Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

Sveikutes,
retai beuzsuku blush2.gif
Laukiu nuajienu, matau kvepia kudikeliais 4u.gif Prince gal tikrai jau ligonineje wub.gif

Vilciuk, laukiu labai tavo lelytes 4u.gif Bet matyt jai labai gera pas tave smile.gif Ka sako gydytojai, nereikes skatinti?
Papildyta:
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 06 17, 21:03)

Cukryte
Kaip jums su mazuliu sekasi?
Pienelio sociai, kaip su diegliukais? Prasinesk nors trumpai apie save, nes kol dar cia bunu nesinori lysti pas mamytes pasiciekavimui

Jau apsipratom prie rezimo, as baigiu priprast prie miego trukumo smile.gif Nors maziukas ir leidzia pamiegoti, bet diena negaliu uzmigti, o nakti vis prabundu nuo kiekvieno jo dusavimo.
Uzeina jam pilvo diegliukai, naudojam lasiukus. Kazkiek apmalsina, nes labai gaila vaiko, kai rangosi, inkscia, kencia, o nebeiskentes ir verkia. Bet reikia kelis menesiukus palaukti, turi susitvarkyti diegliukai.
Pienelio turiu, valgo sunus kiek tik nori smile.gif Zandukai jau atsirado, rankytes ir kojytes papilnejo smile.gif
Miega savo lovyteje, bet as paryciais, kai jis atsikelia, perkeliu i savo lova ir miegam tada kartu. Nezinau, gal negerai darau, bet man paciai tada ramiau, nors pamiegu, kai jis salia. Nereikia kas kart ziureti i jo lovele rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 06 20, 20:26)
Sveikutes,
retai beuzsuku blush2.gif
Laukiu nuajienu, matau kvepia kudikeliais 4u.gif  Prince gal tikrai jau ligonineje wub.gif

Vilciuk, laukiu labai tavo lelytes 4u.gif  Bet matyt jai labai gera pas tave smile.gif  Ka sako gydytojai, nereikes skatinti?
Papildyta:

Jau apsipratom prie rezimo, as baigiu priprast prie miego trukumo smile.gif  Nors maziukas ir leidzia pamiegoti, bet diena negaliu uzmigti, o nakti vis prabundu nuo kiekvieno jo dusavimo.
Uzeina jam pilvo diegliukai, naudojam lasiukus. Kazkiek apmalsina, nes labai gaila vaiko, kai rangosi, inkscia, kencia, o nebeiskentes ir verkia. Bet reikia kelis menesiukus palaukti, turi susitvarkyti diegliukai.
Pienelio turiu, valgo sunus kiek tik nori smile.gif  Zandukai jau atsirado, rankytes ir kojytes papilnejo smile.gif
Miega savo lovyteje, bet as paryciais, kai jis atsikelia, perkeliu i savo lova ir miegam tada kartu. Nezinau, gal negerai darau, bet man paciai tada ramiau, nors pamiegu, kai jis salia. Nereikia kas kart ziureti i jo lovele rolleyes.gif

Kaip malonu skaityti tavo naujienas wub.gif
Kaip gerai, kad viskas gerai jums abiems, laimingi sau augat ir stiprejat 4u.gif
Del to miegojimo kartu, tai siaip visi gydytojai net rekomenduoja toki mazuti guldyti salia saves, nes mazyliui juk reikia to artumo, taip kad nieko cia blogo as nematau ax.gif Svarbiausia kad tu ir mazylis laimingi ir pailseje butumet smile.gif

As tai jau nebesulaukiu tos dienos, kiekviena diena slenka kaip amzinybe man doh.gif Jau net nebegalvoju kaip gimdysiu, svarbu, kad tik gimdyciau, bet kad nenusimato man greitu metu tai. Jeigu iki ketvirtadinio nepasigimdysiu, sius tada i ligonine ir skatins, kad tu zinotum, kaip as to nenoriu verysad.gif
Nu bet dar turiu laiko smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. O as siandien skausmuose.. doh.gif Puse dienos buvo viskas gerai, o paskui prasidejo toks duriantis sono skausmas, kad paeit vos galejau. Sakau gal koks nervas uzsispaude.. Eiti sunku, gulint ir keiciant padeti sunku, nes skauda. Kojos desines beveik primint negaliu... Pacio pilvo neskauda, leliukai duodasi siandien kaip pasiute, bet va tas sono skausmas, pereinantis i koja ir nugara desines puses.. Ar cia normalu? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,
siandien 2,08 gime musu mergyte 3540,54 cm.gimem po CP,nes nustojo atsidarineti kaklelis ir buvo zali vandenukai,gydytoja nenorejo rizikuoti.esama begalo laimingi
Atsakyti
Prince, sveikinimai bigsmile.gif
Atsakyti
Prince, didziausi sveikinimai jusu seimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif Musu su tavo mazyle gimtadienai sutampa biggrin.gif

