Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

Prince, sveikinu labai, be galo gera del taves wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 06 21, 04:24)
Labas rytas,
siandien 2,08 gime musu mergyte 3540,54 cm.gimem po CP,nes nustojo atsidarineti kaklelis ir buvo zali vandenukai,gydytoja nenorejo rizikuoti.esama begalo laimingi

thumbup.gif kokios nuostabios naujienos wub.gif
As gi sakiau, kad tu mane aplenksi biggrin.gif Bet tokia netrumpute gime, bus manekene biggrin.gif
Dabar tik stiprekit, taisykites ir megaukites paneles viena kita wub.gif
Atsakyti
Prince, stai ir turi jau ilgai laukta vaikiuka, o juk taip ilgai buvo apie ji svajota... wub.gif sveikinu tave sulaukus stebukliuko ir zinoma daug pienelio ir ramiu nakteliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 06 21, 10:07)
thumbup.gif kokios nuostabios naujienos  wub.gif
As gi sakiau, kad tu mane aplenksi  biggrin.gif Bet tokia netrumpute gime, bus manekene  biggrin.gif
Dabar tik stiprekit, taisykites ir megaukites paneles viena kita  wub.gif

Vilciuk, o kiek tu gali tempti? biggrin.gif dabar man jau atrodo, kad ir as tave "aplenksiu"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 21 birželio 2013 - 10:52
Labas rytas,
siandien 2,08 gime musu mergyte 3540,54 cm.gimem po CP,nes nustojo atsidarineti kaklelis ir buvo zali vandenukai,gydytoja nenorejo rizikuoti.esama begalo laimingi

thumbup.gif Sveikinimai gimus dukrytei wub.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 06 21, 07:47)

Pliuske, tau gal tikrai koki nerva uzspaude, man taip buna, bet nezinau ka patart, nes po kurio laiko praeina savaime  mirksiukas.gif

Siandien jau biskuti geriau.. Nors paeit is leto galiu. Vakar tai susilenkus kaip bobule vaiksciojau.. rolleyes.gif
QUOTE(sniege555 @ 2013 06 21, 08:09)
unsure.gif Man per pirmą  nestuke.gif taip buvo, nervas buvo užspaustas. Man padėjo nėščiosios prilaikanti pilvo juosta, tas diržas, bent dienom judėt galėdavau, o naktį tai  doh.gif Man praėjo tik po gimdymo...  unsure.gif

O man šįryt keistai maudena  pilvo apačios šonuose g.gif duše pastovėjau, lyg aprimo. Gal čia paruošiamieji? Oi, dar anksti mums, visai nenoriu min dvi sav. jokio fokuso  cool.gif

Tai va siandien uzsidejau ta dirza, tai gal nuo jo geriau, nes nakti tai katastrofa buvo miegoti.. Nei apsiversti, nei miegoti normaliai negalejau doh.gif
Nu tu ziurek, kalbink savo mazulius, kad dar pakentetu nors dvi savaites unsure.gif
Atsakyti
prince dideli sveikinimai sulaukus savo princeses 4u.gif

anamari su torto diena,buk laiminga wub.gif
Atsakyti

Prince, Sveikinimai gimus dukrytei wub.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 06 21, 11:51)

Vilciuk, o kiek tu gali tempti? biggrin.gif dabar man jau atrodo, kad ir as tave "aplenksiu"

Oi lenk tu mane, mergyt, tu su dviem tau tai seniai galima biggrin.gif
Siaip tai mane nervina tas laukimas, kai zinai, kad jau laikas rolleyes.gif Nors pagal IVF tai man tik siandien terminas sueina, o pagal mmm tai jau trys dienos kaip pernesioju. Nezinau kuriuo rodikliu vadovautis g.gif
O kada tau CP diena tiksliai numatyta?
Atsakyti
Sveikos,
Labas rytas,

Sveikinu thumbup.gif wub.gif Ramaus miegelio ir daug šypsenėlių jums wub.gif

Aš tai šiandien po TA. Atitinka 14 sav ir 5d, svoris sakė normalus, čia mane nuramino, nes viduriavau visą savaitę, baisu buvo kad mažiukui nepakenkt. Mano kraujuojanti hematoma jau išnyko, bet rado kažkokį kitą darinį doh.gif Kažkokia kaip pertvara, kaip plėvė ten prie vaikelio, sakė panašu lyg būtų bandę dvynukai darytis, bet vienas nesivystė. Na, svarbiausia kad nepavojinga.
Mano vaikas antrą ratą sukt pradėjo roto, tikiuosi man nebereiks, nežinau kaip čia apsisaugot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 21 birželio 2013 - 14:04
Laba diena 4u.gif Taip nezmoniskai karsta doh.gif sedziu darbe liezuvi patiesus ax.gif As turbut nuo karscio kraustausi is proto, nes jauciu bumsejimus pilve bigsmile.gif labai svelnus, bet labai aiskus blush2.gif Suprantu, kad labai labai dar anksti, bet jau kelinta diena sedint tam tikroj padety jauciu ir viskas biggrin.gif ax.gif

Prince, didziausi sveikinimai wub.gif

AnaMari su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 06 19, 14:41)
Laba  4u.gif
Manęs nieks neklausė, per I trimestrą padarė tą Priscą iš kraujo (bet dabar tas tyrimas kitaip jau vadinasi). Laukiau atsakymo dvi sav.  doh.gif Sakiau gyd, kad su dvyniais gal netikslu, bet man atsakė, kad su daugiavaisiu  nestuke.gif kitaip ir išskaičiuoja. Gavau gerus atsakymus, o toliau iš kraujo tyrimo ir nekartojo, juolab, kad leliukų echo nekliuvo.
Tokia mano patirtis. Atrodo, nieko baisaus ten ir nebuvo  rolleyes.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif man toks nervinis tas genetiku periodas atrodo rolleyes.gif stengiuosi nesijaudinti, juk viskas turi buti gerai ax.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus,na kaip ir pastojimad taip ir gimfymas man nenuskilo.nio trec pradejau ssremiauti,,ket.nakti vaziabome i gn,,teb prabuvau iki ryto ir viskas nustojo,tada perkele i potologini,ten vel prasidejo atsidare kakl.3 cm tada vel i.gimdykla ir ka pradeko veikla eiti gerai atsidarymas 8 cm ir stop.gydytoja nuleido vandenis ,sako bandom dar palaukti.tada dar laukem niekas nevyksta.dar leliukas apsikalojo,gydytoja bijo stimuliuoti kad vaikelis neitrauktu tu savo kakiu i plaucius,,tada nusprendem CP.ir buvo geriausias sprendimas.
Dar kas man pasiseke kad budejo mano gydytoja tai buvau rami.personalas kol gulejau praejo trys pamainos tai super visi niekam.nieko nedaviau.
Atsakyti
Prince, sveikinimai dideliausi, kaip smagu, kad jau susitikai su savo Princese wub.gif , ramiu Jums nakteliu ir saldaus pienelio 4u.gif

Vilciuk, Euforija, greito ir gero gimdymo Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nazara, su pirmais bumsiukais wub.gif

AnaMari, su Gimtadieniu Tave birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 21 birželio 2013 - 22:22
QUOTE(Prince @ 2013 06 21, 03:24)

Prince, nuosirdiziausi sveikinimai wub.gif Pagaliau susitikot su savo issvajota mergyte wub.gif 4u.gif Aukit sveikos ir laimingos smile.gif

Vilciuk, tikiuosi, kad nereikes skatinti ir tavoji mergyte ateis pati ax.gif Tik nesinervink 4u.gif
Atsakyti