Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Myciute @ 2013 06 13, 07:00)
Sveikos,
priimsit i savo draugiska  nestuke.gif  bureli? Laukiuos antro stebukliuko, jam mazdaug 10sav. Tikslesnes datas tikiuosi suzinoti po vizito pas genetike po 2sav.  ax.gif  o kol kas leidziu sau svajoti apie mergyte, nors draugai 100% isitikine, kad bus berniukas vel :-)

Sveika atvykus i musu bureli 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kodel draugai isitikine, kad bus berniukas? rolleyes.gif

AnaMari, pas mane nuo pirmu nestumo dienu pradejo trukineti lupu kampuciai, tiksliau vienas kamputis, bet sia savaite jau abu sutruke. Ir tepiau viskuo ir vitaminus naudoju ir stengiuos sveikai maitintis, salotu daug ir tt., bet trukinejimas laikosi visa nestuma. Dare kraujo tyrima vitaminams, viskas normoj, daktere tik peciais guzcioja... Tai as dabar tik lupu balzama naudoju, kad neskaudetu ir butu minksti iplysimai.
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 06 13, 11:51)
AnaMari, pas mane nuo pirmu nestumo dienu pradejo trukineti lupu kampuciai, tiksliau vienas kamputis, bet sia savaite jau abu sutruke. Ir tepiau viskuo ir vitaminus naudoju ir stengiuos sveikai maitintis, salotu daug ir tt., bet trukinejimas laikosi visa nestuma. Dare kraujo tyrima vitaminams, viskas normoj, daktere tik peciais guzcioja... Tai as dabar tik lupu balzama naudoju, kad neskaudetu ir butu minksti iplysimai.

Atradau tepeliuka A+D vitaminu, regis padeda, gal ir tu pabandyk mirksiukas.gif Dar bephantenu galima tept 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 06 12, 17:24)

Egk, o kodel tau numatomas CP?

Pirmiausia tai akių problemos, šalia to širdies ir aukštas spaudimas. Na spaudimas šiai dienai kaip ir kontroliuojamas ir geras, bet žiūrint akių dugną tai tos kraujagyslės atrodo lygiai taip pat. O dar svarbu ir vaikučio padėtis 4u.gif
Parašiau ir žiūriu, kad visa klipatos puokštė blush2.gif

QUOTE(Myciute @ 2013 06 13, 10:00)
Sveikos,
priimsit i savo draugiska  nestuke.gif  bureli? Laukiuos antro stebukliuko, jam mazdaug 10sav. Tikslesnes datas tikiuosi suzinoti po vizito pas genetike po 2sav.  ax.gif  o kol kas leidziu sau svajoti apie mergyte, nors draugai 100% isitikine, kad bus berniukas vel :-)

Sveikutė 4u.gif
Atsakyti
ku ku mergaites 4u.gif

Sveikos,

kaip smagu, kad zieminukiu daugeja 4u.gif

Anamari, gal tie skilinejantys lupu kampuciai yra tiesiog ypatingas nestumo pozymis, o ne trukumas kokiu vitaminu g.gif As, pavyzdziui, ciaudau be perstojo, bet jokio persalimo kaip ir nera, tai nekreipiu demesio rolleyes.gif

Vis dar blooga.... doh.gif ir spaudimas pas mane zemas. O cia paskaiciau, kad praktiskai pas visas jis aukstesnis g.gif ar tai reiskia, kad man tinimas negresia g.gif ?

Ryt einu TA wub.gif Jau taip laukiu wub.gif Tikiuosi viskas bus gerai ir jokie netiketumai nuotaikos nesugadins ax.gif
Atsakyti
NAZARA, mano spaudimas visada toks prie žemesnių, o su antru nėštumu,tai išvis doh.gif Ir dar labai bloga buvo visus vos ne tris mėnesius.... O dabar tfu tfu tfu netinstu. O su dukryte, tai labai ištinusi buvau. Nors nebuvo man tos perklamsijos. Šiaip reikia darytis šlapimo tyrimą esant tinimui ir žiūrėti ar nėra baltymo. Dauguma nėščiųjų tinsta, ypač prie karšto oro.
Atsakyti
Šiandien buvau pas kardiologą, tai kai kalbėjom apie spaudimą tai sakė, kad su žemu spaudimu yra labai maža tikimybė perklampsijos thumbup.gif

