Sveikos naujai prisijungusios
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 05 24, 10:50)
Na o as vakar buvau 3D/4D echoskopijoje, tai TIKRAI TIKRAI BRUOLI turesim nes tokius turtus pademonstravo kad visiskai jokiu klausimu del lyties nebeliko
Su sūneliu tave
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 24, 14:18)
Su dekretu
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 24, 15:53)
Nu va, ir as po TA.Paruosiamieji kankina mane be sustojimo, bet kaklui tai vienodai rodo.Nu ir gerai, taip jam ir reikia Zodziu rami toliau sedziu ir nesuku sau galvos del nieko.Pasiskambinau Jakiunui, tai eisiu kita savaite pazindintis
Kada tu buvai? Prieš mane buvo

Gal tu?
Ir dar pasidalink įspūdžiais apie Jakiūną, neužilgo ir man reiks apsispręsti.
QUOTE(jolantulia @ 2013 05 24, 16:47)
Egk, nieko as dar neturiu apart vezimuko ir keleto medelos buteliuku, tiesa mamos dienos proga gavau keleta mielu drapaneliu savo lelytei ir batukus, tai vis issitraukiu pasigrozet Taip, kad kaip ir neturiu kuo labai girtis.
Dabar ieskau autokedutes ir lovytes. Autokedute zinau kokia pirksiu, klausimas tik kur, gal bandysiu is Lietuvos siustis, nusprendem pirkti nauja. Lopsiuka ant ratuku man gimines atiduos, toks pintas su baldakimu ir mereskuotais audiniais
O tu jau dideli kraiteli susikrovei? Jau gal ir vezimuka namie turi?
Man ir malonumas po pardes vaiksciot ir pirkaliot po truputi viska, tik kad kazkaip paskutiniu metu nelabai gerai jauciuos, vel kazkoks bloguliukas uzeina, jegos dingsta. Bet ligoninej pasake, kad tai normalu, seip as visad turejau labai maza kraujo spaudima, bet iki 23 nestumo savaites jis buvo kone idealus ir tik dabar pradejo krist. O seip jokiu patologiju neturiu, nestumas kol kas einasi gerai ir tikiuos taip iki galo O kaip tu dabar jauties, kada sekantis TA? Pas mane 11 birzelio su visais tyrimais.
Vaje, o pas mane simtadienis
O tavo vežimukas buvo be autokėdutės? Mano su viskuo. Aš irgi turiu lopšį, tik su mėlynu baldakimu

Brolienė paskolino. Gražus tai nerealiai, nors sakė, kad tai buvo pats nepraktiškiausias pirkinys. Lovytę ji irgi norėjo paskolinti, bet nusipirkau ružavą

Važiavom pirkti patalynės (irgi ružavos), bet kai pamačiau tą lovytę, tai iškart supratau, kad be jos neišeisiu

O kas čia dar visai nesenai sakė, kad nieko ružavo pirkti nenori?

Mano kraitelio užtektų tikriausiai net trynukam. Praėjusi savaitgalį atgabeno. Tai reikia susidėlioti, susitvarkyti dar, nes kai buvo gulimas režimas tai nieko ir nejudinau, bet irgi pasižiūriu, pasigrožiu

O pirkti tai dar reikia ir buteliukai, kremukai, kosmetikos visos, vaistukai. Tai dabar renkuosi su toookiu atsidavimu
TA buvau vakar. PAGALIAU sulaukiau - viskas

Mano lėlytė ne tik pakilo, bet ir pasisuko. Dabar guli išilgai

Taigi mano režimas dabar jau normalesnis, tik tausojantis

Labai džiaugiuosi tuo

O sekantis mano vizitas tik birželio 17 d. Ginė sakė, kad pagaliau ramia širdimi paleidžia, nors dar iki to laiko turėsiu apsilankyti pas genetikę.
Su šimtadieniu tave
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 24, 21:37)
Buvau pas gydytoja nuvaziavus, tai kaklelis neprasiveres. Grizau namo Toliau paruosiamieji ir mane kankina
Gal ir pareina tas mano laikas, bet dar ne siandien Laukiu toliau
Tai lauksim toliau

Svarbiausia kad viskas gerai. Man ginė sakė, kad kol kaklelis nesižioja tai tie gimdos spazmai nėra toki baisūs