Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(egk @ 2013 06 12, 16:57)
Atseit negerai vaikui, nes pradeda trūkti deguonies, gimsta pridusę, sakė kiek susidūriau savo praktikoje tai geriau nepernešioti g.gif Aš labai ir nesigilinau kai dar buvau pas ją, nes man numatomas CP, bet paskui kai dar prisimindami pakalbėjom su MB, tai pačiai įdomu pasidarė, nes tikrai daug kas iš pažįstamų pernešiojo, pagimdė ir viskas buvo gerai thumbup.gif Ir kaip paliepti tam lėliukui lįsti lauk? Nugi niekaip irnesakyk.gif Nebent skatinti? Bet skatinimas tikriausiai irgi labai negerai jei jo neskuba duoti? Man pirmasis irgi buvo planinis CP, tai tikriausiai labai aš jau žalia šiuose reikaluose tai ir ciekavinuos blush2.gif

Prince, o ne tau gyd sakė, kad po IVF dažniausiai CP būna?

Matai, i nestumo pabaiga placenta nebe taip gerai atlieka savo darba, ji pradeda senti, nebeuztikrina pilnavercio vaisiaus maitinimo tiek deguonimi tiek maisto medziagomis ir t.t.O ivertinti ja echo budu nera lengva, labai daznai atrodo lyg ir nieko dar placenta, o pagimdzius pasirodo, kad jau visai nuvargusi ji buvo.Cia panasiai kaip ir su svorio matavimu echo metu - seseliu mokslas, bet nieko labai tikslaus ir konkretaus.Juk echo "mato" geriausiai kietuosius audinius, t.y. kaulus.O visa kita, yra ir gali buti imporvizacija, kartais ir nelabai tiksli.
Atsakyti
Aciu, mergaitems uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif
Egk, o kodel tau numatomas CP?
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 12, 15:20)
Aha šiaip parašyta prie požymių kai trūksta geležies. O ir man taip būna  doh.gif

Aciu uz info ir su gera TA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 06 12, 16:57)

Prince, o ne tau gyd sakė, kad po IVF dažniausiai CP būna?

na ji uzsimine kad dazniausia praso pacios merginos
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 06 11, 21:53)

Su gimtadieniu 4u.gif
Saunuole, kad tiek ilgai savo mazulius jau isnesiojai, bet tikimes, kad jie dar pabus ilgeliau biggrin.gif

QUOTE(Prince @ 2013 06 11, 22:23)

O as gerai laukiu kada Vilciuke pagimdys tada jau as biggrin.gif

Oi brangioji, nelauk tu manes, nes man pernesiojimas gresia, taip kad nesidrovek ir pirmyn biggrin.gif

Del pernesiojimo tai manau idelausia gimdyti termino dienomis plius minus, bet nieko nepadarysi jeigu vaikas nesikrapsto, o tie skatinimai irgi ne i gera, geriausia, kai viskas naturaliai buna ax.gif
Labai viliuosi, kad daug neteks pernesioti unsure.gif

O kas del judesiuku skaiciavimo, tai as ju is vis nefiksuoju. Mano gine sake, kad svarbiausia stebeti jog vaikutis malasi ir tai nebutinai turi buti ryte ar vakare, o i ligonine liepe vaziuoti tuo atveju, jeigu per pusdieni vaikas nejudejo. Nes vaikas kad ir pilvelyje turi savo rezima. Tas judesiu skaiciavimas yra skirtas tam, kad moteris sugebetu atpazinti pasikeitusius judesius. As nesistengiu guleti ar kaip nors ramiai bunan stebeti. Tiesiog jeigu ziuriu TV ar siaip sedziu daug maz primetu kad ji malasi ir uzskaitau tai. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 06 12, 20:51)
Su gimtadieniu  4u.gif
Saunuole, kad tiek ilgai savo mazulius jau isnesiojai, bet tikimes, kad jie dar pabus ilgeliau  biggrin.gif
Oi brangioji, nelauk tu manes, nes man pernesiojimas gresia, taip kad nesidrovek ir pirmyn  biggrin.gif
Del pernesiojimo tai manau idelausia gimdyti termino dienomis plius minus, bet nieko nepadarysi jeigu vaikas nesikrapsto, o tie skatinimai irgi ne i gera, geriausia, kai viskas naturaliai buna  ax.gif
Labai viliuosi, kad daug neteks pernesioti  unsure.gif

