Pagulejau vonioje ir ka manai viskas praejo ir suprask kad nori.na ryt pas gyd.tai patikrins
QUOTE(Prince @ 2013 06 19, 13:08)
Pagulejau vonioje ir ka manai viskas praejo ir suprask kad nori.na ryt pas gyd.tai patikrins
Nu dar ziuresim kuom visa si tavo situacija baigsis
Laikau kumstukus uz tave
As tai dar tikraaaaaaaaaaaaaaai negimdysiu greit, nes nei kvapo jokiu pozymiu nera, ryt pas gydytoja, ziuresiu ka papasakos, bet speju naujienos bus tokios, kad dar niekas nevyksta
sveikutes 
nu snd kazkaip sviesiau kazkiek akyse nuo tu visu skaitymu ir minciu
ir kaip tycia likimas turbut duoda zenkla -nelekti po visa lietuva ieskoti atsakymu, o ramiai sau laukti kraujo ats, nes pumpules duotas genetikes telefonas nepasiteisino-ogi genetike iseina atostogu ir negali priimti
bet per telefona labai nuramino, paguode, kad edvardso sindromas yralabai rimtas ir tikrai butu daug ir kitokiu nukrypimu, todel jos nuomone, palaukti kraujo ats, jei rizika bus didele, tuomet ryztis vandenu tyrimui, o jei rizika bus nedidele, tuomet nesidaryti. beje, jos nuomone, apziurejes mane gyd yra labai patyres ir uztenka jo apziuros pilnai
tai va tiek ziniu is manes siuo klausimu.. tikiuosi labai neikyrejau
, zinau, kad gal ir per daug jaudinuosi, nu bet kitaip man neiseina
prince, semes tau
beta, ale ziuriu musu leliuku amziaus skirtumas gaunasi lygiai toks pats -1m ir 4men
semsiuos is taves patirties
(tphu tphu tphu, tikiuosi viskas bus gerai)
ir kaip tycia likimas turbut duoda zenkla -nelekti po visa lietuva ieskoti atsakymu, o ramiai sau laukti kraujo ats, nes pumpules duotas genetikes telefonas nepasiteisino-ogi genetike iseina atostogu ir negali priimti
tai va tiek ziniu is manes siuo klausimu.. tikiuosi labai neikyrejau
prince, semes tau
beta, ale ziuriu musu leliuku amziaus skirtumas gaunasi lygiai toks pats -1m ir 4men
Na ziuresim kas cia bus toliau dar visa diena ir naktis laukia
Zinai jau vienu momentu ir baisu pasidare kad viskas finisas
Zinai jau vienu momentu ir baisu pasidare kad viskas finisas
Angeliukee, gerai, kad Krasovskaja tave nuramino, ji is tiesu nereali, tiek kaip zmogus, tiek kaip gyd. Sekmes tau dideles
Zinokit su tais pojuciais del gimdymo, tai jie gali ateiti bet kada
atrodo viena minute visiskai nieko nevyksta, o jau kita kudikelis ant krutines padetas
Zinokit su tais pojuciais del gimdymo, tai jie gali ateiti bet kada
Sveikutes
siame skyrelyje jau labai kvepia leliukais
jauciu, ryt poryt sulauksim nemazai naujienu
As pas genetike Benusiene uzsirasiau liepos 9 d.
Nors ir esu keistai rami, visgi labai bijau kad ko blogo neužmatytu
Nezinau tik kaip su kraujo tyrimais? Skaiciau, kad su dvyniais jie labai netikslus buna
Tai ar verta daryt?Gal ka patarsit
Pas mane siandien prasviesejimas
nepykina, sioks toks apetitas atsirado, bet galva vistiek svaigsta....bet cia jau baika
uzjauciu, kad teko tiek nervu pagadinti
Daktarai zino ka sako, gerai, kad tave nuramino
Is tiesu, tam sindromui budinga daugiau nukrypim, pvz deformacija...ir dazniausiai galvos kaukoles, rankyciu.Juk nieko panasaus tau nesake, tai tikrai reiktu nusiraminti
siame skyrelyje jau labai kvepia leliukais
As pas genetike Benusiene uzsirasiau liepos 9 d.
Pas mane siandien prasviesejimas
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 06 19, 13:35)
sveikutes 
ir kaip tycia likimas turbut duoda zenkla -nelekti po visa lietuva ieskoti atsakymu, o ramiai sau laukti kraujo ats, nes pumpules duotas genetikes telefonas nepasiteisino-ogi genetike iseina atostogu ir negali priimti bet per telefona labai nuramino, paguode, kad edvardso sindromas yralabai rimtas ir tikrai butu daug ir kitokiu nukrypimu, todel jos nuomone, palaukti kraujo ats, jei rizika bus didele, tuomet ryztis vandenu tyrimui, o jei rizika bus nedidele, tuomet nesidaryti. beje, jos nuomone, apziurejes mane gyd yra labai patyres ir uztenka jo apziuros pilnai
tai va tiek ziniu is manes siuo klausimu.. tikiuosi labai neikyrejau , zinau, kad gal ir per daug jaudinuosi, nu bet kitaip man neiseina
prince, semes tau
semsiuos is taves patirties (tphu tphu tphu, tikiuosi viskas bus gerai) 
ir kaip tycia likimas turbut duoda zenkla -nelekti po visa lietuva ieskoti atsakymu, o ramiai sau laukti kraujo ats, nes pumpules duotas genetikes telefonas nepasiteisino-ogi genetike iseina atostogu ir negali priimti bet per telefona labai nuramino, paguode, kad edvardso sindromas yralabai rimtas ir tikrai butu daug ir kitokiu nukrypimu, todel jos nuomone, palaukti kraujo ats, jei rizika bus didele, tuomet ryztis vandenu tyrimui, o jei rizika bus nedidele, tuomet nesidaryti. beje, jos nuomone, apziurejes mane gyd yra labai patyres ir uztenka jo apziuros pilnai
tai va tiek ziniu is manes siuo klausimu.. tikiuosi labai neikyrejau , zinau, kad gal ir per daug jaudinuosi, nu bet kitaip man neiseina
prince, semes tau
Na galejo ir uzsivesti,idabar vel neaisku
QUOTE(NAZARA @ 2013 06 19, 15:03)
Sveikutes
Nezinau tik kaip su kraujo tyrimais? Skaiciau, kad su dvyniais jie labai netikslus buna
Tai ar verta daryt?Gal ka patarsit
Laba
Manęs nieks neklausė, per I trimestrą padarė tą Priscą iš kraujo (bet dabar tas tyrimas kitaip jau vadinasi). Laukiau atsakymo dvi sav.
Tokia mano patirtis. Atrodo, nieko baisaus ten ir nebuvo
Angeliukkke, man ir patinka "ženklų" ieškoti. Priimk tą pokalbį kaip ženklą, kad bus viskas gerai, ir ramiai mėgaukis
Prince, jaučiu, kad tuoj
Na ir kur visos nestukes?
Taip ramu cia pas mus...
Prince, kaip tavo TA?
Prince, kaip tavo TA?
laba diena,gal yra mamyciu is klaipedos kurios gali rekomenduoti fotografa?noriu fotosesijos su pilvuku prie juros
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 20, 15:11)
laba diena,gal yra mamyciu is klaipedos kurios gali rekomenduoti fotografa?noriu fotosesijos su pilvuku prie juros 
Parasiau i az
Tai niekas negimdo?
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 20, 17:35)
As tai ne, buvau TA tai viskas pas mane nesutrumpeja ir aklina lyg uzsiuta
Prince, ku ku? Kazko nuojauta sako, kad tu jau nebenamie esi