Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. L, kaupiam, dalinamės

QUOTE(herrute @ 2013 05 23, 11:57)
O man dabar klausimas kilo, kiek maždaug žaidimų lauke planuojat? Pas mus tokia situacija, kad jaunieji nori, jog į gamtą važiuotų visi svečiai ir tėvai ir pan. tai mūsų visai nemažai matyt bus, planuojam apie 4-5 val būti ir nežinau kiek čia tų žaidimų pagalvoti, kad optimalu būtų...  biggrin.gif

Nežinau ar gera mintis vežiotis tokią kompaniją. Kol vieni žais, kiti fotografuosis, tai treti prikals į dūdą lotuliukas.gif O kas Jūsų lauks sugrįžtant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amri: 23 gegužės 2013 - 12:35
QUOTE(herrute @ 2013 05 23, 13:24)
Man irgi nelabai šita idėja, bet jaunieji būtinai taip nori, planuoja su visais pasifotografuoti, pasidaryti pikniką, nežinau gal ir smagu, tik manau, kad visi labai pavargs. Na ir man galvosūkis, ką čia padarius, kad nuobodu nebūtų.  smile.gif

Pavargs ir patys jaunieji ir jus, toki pulka suvaldyti, jei dar picknikas tai kiek dar maisto gerimu reikia doh.gif o kiek zmoniu bus? Ir nemanau kad visi nores i gamta vaziuoti nes, kam sukupsenas kam dar kokiu reikaku atsiranda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nikituke*: 23 gegužės 2013 - 12:39
QUOTE(herrute @ 2013 05 23, 13:24)
Man irgi nelabai šita idėja, bet jaunieji būtinai taip nori, planuoja su visais pasifotografuoti, pasidaryti pikniką, nežinau gal ir smagu, tik manau, kad visi labai pavargs. Na ir man galvosūkis, ką čia padarius, kad nuobodu nebūtų.  smile.gif

Po tokios išvykos aš jau vakare nieko nebenorėčiau schmoll.gif 4-5 val doh.gif.
Žinok net nežinau ką ir pasakyt, o kur važiuos? Mes per savo vestuvs buvom bičių muziejuje tai ten pravedė tokias senovines apeigas, ekskursija tai buvo visai smagu. Bet jei vaziuot tik prie ezero g.gif Na fotosesija užims kazkiek laiko, kazkiek laiko valgysit biggrin.gif tarkim, na kryžiažodi duokit spresti komandom, braškes ir agrastus padarykit tegu laksto pulkas

Gerai kad mums liks tik kokia 2-3 valandu pavazinėti iki gryžimo į vilą smile.gif
Atsakyti
Dar gali buti kad kai kurie sveciai neistems iki velyvo vakaro biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios ir šauniosios svočiutės,
Noriu jungtis į Jūsų gretas 4u.gif 07-20 man pirmosios vestuvės kuriuose būsiu svočia. Jaudulys jau dabar apima. Dėliojuosi scenarijų, žaidimus, prizus, darau laikraštuką. Taip pat jau turiu gintaro dulkių ceremonijai, gintaro dulkes. Tik galvoju ši ceremonija labai nublanks prieš jaunųjų fejerverkus doh.gif jie užsakinėjo galingus... kažkaip suktis reikės...
Noriu patarimo, ką Jūs graviruotumėte ant indo į kurį supils smėlį per "smelio ceremoniją"? Man ateina tik vestuvių data į galvą g.gif gal kur matėte ar žinote kur galima įsigyti širdies formos indą šiai ceremonijai.
Būsiu labai dėkinga jei atsakysite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2013 05 23, 12:46)
Po tokios išvykos aš jau vakare nieko nebenorėčiau  schmoll.gif  4-5 val  doh.gif.
Žinok net nežinau ką ir pasakyt, o kur važiuos? Mes per savo vestuvs buvom bičių muziejuje tai ten pravedė tokias senovines apeigas, ekskursija tai buvo visai smagu. Bet jei vaziuot tik prie ezero  g.gif Na fotosesija užims kazkiek laiko, kazkiek laiko valgysit  biggrin.gif tarkim, na kryžiažodi duokit spresti komandom, braškes ir agrastus padarykit tegu laksto pulkas

Gerai kad mums liks tik kokia 2-3 valandu pavazinėti iki gryžimo į vilą  smile.gif

Na važiuosim į botanikos sodą. Dabar galvoju gal apsiskaičiavau su laiku, vistiek visi važinėjimai užtruks na bet bažnyčia 1 valandą, vakaras 7 valandą, važiuoti apie 50 km nuo bažnyčios iki botanikos sodo ir apie 40 km. nuo botanikos sodo iki šventimo vietos.