Labas rytas, na bet ir karsta karsta.gif

Dar karta aciu visom uz sveikinimus su bernuzeliu, tikrai visiems neitiksi lotuliukas.gif Kazkaip vakar buvau prduotuvej, prisilieciau prie tu mazu mielu rubeliu vel, neapsakomas jausmas wub.gif

Pliuske, tau gal tikrai koki nerva uzspaude, man taip buna, bet nezinau ka patart, nes po kurio laiko praeina savaime mirksiukas.gif

Man jau pilvikas truputi atsoko, bet kaimynai dar kolkas nepastebi hihihi.gif
Atsakyti
Prince - sveikinimai jūsų šeimai 4u.gif Taip ir maniau, kad gimdai wub.gif

QUOTE(pliuske @ 2013 06 21, 00:07)
Sveikutes. O as siandien skausmuose.. doh.gif 

unsure.gif Man per pirmą nestuke.gif taip buvo, nervas buvo užspaustas. Man padėjo nėščiosios prilaikanti pilvo juosta, tas diržas, bent dienom judėt galėdavau, o naktį tai doh.gif Man praėjo tik po gimdymo... unsure.gif

O man šįryt keistai maudena pilvo apačios šonuose g.gif duše pastovėjau, lyg aprimo. Gal čia paruošiamieji? Oi, dar anksti mums, visai nenoriu min dvi sav. jokio fokuso cool.gif
Atsakyti
Prince, sveikinimai sulaukus dukrytes wub.gif wub.gif wub.gif

Sniege, man irgi taip pat jau sonus skauda, kartais visai saldu pasidaro ir akys pradeda plestis is baimes, nes jau nebeaisku kuom ten visi tie skausmai galin baigtis.Tu dar paturek savo mazulius, nes jiem dar anksti, o as savaji dar paperesiu, nes iki liepos 1 d. neturiu pas ka gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
Beta, aina sau kiek jums jau daug laiko, o atrodo neseniai tik hcg sužinojai bigsmile.gif Ne nu bet tikrai tavo liniuotė man bėga raketos greičiu, išskyrus mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 06 21, 04:24)
Labas rytas,
siandien 2,08 gime musu mergyte 3540,54 cm.gimem po CP,nes nustojo atsidarineti kaklelis ir buvo zali vandenukai,gydytoja nenorejo rizikuoti.esama begalo laimingi

Sveikinimai visai tavo šeimai 4u.gif

Dėl tų skausmų tai gal normalu g.gif Aš irgi jau nebežinau, kada čia jie nieko blogo, o kada jau sunerimti. doh.gif Man trečiadienį panašiai kaip pliuskei, atrodo, kad kojos net primint negaliu, truputį šlubavau, toks jausmas kad jei kablus užsidėčiau ir pavaikščiočiau tai būtų gerai. O dar ir šonus, ir pilvo apačią tempia, atrodo kad skauda visur doh.gif Bet va vakar kažkaip jau geriau, tai ir vėl akyse prašviesėjo 4u.gif
Atsakyti
Prince> nuoširdžiai sveikinu jūsų šeimyną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 21 birželio 2013 - 08:12
labukas 4u.gif
QUOTE(Prince @ 2013 06 21, 02:24)
Labas rytas,
Dideliausi sveikinimai sulaukus dukrytes. wub.gif wub.gif Smagaus ir laimingo jums pazindinimosi vienai su kita. wub.gif

As pagaliau pradejau maziuko kraiteli tvarkyti. Vakar susigraibiau, kad gi nebedaug to laiko ir beliko. unsure.gif
Atsakyti