera, tik iki pat pietu daznesni paruosiamieji buvo g.gif  O gal cia koki uzdegima rodo? g.gif  Reikia vaziuot pasitikrint.

Tai jau susitikimas su stebukleliu gal visai netoli jei isskyros pakito bigsmile.gif wub.gif

Kaip smagu kad nauju nestukiu prisijunge thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka
Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

leiliuke-geguzes 25 d.
juroszuvedra - birzelio 10 d.
cukryte 28 - birzelio 15 d..
vilciukas11-birzelio 18 d.
prince-birzelio 24d.
eufforijaDU- liepos 10d.
Beta1 - liepos 14 d.
sniege555DU-liepa
Juodoji Venera - rugpjucio 4d.
Caramelle*
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
Pliuske
vilte-kns-spalio 25 d.
darbstuoliai
Jautruolė
Strazdane - Lapkričio 28.
NAZARA

Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 05 24, 14:53)
Kažkkaip man Betos ir Princės liniuotės laaabai greitai eina, na mano atrodo lyg vietoj stovėtų  biggrin.gif

Zinok kazkaip mano liniuote, man rodos, atgal eina biggrin.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 05 24, 15:14)
BETA, laukiu taves ir naujienu nuo O.K  4u.gif

Nu va, ir as po TA.Paruosiamieji kankina mane be sustojimo, bet kaklui tai vienodai rodo.Nu ir gerai, taip jam ir reikia tongue.gif Zodziu rami toliau sedziu ir nesuku sau galvos del nieko.Pasiskambinau Jakiunui, tai eisiu kita savaite pazindintis rolleyes.gif

Nazara, Jautruole, sveikos prisijunge bigsmile.gif 4u.gif

Cukryte, ziurek kas toliau desis g.gif Nors nuvaizuoti gali pasitikrint, maza ka.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 24, 15:53)
Zinok kazkaip mano liniuote, man rodos, atgal eina  biggrin.gif
Nu va, ir as po TA.Paruosiamieji kankina mane be sustojimo, bet kaklui tai vienodai rodo.Nu ir gerai, taip jam ir reikia  tongue.gif Zodziu rami toliau sedziu ir nesuku sau galvos del nieko.Pasiskambinau Jakiunui, tai eisiu kita savaite pazindintis 

thumbup.gif
Uzskaitau tavo TA tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 24, 10:25)
matau labai laukiat nauju nestukiu biggrin.gif
kadangi vakar pamaciau plakancias sirdutes (siandien lygiai 6sav.)
Noriu paklausti mamyciu, kurios laukiasi dvieju mazuciu, kaip su ju dydziais, pas mane ryskiai vienas dominuojantis, o kitas mazesnis g.gif Kaip pas jus buvo?Siek tiek nerimauju, kad tas dickis neapvalgytu to mazesniojo g.gif

Sveika prisijungus! 4u.gif Sveikinu su dvynukais wub.gif Nesijaudink, pas mane taip pat vienas mazesnis uz kita mirksiukas.gif
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 05 24, 10:50)
Na o as vakar buvau 3D/4D echoskopijoje, tai TIKRAI TIKRAI BRUOLI turesim nes tokius turtus pademonstravo kad visiskai jokiu klausimu del lyties  nebeliko  thumbup.gif

Sveikinimai su broliuku wub.gif As irgi noreciau 3D/4D. Taip idomu butu pamatyti smile.gif
QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 24, 14:24)
Sveikos būsimos mamytės
Pagaliau išdrįsau registruotis jūsų temutėje. Vis paskaitydavau čia, bet kai buvau savo senoje temoje, tai bijojau kišt nosį kitur blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
QUOTE(Eufforija @ 2013 05 24, 14:28)
Sniege, su dekretinem drinks_cheers.gif
As sian buvau TA, tai aciu D su mazyliais viskas ok, mergyte sveria 2.15 kg, berniukas 2.30, tik abudu sedi, sake  darys CP 38 savaite.
Tiesa, gal zinai su dvyniais kiek yra leistina priaugti svorio? g.gif  mano svoris pries nestuma buvo 56 kg, o dabar visi 70