Kažkaip pasiskaičiau Jūsų komentarus, susinervinau as dabar dėl tokio važinėjimo. Na bet čia ne mano sprendimas, tai matyt reik nesukt galvos. doh.gif

Reiks viską lėtai daryti, kad nepavargtume labai.. lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(*nikituke* @ 2013 05 23, 12:37)
Pavargs ir patys jaunieji ir jus, toki pulka suvaldyti, jei dar picknikas tai kiek dar maisto gerimu reikia doh.gif o kiek zmoniu bus? Ir nemanau kad visi nores i gamta vaziuoti nes, kam sukupsenas kam dar kokiu reikaku atsiranda

Na svečių apie 25 planuoja, tai kaip ir nėra baisiai daug, o as taip pat manau, kad nors jaunieji ir nori su visais būti, bet dalis, kaip ir sakėt, manau vistiek atkris. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*nikituke* @ 2013 05 23, 12:52)
Dar gali buti kad kai kurie sveciai neistems iki velyvo vakaro biggrin.gif

Reiks gėrimų ribotą kiekį vežtis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 05 23, 13:35)
Nežinau ar gera mintis vežiotis tokią kompaniją. Kol vieni žais, kiti fotografuosis, tai treti prikals į dūdą lotuliukas.gif O kas Jūsų lauks sugrįžtant?

na, aps mus antrose tokia pati situacija, nori, akd po baznycios vaziuotu draugai i gamta..susidaro virs 30 zmoniu..mane del sito ima nervas, kaip sutvarkyti 8 poras pulko ir dar plius kitus svecius
visi ramina, akd mums esme pulkas, bet mane jau panika ima dar neatejus nei pirmoms vestuvems...gausis chaosas, grisiu tikriausiai pikta i vieta biggrin.gif

dar del geliu...nu man kaip negrazu buna, kai pamergiu, jaunosios i viena tema...o svocios ne- nu bet cia skonio reikalas jaunosios, zinau tik tiek, akd viskas kas dera tarpusavyje ir yra suderinta - visai kitaip ziurisi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozytiaa @ 2013 05 23, 00:28)
Temba, startuosim kartu - malonu, kokiame Tu mieste? Manęs taip pat į sąrašiuką neįtraukė, matyt nenusipelniau  ax.gif  na bet ne bėda smile.gif

Merginos, radau kaune vienoj parduotuvėlėj pinigėlių 16 skirtingų kupiūrų 24 lt

Super! Aš maniau kad visi vengia 13-tos dienos biggrin.gif Vestuvės dzūkijoj smile.gif O aš pati Kuane smile.gif
Atsakyti
Kol migdziau vaika pietu biggrin.gif galvoju kaip pateikti darbu pasiskirtyma, sumasciau kad graikinius riesutus apipurksiu auksiniais dazais ir uzrasysiu ant ju darbus, jauniesiems duosiu po stiklini inda kiekvienas kraus sau po riesuta, gal visai nieko atrodys? Net kambary pasideti butu grazi dekoracija smile.gif dar visas priemones turiu namie, nieko nereiktu pirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nikituke*: 23 gegužės 2013 - 14:31
Tiesa kurios uzsakinejat balandzius, kaina nuo 40- iki 100kazkur, kame skirtumas?
Atsakyti
Labuka, pleputes 4u.gif 4u.gif
As liepos 13d. eisiu i vestuves Kaune thumbup.gif Gal netycia pas viena is jusu papulsiu g.gif ax.gif
Del balandziu- tai esu girdejus, kad pigesni nemoka grizti i namus.. g.gif o jie laisvej neisgyvena unsure.gif
Tai svociutei, kur zada su visais sveciais vazinet- stiprybes 4u.gif Pas mus irgi apie 20 zmoniu gamtoj bus blink.gif Turesiu darbelio ax.gif Baznycia 13h, o grizimas i sodyba 19h (jei neklystu) Zinau, kad tiltas bus i Nemuno sala (Sobore tuoksis), po to leksim iki Kauno pilies pasifiotografuot ir galiausiai i Kadagiu sleni nori jaunieji... Bet cia ne galutinis planas dar... rolleyes.gif Irgi neapsisprendziu kiek zaidimu ir kokiu... Jaunieji nori, kad butu poslesniu zaidimu... O as nelabai suprantu kur yra riba, nes nesinori labai nusiposlint tokia diena blush2.gif gal kuri patarimu duotumet? wub.gif
p.s. super ideja su riesutais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte_norge: 23 gegužės 2013 - 15:52
QUOTE(perla <3 @ 2013 05 23, 10:07)
na, mes darem su vyru savo vestuvem kryziazodi apie mus. klausimai buvo tokie mazdaug:
Tai zadu paruosti kryziazodi, kuri naudosim isvykos i gamta metu. Suskirstysim svecius i komandas. Kiekviena komanda gaius rasikli ir kryziazodi, laimes greiciausiai issprendusi smile.gif

šauni idėja, jei spėsiu ir sugalvosiu ko gero gerai būtų pasidaryti, nes mums po visų certemonijų iki puotos šventimo vietos apie 160 km. kelyje chebrytė galėtų spręsti :-)

QUOTE(*nikituke* @ 2013 05 23, 15:30)
Kol migdziau vaika pietu  biggrin.gif galvoju kaip pateikti darbu pasiskirtyma, sumasciau kad graikinius riesutus apipurksiu auksiniais dazais ir uzrasysiu ant ju darbus, jauniesiems duosiu po stiklini inda kiekvienas kraus sau po riesuta, gal visai nieko atrodys? Net kambary pasideti butu grazi dekoracija smile.gif dar visas priemones turiu namie, nieko nereiktu pirkti smile.gif

Gražu. Norėčiau pasinaudoti, tik mano jaunieji gyvena Londone, grįžta tik vestuvėms, po kelių dienų vėl išvyksta, jie nenori apsikrauti daiktais.... O vargti dėl to, kad kažkur liktų pas tėvus, manau neverta.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
gal kas galėtų atsiųsti pinigų maketą į aledaiva@gmail.com , rašote, kad įkėlėte į svočių paštuką, aš neturiu prisijungimo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aledaiva: 23 gegužės 2013 - 16:00