oi as ir zadu pernesioti,nes man dar jokiu pozymiu nera,tai tik po Joniniu as plannuoju biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės,
gal galit patarti ką reiktų daryti, kad pradėjo pėdos tinti? gal kam taip buvo?
man tinsta tik pėdos, daugiau niekas, na bet tokios kaip kaladės, ale visai be formos paliko, vięen pedikiūįras liko lotuliukas.gif
ačiū labia iš anksto už patarimus, kažkaip nearamu pasidarė, ar jau čia reikia lėkti pas daktarę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 06 12, 21:11)
sveikos mergaitės,
man tinsta tik pėdos, daugiau niekas, na bet tokios kaip kaladės, ale visai be formos paliko, vięen pedikiūįras liko lotuliukas.gif
ačiū labia iš anksto už patarimus, kažkaip nearamu pasidarė, ar jau čia reikia lėkti pas daktarę  verysad.gif

na an gydytoja liepe skysciu daugiau gerti.Na ziurek ar daznai sisioji,jei ne tai negerai kad skysciai laikosi,reikia gydytojai sakyti.
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 06 12, 21:11)
sveikos mergaitės,
ačiū labia iš anksto už patarimus, kažkaip nearamu pasidarė, ar jau čia reikia lėkti pas daktarę  verysad.gif

As tinstu, bet man ne tik kojos tinsta, bet ir ranku pirstai..Jau ir lasalines su papildomu skysciu state, bet nepadejo doh.gif
Kaip ir prince rase, reikia gerti kuo daugiau skysciu, ne po du ir ne po tris litrus, o kuo daugiau, bei laikyti kojas pakelus. O spaudimas tavo nekyla del to? Idealiausia butu, kad pasidarytum slapimo tyrima, jeigu jis geras, tai greiciausiai vaikutis kazkuri inksta spaudzia, bet siaip tai gerai butu informuoti gydytoja del visa ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 06 12, 22:11)
sveikos mergaitės,

Sveikute 4u.gif
Aš tave nuraminsiu. Man gyd sakė, kad 70 proc nestuke.gif tinsta kojos ir rankos. Ir tai normalu, ypač jei tu nešioji dvynukus.
Sunerimti reiktų, jei šlapime būtų baltymo, jei retai pati šlapintumeis, jei imtų tinti veidas, kūnas, pakiltų kraujo spaudimas.
Man nuo 29sav pradėjo tinti pėdos, ta vieta "per kauliuką". Ir nieko. Vis paguliu aukštai pakėlus kojas, vakarais dedu šaltu vandeniu suvilgytus rankšluostukus. Kai oras vėsesnis, tinimai ne tokie ryškūs. Ir žinoma, daaaaaaag gerti vandens.
Nesibaimink dar visokiais inkstų negalavimais, jei tyrimai buvo geri ax.gif

Atsakyti
Sveikos,
priimsit i savo draugiska nestuke.gif bureli? Laukiuos antro stebukliuko, jam mazdaug 10sav. Tikslesnes datas tikiuosi suzinoti po vizito pas genetike po 2sav. ax.gif o kol kas leidziu sau svajoti apie mergyte, nors draugai 100% isitikine, kad bus berniukas vel :-)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisimenu ir man pirstai tindavo i nestumo pabaiga, sunku buvo sulenkt, bet praejo savaime, pagimdzius maziuka ax.gif

Myciute, sveika prisijungus mirksiukas.gif As tai nesvajoju apie mergyte, nes zinau, kad bus broliukas lotuliukas.gif Tiesa sakant, tai ta lytis man nera svarbi, svarbu, kad vaikiukui viskas gerai butu wub.gif
Atsakyti