Su gera TA. 4u.gif
As tik dabar pasiekiau ta svori koks buvo iki nestumo.. doh.gif Bet pilvuzas auga kaip ant mieliu. Mama sako, kad vaziavo gimdyti turedama mazdaug tokio dydzio pilva biggrin.gif
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 05 24, 15:27)
Laba diena  smile.gif
Levanda, įtrauk ir mane į sąrašą. Nors ir nežinau tikslios datos, liniuotę pasidariau pagal mmm, tai gal ir pasiliksiu prie tos datos. Tai rašyk lapkričio 28

Kiek nauju nestukiu jungiasi, kaip smagu thumbup.gif Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 24 gegužės 2013 - 15:19
Sveikos,
Nors šįkart ir natūraliai pastojau, bet gal ir mane į sąrašėlį įtrauksit? blush2.gif Datos irgi tiksliai dar nežinau, kažkada sausį turbūt g.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 23, 18:11)
isvis keistai labai jauciuosi,gal del to,kad pilvas isvis maziukas,gal del to, kad dar nejauciu judedsiuku,kazkaip dar savyje nesusigyvenus ,kad as esu nescia,tikiuos greit ateisiu i prota

Man irgi dar nesitiki kad nestuke.gif bo pilvas dar mažas, niekas nemato, tik tas erzulys skrandyje nuolatinis ir galvojimas ką čia įsikišt į burną primena biggrin.gif

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 05 24, 09:05)
Gal kuriai nors iš jūsų yra taip, kad kartais širdis daužosi kaip pašėlus, na net nežinau jaučiu ją taip tuntuliuojant, kad kartais atrodo sustos, net baisu pasidaro. Ir dar vienas klausimėlis, ar jūs geriat kokius nėščiųjų vitaminus? ar jums nepasireiškia jokie blogi negalavimai, pvz: duria į širdį ar kt.?

Man tai būna kai palipu laiptais kad jaučiu jau tokį pavargimą, bet galvoju kad normalu čia - kraujo gi daugėja ir pan g.gif O vitaminus jau geriu, nes jaučiu kad reikia man jų, nespėjau normaliai po pirmojo atsigaut ax.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 05 24, 10:25)
kadangi vakar pamaciau plakancias sirdutes (siandien lygiai 6sav.) nusprendziau, kad laikas prisijungt  Laukiuosi dvieju po Ivf wub.gif  Turejau hiperstimuliacija, nors nieko nejauciau, todel yra susikaupusio skyscio nemazai  Kol kas nepykina, nors maistas visas pakitusio skonio, kvapus labai jauciu ir aisku apetito nerasta

Wow kaip faina, dvynukai bigsmile.gif thumbup.gif
Reik tikėtis išsivaikščios tas skystis, svarbu stebėti savijautą kad neblogėtų 4u.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 05 24, 10:50)
Na o as vakar buvau 3D/4D echoskopijoje, tai TIKRAI TIKRAI BRUOLI turesim nes tokius turtus pademonstravo kad visiskai jokiu klausimu del lyties  nebeliko 

Sveikinu su užtikrinimu thumbup.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 24, 13:03)
Norejau dar paklausti, pabaigiau vakar nesciuju vitaminus, kazin dar nusipirkti?  Maitinuosi gerai, valgau ivairu maista, gal tos chemijos ir nebereikia. Naudoju omega3.

Jei nejauti poreikio tai ir nepirk. Aš praeitą nėštumą visai negėriau jų, atskirai tik magnį ir geležį ax.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 24, 14:24)
Pagaliau išdrįsau registruotis jūsų temutėje. Vis paskaitydavau čia, bet kai buvau savo senoje temoje, tai bijojau kišt nosį kitur
Mūsų nepastojimo stažas 3m., laukiuosi antro vaikučio. Kelias nueitas ilgas ir skausmingas, nebenoriu nė prisiminti  Svarbiausia dabartinė būsena ir tikiuosi sėkmingo finalo

