Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

Jautruole, Bum - sveikos atvykę 4u.gif

QUOTE(Eufforija @ 2013 05 24, 15:39)
O vardus esam numate... o jus? kaip tavo savijauta?

Mes vakar sugalvojom, jei būtų porytė wub.gif Ir kelis turiu variantus, jei dvi merginos bus wub.gif
Šią minutę jaučiuos gal ir neblogai, bet labai greitai pavargstu, tada atsiranda mmm skausmelis, o jis kaip mane nervina doh.gif Pilvukas auga dienom, bet gaunu daug komplimentų, kad iš nugaros net nesimato, kad aš nestuke.gif .
Pagalvoju, kad sudėjus abiejų savo lelių svorius, tokio svorio aš jau pagimdžiau savo dukrytę, tai gal ir neblogai, nes dar nei nugarą skauda, nei kojos nervą tempia, net diržo nesidedu dar.
O tu tai tokia ramiakė smile.gif Lauks, matai , ji pirmadienio... Aš tai kaip Beta, varyčiau pas gyd., kad savaitgalis man ramus būtų ax.gif
Jolantulia, nesiginčysiu, laikas skuodžia cool.gif Nusipirkau nestuke.gif dienoraštį, ir vos pora lapų užpildžiau... Žiūriu, jau reiktų į pabaigą galvoti, o aš I trimestro neaprašius doh.gif Nėra kada, kai mažas vijurkas namus griauna wub.gif
O tu vaistus LT nori pirkti? Aš tai netikiu čia jų kokybe, kaip tik iš užsienio Infacol nuo diegliukų susiorganizavau unsure.gif

Visoms gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 05 24, 16:47)
Beta, tu kazkur rasei apie pudrele ar kremuka nuo issutimu ir apie lasiukus nuo diegliuku, as kazkaip neuzsirasiau pavadinimu, noreciau , kad man sesute atveztu is Lietuvos tuos vaistukus, nes mergaites cia sake, kad cia tokiu geru nera  blink.gif Gal galetum dar karta parasyt, aaaaciuu  smile.gif

As irgi, kaip ir BUM, turiu pataisu sporu milteliu, super dalykas thumbup.gif Bet ir kremu pas mane yra.Is esmes, tai bet kas, su cinku.Tik aisku, as ten tu weledu visu nepirkciau ax.gif Naturiniai produktai labai daznai issaukia alergijas maziesiems.Kad ir ka besakytu ekologiskos kosmetikos reklamos.O lasiukai, tai matyt Coli Calm buvo mano mineti.Ju LT cia nera, reikia arba uzsakineti is JAV arba pirkti is tarpininku LT.Parduoda jie juos tikrai naujus, pakuotes kaip priklauso.Ten yra kazkoks 9 zoliu miksas, bet veikia super thumbup.gif Visa kita yra su simetikonu, nuo jo mum reikalai tik prastedavo, vaikas fontanais atpylinedavo.Tai mum kazkaip pasiteisino tie atveztiniai.

Sveikos visos prisijungusios 4u.gif Bet tai kiek daug islindo pagaliau biggrin.gif Nes jau butume cia vos kelios kvakses belike tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 05 24, 15:47)
Vaje, o pas mane simtadienis  lotuliukas.gif

Su simtadieniu!!! wub.gif

Beta, tave su gera TA wub.gif

Bum, o kaip tavo gimdymo data kazkada susi, jei mano kazkada gruodi? lotuliukas.gif Liniuote tavo tai gerokai manaja lenkia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 24, 14:53)
Nu va, ir as po TA.Paruosiamieji kankina mane be sustojimo, bet kaklui tai vienodai rodo.
Cukryte, ziurek kas toliau desis  g.gif Nors nuvaizuoti gali pasitikrint, maza ka.

Su gera TA 4u.gif
Buvau pas gydytoja nuvaziavus, tai kaklelis neprasiveres. Grizau namo smile.gif Toliau paruosiamieji ir mane kankina rolleyes.gif

QUOTE(jolantulia @ 2013 05 24, 15:47)
Oi, Cukryte, gal jau tavo laikas pareina  wub.gif Labai lauksim  4u.gif
Vaje, o pas mane simtadienis  lotuliukas.gif

Gal ir pareina tas mano laikas, bet dar ne siandien smile.gif Laukiu toliau ax.gif
Su simtadieniu, jolantulia 4u.gif Pamenu, kai paciai buvo like 100 dieneliu, geras jausmas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 24, 20:37)
Su gera TA 4u.gif 
Buvau pas gydytoja nuvaziavus, tai kaklelis neprasiveres. Grizau namo smile.gif  Toliau paruosiamieji ir mane kankina rolleyes.gif 

