QUOTE(egk @ 2013 06 12, 16:57)
Atseit negerai vaikui, nes pradeda trūkti deguonies, gimsta pridusę, sakė kiek susidūriau savo praktikoje tai geriau nepernešioti
Aš labai ir nesigilinau kai dar buvau pas ją, nes man numatomas CP, bet paskui kai dar prisimindami pakalbėjom su MB, tai pačiai įdomu pasidarė, nes tikrai daug kas iš pažįstamų pernešiojo, pagimdė ir viskas buvo gerai
Ir kaip paliepti tam lėliukui lįsti lauk? Nugi niekaip
Nebent skatinti? Bet skatinimas tikriausiai irgi labai negerai jei jo neskuba duoti? Man pirmasis irgi buvo planinis CP, tai tikriausiai labai aš jau žalia šiuose reikaluose tai ir ciekavinuos
Prince, o ne tau gyd sakė, kad po IVF dažniausiai CP būna?
Prince, o ne tau gyd sakė, kad po IVF dažniausiai CP būna?
Matai, i nestumo pabaiga placenta nebe taip gerai atlieka savo darba, ji pradeda senti, nebeuztikrina pilnavercio vaisiaus maitinimo tiek deguonimi tiek maisto medziagomis ir t.t.O ivertinti ja echo budu nera lengva, labai daznai atrodo lyg ir nieko dar placenta, o pagimdzius pasirodo, kad jau visai nuvargusi ji buvo.Cia panasiai kaip ir su svorio matavimu echo metu - seseliu mokslas, bet nieko labai tikslaus ir konkretaus.Juk echo "mato" geriausiai kietuosius audinius, t.y. kaulus.O visa kita, yra ir gali buti imporvizacija, kartais ir nelabai tiksli.