Ilgai laukei kol išdrįsai užsiregistruot biggrin.gif Sveikinu thumbup.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas Pilvuzikams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aciu, Mergaites, kad nepamirstat wub.gif
Nedingau as, skaitau temute kiekviena diena, bet parasyt vis laiko neatrandu, darbe dabar turejau daugiau darbo, o namie is vis kazkaip neiseidavo, vis kokie smulkus reikaliukai.... Tiesa, viena karta, pries pora savaiciu tooki ilga laiska jums parasiau, o kai paspaudziau siusti kompas nuluzo, niu tada ir as nuluzau, jau jegu neturejau vel is naujo visko kurti.... blush2.gif

Egk, nieko as dar neturiu apart vezimuko ir keleto medelos buteliuku, tiesa mamos dienos proga gavau keleta mielu drapaneliu savo lelytei ir batukus, tai vis issitraukiu pasigrozet ax.gif Taip, kad kaip ir neturiu kuo labai girtis.
Dabar ieskau autokedutes ir lovytes. Autokedute zinau kokia pirksiu, klausimas tik kur, gal bandysiu is Lietuvos siustis, nusprendem pirkti nauja. Lopsiuka ant ratuku man gimines atiduos, toks pintas su baldakimu ir mereskuotais audiniais wub.gif
O tu jau dideli kraiteli susikrovei? Jau gal ir vezimuka namie turi?
Man ir malonumas po pardes vaiksciot ir pirkaliot po truputi viska, tik kad kazkaip paskutiniu metu nelabai gerai jauciuos, vel kazkoks bloguliukas uzeina, jegos dingsta. Bet ligoninej pasake, kad tai normalu, seip as visad turejau labai maza kraujo spaudima, bet iki 23 nestumo savaites jis buvo kone idealus ir tik dabar pradejo krist. O seip jokiu patologiju neturiu, nestumas kol kas einasi gerai ir tikiuos taip iki galo smile.gif O kaip tu dabar jauties, kada sekantis TA? Pas mane 11 birzelio su visais tyrimais.

Ana Mari, mane pykino iki 17 savaites, bet nevemiau, budavo dienu, kad galvodavau jau viskas praejo ir vel staiga uzeidavo. Ir skonis burnoj visad nemalonus budavo, vandeni kibirais gerdavau smile.gif

Sniege, niu, man tavo laikas tai atrodo lekia, su dekretinem tave tongue.gif

Bum, Strazdane, Nazara, Jautruole, sveikinu Jus prisijungus prie musu burelio, linkiu lengvo ir malonaus laukimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Beta, tu kazkur rasei apie pudrele ar kremuka nuo issutimu ir apie lasiukus nuo diegliuku, as kazkaip neuzsirasiau pavadinimu, noreciau , kad man sesute atveztu is Lietuvos tuos vaistukus, nes mergaites cia sake, kad cia tokiu geru nera blink.gif Gal galetum dar karta parasyt, aaaaciuu smile.gif

Oi, Cukryte, gal jau tavo laikas pareina wub.gif Labai lauksim 4u.gif

Vaje, o pas mane simtadienis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 24 gegužės 2013 - 15:52
QUOTE(jolantulia @ 2013 05 24, 16:47)
Beta, tu kazkur rasei apie pudrele ar kremuka nuo issutimu ir apie lasiukus nuo diegliuku, as kazkaip neuzsirasiau pavadinimu, noreciau , kad man sesute atveztu is Lietuvos tuos vaistukus, nes mergaites cia sake, kad cia tokiu geru nera  blink.gif Gal galetum dar karta parasyt, aaaaciuu  smile.gif

Nežinau kuriuos jin rašė, bet mum geriausiai buvo nuo iššutimų pataisų sporų milteliai, o visokiem sudirgimams - tiesiog nerafinuotas taukmedžio sviestas. Maniškis buvo viskam labai alergiškas, bet šitie daiktai puikiai tiko.
Dar į kraitelį labai rekomenduoju gryno lanolino tepaliuką speneliams smile.gif Į gimdymo namus svarbu nepamiršti pasiimti, irgi buvo nepakeičiamas dalykas ypač pirmom dienom, nepalyginsi su visokiais germastanais ax.gif
Atsakyti