O ka del tu isskyru sake? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 05 24, 13:55)
Nežinau kuriuos jin rašė, bet mum geriausiai buvo nuo iššutimų pataisų sporų milteliai, o visokiem sudirgimams - tiesiog nerafinuotas taukmedžio sviestas. Maniškis buvo viskam labai alergiškas, bet šitie daiktai puikiai tiko.
Dar į kraitelį labai rekomenduoju gryno lanolino tepaliuką speneliams. Į gimdymo namus svarbu nepamiršti pasiimti, irgi buvo nepakeičiamas dalykas ypač pirmom dienom, nepalyginsi su visokiais germastanais.

Mane tie pataisu sporu milteliai irgi sudomino, ar juos vaistinese parduoda? O lanolino tepaliukas, kad speneliai netrukinetu? O ji nuplaut reikia pries maitinima ar pakanka tik nuvalyti blush2.gif Manau, kad man labai pravers sitas lanolino tepaliukas, aaaciu 4u.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 05 24, 14:27)
Jolantulia, nesiginčysiu, laikas skuodžia  cool.gif Nusipirkau  nestuke.gif dienoraštį, ir vos pora lapų užpildžiau... Žiūriu, jau reiktų į pabaigą galvoti, o aš I trimestro neaprašius. Nėra kada, kai mažas vijurkas namus griauna  wub.gif
O tu vaistus LT nori pirkti? Aš tai netikiu čia jų kokybe, kaip tik iš užsienio Infacol nuo diegliukų susiorganizavau.
Visoms gražaus savaitgalio

As tai net nebandau rasyt dienorasciu, neesu gera rasytoja, zinau, parasysiu kelis sakinius ir po to ilgai neprisiruosiu pratesti ax.gif Atsisiunciau nestukems programele i telefona, ten uzrasineju savo svori, nuotaikas, jutimus ir nuotraukas didejancio pilviuko ikeliu kas savaite smile.gif
Pas mus, Islandijoje, Infacol nemaciau pirkti, bet zurnale Tavo Vaikas radau reklamele apie siuos vaistukus, tai manau, kad juos ir Lietuvoje parduoda.
Aciu, ir tau gero savaitgalio 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 05 24, 15:13)
As irgi, kaip ir BUM, turiu pataisu sporu milteliu, super dalykas. Bet ir kremu pas mane yra.Is esmes, tai bet kas, su cinku.Tik aisku, as ten tu weledu visu nepirkciau  ax.gif Naturiniai produktai labai daznai issaukia alergijas maziesiems.Kad ir ka besakytu ekologiskos kosmetikos reklamos.O lasiukai, tai matyt Coli Calm buvo mano mineti.Ju LT cia nera, reikia arba uzsakineti is JAV arba pirkti is tarpininku LT.Parduoda jie juos tikrai naujus, pakuotes kaip priklauso.Ten yra kazkoks 9 zoliu miksas, bet veikia super. Visa kita yra su simetikonu, nuo jo mum reikalai tik prastedavo, vaikas fontanais atpylinedavo.Tai mum kazkaip pasiteisino tie atveztiniai.

Su gera TA tave thumbup.gif
Aciu, Beta, super, as tuos Coli Calm galesiu uzsisakyt, nes musu gimines liepos menesi is Amerikos atvyksta biggrin.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 24, 18:37)

Buvau pas gydytoja nuvaziavus, tai kaklelis neprasiveres. Grizau namo. Toliau paruosiamieji ir mane kankina rolleyes.gif 
Gal ir pareina tas mano laikas, bet dar ne siandien smile.gif  Laukiu toliau ax.gif
Su simtadieniu, jolantulia.  Pamenu, kai paciai buvo like 100 dieneliu, geras jausmas rolleyes.gif

Aga, kai paziurejau, kad man liko 100 dieneliu, tai susigrybau, kad ir man laikas nestovi biggrin.gif reik jau rimciau apie kraiteli galvoti.
Na, ir mes kantriai su tavim lauksim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 24 gegužės 2013 - 22:44
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 24, 20:42)
O ka del tu isskyru sake? g.gif

Sake nieko baisaus jose nera. I kamsti nepanasu. Gal kaklelis sudirges ko nors buvo g.gif Bet antradieni einu pas gydytoja planiniam patikrinimui, reiks pasidaryt tepineli.
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios nestuke.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 05 24, 10:50)
Na o as vakar buvau 3D/4D echoskopijoje, tai TIKRAI TIKRAI BRUOLI turesim nes tokius turtus pademonstravo kad visiskai jokiu klausimu del lyties  nebeliko 