O man dar išrašė vienus vaistukus, kažkaip nusiminiau, bet sakė kad reikia. Na nieko, nebelabai daug jau man ir liko iki susitikimo. Įdomu, ar visa vasara bus tokia šilta? karsta.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif ,
ačiū jums už patarimus ir pasiūlymus.
Šiandien vis dėlto nuvariau pas gine, tai ji irgi ramiai reagavo, liepė šlapimą pasidaryt, tai ryt vakarop bus atsakymas. O spaudimas mano labai geras, visada normoj. Man įdomiai taip, kad tinsta tik pati pėda, o per kauliukus, ar šlaunis ne. Be to daktarė liepė pagerti beržų lapų arbatos, sakė ji padeda tokiais atvejais ir dar lioton geliu galima tepti. Be to liepė riboti skysčius, o jums žiūriu atvirkščiai liepia daugiau gerti, na visai nieko nebesuprantu blink.gif

sveikinimai prisijungus naują nėštukę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbstuoliai: 13 birželio 2013 - 14:59
Labas visoms 4u.gif

Myciute, sveika prisijungus. 4u.gif

Apie tinimus. Man pirmo nestumo metu kojos buvo kaip kalades. Rankos irgi patine, bet ne taip baisiai. Nors ziedus nusimauti buvo be sansu. Ir nebuvo jokios preeklampsijos. Tik pagimdziau ir po keliu dienu atgavau savo kojas. biggrin.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 06 13, 12:54)
Vis dar blooga.... doh.gif ir spaudimas pas mane zemas. O cia paskaiciau, kad praktiskai pas visas jis aukstesnis g.gif ar tai reiskia, kad man tinimas negresia g.gif ?
Pas mane taip pat labai zemas. Nestumo pradzioje kartais budavo 85/58 blink.gif Su tokiu jau tik ant sofkes gulejau. Bet gydytojas visai nenustebo. Sake - normalu. Per aukstas - blogiau.

QUOTE(egk @ 2013 06 13, 13:10)
Šiandien buvau pas kardiologą, tai kai kalbėjom apie spaudimą tai sakė, kad su žemu spaudimu yra labai maža tikimybė perklampsijos thumbup.gif
O, cia tai gerai. Aciu uz info. 4u.gif
Atsakyti
Mano spaudimas iki nėštumo visada buvo kiek aukštesnis, nei turėtų būti, tačiau vos pastojus rytais, o kartais net ir vakarais nukrisdavo iki 90/50. Jis padidėdavo tik po keleto puodelių juodos stiprios arbatos. Dabar, kiek gydytoja bematuotų, jis visąlaik 120/70 thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz atsakymus 4u.gif Visgi su pirmu nestumu nieks man netino, spaudimas visa laika buvo zemas, tai tikiuosi, kad ir dabar netins biggrin.gif Karta i diena isgeriu kavos, tai akyse prasvieseja,. Kazko siandien pilvuka pamaudena unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sveika prisijungus 4u.gif

O pas mane hemoglobinas labai nukrito.. Nuo 111 iki 91. Gydytoja prirase tiek gelezies gerti, kad net vaistininke paklause ar ne per daug cia man jos bus.. Ferro folgamma po 1 i diena ir Tardiferono po 3 tabl i diena.. Po 3 sav mazinti.. Tikiuosi viskas susitvarkys.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 06 13, 17:09)
Sveika prisijungus  4u.gif
O pas mane hemoglobinas labai nukrito.. Nuo 111 iki 91. Gydytoja prirase tiek gelezies gerti, kad net vaistininke paklause ar ne per daug cia man jos bus.. Ferro folgamma po 1 i diena ir Tardiferono po 3 tabl i diena.. Po 3 sav mazinti.. Tikiuosi viskas susitvarkys.. unsure.gif

O gal dar burokėlių sultys ir granatai tau padėtų?
Atsakyti