QUOTE(rozytiaa @ 2013 05 23, 11:56)
Pinigų radau mano Jaunosios parduotuvėje, kaip minėjau ji tuo užsiima, šiaip ji neseniai atsidarė parduotuvėlę savanorių/taikos prospekto sankryžoje važiuojant link taikos po dešine, šalia proginių/vestuvinių suknelių nuomos punkto (jeigu pažįstate kauną), bet turi ir mini sandėliuką Kauno Urmo bazėse čia internetinė nuoroda: http://sandrija.weeb...atributika.html (foto, tai matau, kad jau iš naujosios pardės). O čia Sandrija facebooke: https://www.facebook...9673869?fref=ts
Beje paskutinėj foto matosi saulėgrąžos, tai jose suklijuoti darbų pasidalijimo lapeliai, labai gražiai atrodo, per mano vestuves tai popierinė gėlė padaryta buvo, tai irgi gražu.
Merginos, aš nlb žinau, ką su tais netikrais piršlių, jaunųjų ir pulko pasais daro, ar čia išperkant stalą rodo apsimetėliams jauniesiems? kur dar galima juos panaudoti?
Beje paskutinėj foto matosi saulėgrąžos, tai jose suklijuoti darbų pasidalijimo lapeliai, labai gražiai atrodo, per mano vestuves tai popierinė gėlė padaryta buvo, tai irgi gražu.
Merginos, aš nlb žinau, ką su tais netikrais piršlių, jaunųjų ir pulko pasais daro, ar čia išperkant stalą rodo apsimetėliams jauniesiems? kur dar galima juos panaudoti?
o gal kaina pameni? nusiusciau jaunaja savo

vat as irgi nznau ka su jais daryt, maciau pas mus pirkti, bet paziurejau ir atgal padejau, nepirkau

QUOTE(Amri @ 2013 05 23, 12:29)
Man irgi kirba mintis apie medį. Jaunuosius išleisim iš vienų namų, iš sodybos, tai, man atrodo, kad būtų visai prasminga? Pasakyčiau, kad duobę iš anksto išsikastų, o pafilmuotų tik gražias apeigas.
Dar turiu tokią idėją. Turiu gerą butelį likerio, kuris yra su plaukiojančiomis tikro 22 karato aukso dalelėmis. Padarysiu tokią dovaną, kad tipo su auksu, kuris liko gaminant jų vestuvinius žiedus. Padarysiu kažkokią etiketę su vestuvių data, o butelį pasakysiu, kad išgertų per savo vaikų vestuves, arba per savo auksines. Kip idėja?
Dar turiu tokią idėją. Turiu gerą butelį likerio, kuris yra su plaukiojančiomis tikro 22 karato aukso dalelėmis. Padarysiu tokią dovaną, kad tipo su auksu, kuris liko gaminant jų vestuvinius žiedus. Padarysiu kažkokią etiketę su vestuvių data, o butelį pasakysiu, kad išgertų per savo vaikų vestuves, arba per savo auksines. Kip idėja?
tai mes irgi sakem duobe is anksto issikas, vandens pasiruos ir kol pamerges masina puos, mes medi pasodinsim

gera ideja

QUOTE(herrute @ 2013 05 23, 12:57)
O man dabar klausimas kilo, kiek maždaug žaidimų lauke planuojat? Pas mus tokia situacija, kad jaunieji nori, jog į gamtą važiuotų visi svečiai ir tėvai ir pan. tai mūsų visai nemažai matyt bus, planuojam apie 4-5 val būti ir nežinau kiek čia tų žaidimų pagalvoti, kad optimalu būtų...

nepavydziu

QUOTE(Romux @ 2013 05 23, 14:22)
Sveikos mielosios ir šauniosios svočiutės,
Noriu jungtis į Jūsų gretas
07-20 man pirmosios vestuvės kuriuose būsiu svočia. Jaudulys jau dabar apima. Dėliojuosi scenarijų, žaidimus, prizus, darau laikraštuką. Taip pat jau turiu gintaro dulkių ceremonijai, gintaro dulkes. Tik galvoju ši ceremonija labai nublanks prieš jaunųjų fejerverkus
Noriu jungtis į Jūsų gretas

as tai ne pergyvenu, nes pas mus bus tas pats, fejerverkai tai viena, o gintaro dulkes jau kas kita

QUOTE(aledaiva @ 2013 05 23, 16:58)
gal kas galėtų atsiųsti pinigų maketą į aledaiva@gmail.com , rašote, kad įkėlėte į svočių paštuką, aš neturiu prisijungimo 

nusiunciau