Su sūneliu tave 4u.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 05 24, 14:18)
O aš jau - dekrete 

Su dekretu thumbup.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 05 24, 15:53)
Nu va, ir as po TA.Paruosiamieji kankina mane be sustojimo, bet kaklui tai vienodai rodo.Nu ir gerai, taip jam ir reikia  Zodziu rami toliau sedziu ir nesuku sau galvos del nieko.Pasiskambinau Jakiunui, tai eisiu kita savaite pazindintis 

Kada tu buvai? Prieš mane buvo nestuke.gif Gal tu?
Ir dar pasidalink įspūdžiais apie Jakiūną, neužilgo ir man reiks apsispręsti.

QUOTE(jolantulia @ 2013 05 24, 16:47)
Egk, nieko as dar neturiu apart vezimuko ir keleto medelos buteliuku, tiesa mamos dienos proga gavau keleta mielu drapaneliu savo lelytei ir batukus, tai vis issitraukiu pasigrozet  Taip, kad kaip ir neturiu kuo labai  girtis.
Dabar ieskau autokedutes ir lovytes. Autokedute zinau kokia pirksiu, klausimas tik kur, gal bandysiu is Lietuvos siustis, nusprendem pirkti nauja. Lopsiuka ant ratuku man gimines atiduos, toks pintas su baldakimu ir mereskuotais audiniais  wub.gif
O tu jau dideli kraiteli susikrovei? Jau gal ir vezimuka namie turi?
Man ir malonumas po pardes vaiksciot ir pirkaliot po truputi viska, tik kad kazkaip paskutiniu metu nelabai gerai jauciuos, vel kazkoks bloguliukas uzeina, jegos dingsta. Bet ligoninej pasake, kad tai normalu, seip as visad turejau labai maza kraujo spaudima, bet iki 23 nestumo savaites jis buvo kone idealus ir tik dabar pradejo krist. O seip jokiu patologiju neturiu, nestumas kol kas einasi gerai ir tikiuos taip iki galo O kaip tu dabar jauties, kada sekantis TA? Pas mane 11 birzelio su visais tyrimais.

Vaje, o pas mane simtadienis 

O tavo vežimukas buvo be autokėdutės? Mano su viskuo. Aš irgi turiu lopšį, tik su mėlynu baldakimu lotuliukas.gif Brolienė paskolino. Gražus tai nerealiai, nors sakė, kad tai buvo pats nepraktiškiausias pirkinys. Lovytę ji irgi norėjo paskolinti, bet nusipirkau ružavą blush2.gif Važiavom pirkti patalynės (irgi ružavos), bet kai pamačiau tą lovytę, tai iškart supratau, kad be jos neišeisiu blush2.gif O kas čia dar visai nesenai sakė, kad nieko ružavo pirkti nenori? lotuliukas.gif Mano kraitelio užtektų tikriausiai net trynukam. Praėjusi savaitgalį atgabeno. Tai reikia susidėlioti, susitvarkyti dar, nes kai buvo gulimas režimas tai nieko ir nejudinau, bet irgi pasižiūriu, pasigrožiu ax.gif O pirkti tai dar reikia ir buteliukai, kremukai, kosmetikos visos, vaistukai. Tai dabar renkuosi su toookiu atsidavimu biggrin.gif

TA buvau vakar. PAGALIAU sulaukiau - viskas thumbup.gif Mano lėlytė ne tik pakilo, bet ir pasisuko. Dabar guli išilgai thumbup.gif Taigi mano režimas dabar jau normalesnis, tik tausojantis tongue.gif Labai džiaugiuosi tuo thumbup.gif O sekantis mano vizitas tik birželio 17 d. Ginė sakė, kad pagaliau ramia širdimi paleidžia, nors dar iki to laiko turėsiu apsilankyti pas genetikę.

Su šimtadieniu tave 4u.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 24, 21:37)

Buvau pas gydytoja nuvaziavus, tai kaklelis neprasiveres. Grizau namo  Toliau paruosiamieji ir mane kankina 
Gal ir pareina tas mano laikas, bet dar ne siandien Laukiu toliau

Tai lauksim toliau thumbup.gif Svarbiausia kad viskas gerai. Man ginė sakė, kad kol kaklelis nesižioja tai tie gimdos spazmai nėra toki baisūs
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 25, 09:19)
Sake nieko baisaus jose nera. I kamsti nepanasu. Gal kaklelis sudirges ko nors buvo g.gif  Bet antradieni einu pas gydytoja planiniam patikrinimui, reiks pasidaryt tepineli.

