QUOTE(Prince @ 2013 06 21, 04:24)
Labas rytas,
siandien 2,08 gime musu mergyte 3540,54 cm.gimem po CP,nes nustojo atsidarineti kaklelis ir buvo zali vandenukai,gydytoja nenorejo rizikuoti.esama begalo laimingi
siandien 2,08 gime musu mergyte 3540,54 cm.gimem po CP,nes nustojo atsidarineti kaklelis ir buvo zali vandenukai,gydytoja nenorejo rizikuoti.esama begalo laimingi
As gi sakiau, kad tu mane aplenksi
Dabar tik stiprekit, taisykites ir megaukites paneles viena kita
Prince, stai ir turi jau ilgai laukta vaikiuka, o juk taip ilgai buvo apie ji svajota...
sveikinu tave sulaukus stebukliuko ir zinoma daug pienelio ir ramiu nakteliu 
Papildyta:
kokios nuostabios naujienos
Bet tokia netrumpute gime, bus manekene
Vilciuk, o kiek tu gali tempti?
dabar man jau atrodo, kad ir as tave "aplenksiu"
Papildyta:
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 06 21, 10:07)
Vilciuk, o kiek tu gali tempti?
Labas rytas,
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 21, 07:47)
Pliuske, tau gal tikrai koki nerva uzspaude, man taip buna, bet nezinau ka patart, nes po kurio laiko praeina savaime
Siandien jau biskuti geriau.. Nors paeit is leto galiu. Vakar tai susilenkus kaip bobule vaiksciojau..
QUOTE(sniege555 @ 2013 06 21, 08:09)
O man šįryt keistai maudena pilvo apačios šonuose
Tai va siandien uzsidejau ta dirza, tai gal nuo jo geriau, nes nakti tai katastrofa buvo miegoti.. Nei apsiversti, nei miegoti normaliai negalejau
Nu tu ziurek, kalbink savo mazulius, kad dar pakentetu nors dvi savaites
prince dideli sveikinimai sulaukus savo princeses
anamari su torto diena,buk laiminga
anamari su torto diena,buk laiminga
QUOTE(Eufforija @ 2013 06 21, 11:51)
Oi lenk tu mane, mergyt, tu su dviem tau tai seniai galima
Siaip tai mane nervina tas laukimas, kai zinai, kad jau laikas
O kada tau CP diena tiksliai numatyta?
Sveikos,
Sveikinu
Ramaus miegelio ir daug šypsenėlių jums
Aš tai šiandien po TA. Atitinka 14 sav ir 5d, svoris sakė normalus, čia mane nuramino, nes viduriavau visą savaitę, baisu buvo kad mažiukui nepakenkt. Mano kraujuojanti hematoma jau išnyko, bet rado kažkokį kitą darinį
Kažkokia kaip pertvara, kaip plėvė ten prie vaikelio, sakė panašu lyg būtų bandę dvynukai darytis, bet vienas nesivystė. Na, svarbiausia kad nepavojinga.
Mano vaikas antrą ratą sukt pradėjo roto, tikiuosi man nebereiks, nežinau kaip čia apsisaugot
Labas rytas,
Sveikinu
Aš tai šiandien po TA. Atitinka 14 sav ir 5d, svoris sakė normalus, čia mane nuramino, nes viduriavau visą savaitę, baisu buvo kad mažiukui nepakenkt. Mano kraujuojanti hematoma jau išnyko, bet rado kažkokį kitą darinį
Mano vaikas antrą ratą sukt pradėjo roto, tikiuosi man nebereiks, nežinau kaip čia apsisaugot
Laba diena
Taip nezmoniskai karsta
sedziu darbe liezuvi patiesus
As turbut nuo karscio kraustausi is proto, nes jauciu bumsejimus pilve
labai svelnus, bet labai aiskus
Suprantu, kad labai labai dar anksti, bet jau kelinta diena sedint tam tikroj padety jauciu ir viskas
Prince, didziausi sveikinimai
AnaMari su gimtadieniu
aciu uz atsakyma
man toks nervinis tas genetiku periodas atrodo
stengiuosi nesijaudinti, juk viskas turi buti gerai
Prince, didziausi sveikinimai
AnaMari su gimtadieniu
QUOTE(sniege555 @ 2013 06 19, 14:41)
Laba
Manęs nieks neklausė, per I trimestrą padarė tą Priscą iš kraujo (bet dabar tas tyrimas kitaip jau vadinasi). Laukiau atsakymo dvi sav.
Sakiau gyd, kad su dvyniais gal netikslu, bet man atsakė, kad su daugiavaisiu
kitaip ir išskaičiuoja. Gavau gerus atsakymus, o toliau iš kraujo tyrimo ir nekartojo, juolab, kad leliukų echo nekliuvo.
Tokia mano patirtis. Atrodo, nieko baisaus ten ir nebuvo
Manęs nieks neklausė, per I trimestrą padarė tą Priscą iš kraujo (bet dabar tas tyrimas kitaip jau vadinasi). Laukiau atsakymo dvi sav.
Tokia mano patirtis. Atrodo, nieko baisaus ten ir nebuvo
aciu uz atsakyma
Aciu uz sveikinimus,na kaip ir pastojimad taip ir gimfymas man nenuskilo.nio trec pradejau ssremiauti,,ket.nakti vaziabome i gn,,teb prabuvau iki ryto ir viskas nustojo,tada perkele i potologini,ten vel prasidejo atsidare kakl.3 cm tada vel i.gimdykla ir ka pradeko veikla eiti gerai atsidarymas 8 cm ir stop.gydytoja nuleido vandenis ,sako bandom dar palaukti.tada dar laukem niekas nevyksta.dar leliukas apsikalojo,gydytoja bijo stimuliuoti kad vaikelis neitrauktu tu savo kakiu i plaucius,,tada nusprendem CP.ir buvo geriausias sprendimas.
Dar kas man pasiseke kad budejo mano gydytoja tai buvau rami.personalas kol gulejau praejo trys pamainos tai super visi niekam.nieko nedaviau.
Dar kas man pasiseke kad budejo mano gydytoja tai buvau rami.personalas kol gulejau praejo trys pamainos tai super visi niekam.nieko nedaviau.
Prince, sveikinimai dideliausi, kaip smagu, kad jau susitikai su savo Princese
, ramiu Jums nakteliu ir saldaus pienelio
Vilciuk, Euforija, greito ir gero gimdymo Jums
Nazara, su pirmais bumsiukais
AnaMari, su Gimtadieniu Tave
Vilciuk, Euforija, greito ir gero gimdymo Jums
Nazara, su pirmais bumsiukais
AnaMari, su Gimtadieniu Tave
QUOTE(Prince @ 2013 06 21, 03:24)
Prince, nuosirdiziausi sveikinimai
Vilciuk, tikiuosi, kad nereikes skatinti ir tavoji mergyte ateis pati