Aisku, na, svarbu kad viskas gerai thumbup.gif
QUOTE(egk @ 2013 05 25, 11:23)
TA buvau vakar. PAGALIAU sulaukiau - viskas thumbup.gif Mano lėlytė ne tik pakilo, bet ir pasisuko. Dabar guli išilgai thumbup.gif Taigi mano režimas dabar jau normalesnis, tik tausojantis tongue.gif Labai džiaugiuosi tuo thumbup.gif O sekantis mano vizitas tik birželio 17 d. Ginė sakė, kad pagaliau ramia širdimi paleidžia, nors dar iki to laiko turėsiu apsilankyti pas genetikę.

Su sekminga TA ir pagaliau su siokiu tokiu atsiputimu thumbup.gif
Man pas gydytoja irgi birzelio 17, po antro vizito geguzes 2 d. nebuvau ne karto, truputi neramu, bet kazkaip ne taip kaip su pirmu nestumu blush2.gif

Ka veikiat per toki lietinga oreli?
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 25, 12:00)
Aisku, na, svarbu kad viskas gerai thumbup.gif

Su sekminga TA ir pagaliau su siokiu tokiu atsiputimu thumbup.gif
Man pas gydytoja irgi birzelio 17, po antro vizito geguzes 2 d. nebuvau ne karto, truputi neramu, bet kazkaip ne taip kaip su pirmu nestumu blush2.gif

Ka veikiat per toki lietinga oreli?

Kazkoks apetitas nenormalus uzejo blink.gif Privalgiau greipfrutu, paskui sokolado ant virsaus pasteto iu uzsigeriau viska kefyru g.gif Nezinau, cia dziaugtis ar verkt, nes per sita nestuma isvis bvalgyt nesinori, o vat su sunum labai norejosi visokiu picu, hesburgeriu, kebabu ir t.t. doh.gif Dabar vienintelis dalykas is nesveiko maisto, kurio noriu, tai desrele bandedele is Statoilo blush2.gif

Ir dar, kazkaip naktim pradejo pilva vos vos lyg kaip pries menesines tampyt, o va dabar ir nugaros apacioj toks maudimas, nera jis baisus, tik nemalonus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 25, 13:21)
Kazkoks apetitas nenormalus uzejo blink.gif Privalgiau greipfrutu, paskui sokolado ant virsaus pasteto iu uzsigeriau viska kefyru g.gif Nezinau, cia dziaugtis ar verkt, nes per sita nestuma isvis bvalgyt nesinori, o vat su sunum labai norejosi visokiu picu, hesburgeriu, kebabu ir t.t. doh.gif Dabar vienintelis dalykas is nesveiko maisto, kurio noriu, tai desrele bandedele is Statoilo blush2.gif

Ir dar, kazkaip naktim pradejo pilva vos vos lyg kaip pries menesines tampyt, o va dabar ir nugaros apacioj toks maudimas, nera jis baisus, tik nemalonus unsure.gif

Oho, skaniai ir 5vairiai valgai biggrin.gif Tų statilų bandelių dešrelių ir aš labai noriu essen.gif
O dėl tų skausmų net nežinau. Man vakar labai nugarą skaudėjo tai ėjau anksčiau gult, bet užmigt vis vien ilgai negalėjau, nes labai nemaloniai ta nugara jautės. Paskaičiavau, man kaip tik mmm dienos būtų buvuvios, gal su tuo susiję, bet gal ir ne...

Jolantulia, lanolino tepalo nei plaut, nei valyt nereikia.
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 05 25, 12:35)
Oho, skaniai ir 5vairiai valgai  biggrin.gif Tų statilų bandelių dešrelių ir aš labai noriu essen.gif
O dėl tų skausmų net nežinau. Man vakar labai nugarą skaudėjo tai ėjau anksčiau gult, bet užmigt vis vien ilgai negalėjau, nes labai nemaloniai ta nugara jautės. Paskaičiavau, man kaip tik mmm dienos būtų buvuvios, gal su tuo susiję, bet gal ir ne...

Zinok, cia tik siandien taip, bet jau jauciu, kad ne be pasekmiu man bus toks valgymas hihihi.gif Reik ir man paskaiciuot, gal mmm menamos arteja g.gif

Kaip tavo pykinimai?
Atsakyti