Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. L, kaupiam, dalinamės

QUOTE(rozytiaa @ 2013 05 23, 11:56)
Pinigų radau mano Jaunosios parduotuvėje, kaip minėjau ji tuo užsiima, šiaip ji neseniai atsidarė parduotuvėlę savanorių/taikos prospekto sankryžoje važiuojant link taikos po dešine, šalia proginių/vestuvinių suknelių nuomos punkto (jeigu pažįstate kauną), bet turi ir mini sandėliuką Kauno Urmo bazėse čia internetinė nuoroda: http://sandrija.weeb...atributika.html (foto, tai matau, kad jau iš naujosios pardės). O čia Sandrija facebooke: https://www.facebook...9673869?fref=ts
Beje paskutinėj foto matosi saulėgrąžos, tai jose suklijuoti darbų pasidalijimo lapeliai, labai gražiai atrodo, per mano vestuves tai popierinė gėlė padaryta buvo, tai irgi gražu.

Merginos, aš nlb žinau, ką su tais netikrais piršlių, jaunųjų ir pulko pasais daro, ar čia išperkant stalą rodo apsimetėliams jauniesiems? kur dar galima juos panaudoti?

o gal kaina pameni? nusiusciau jaunaja savo smile.gif nes as tai Kauno nelabai pazystu smile.gif

vat as irgi nznau ka su jais daryt, maciau pas mus pirkti, bet paziurejau ir atgal padejau, nepirkau g.gif

QUOTE(Amri @ 2013 05 23, 12:29)
Man irgi kirba mintis apie medį. Jaunuosius išleisim iš vienų namų, iš sodybos, tai, man atrodo, kad būtų visai prasminga? Pasakyčiau, kad duobę iš anksto išsikastų, o pafilmuotų tik gražias apeigas.
Dar turiu tokią idėją. Turiu gerą butelį likerio, kuris yra su plaukiojančiomis tikro 22 karato aukso dalelėmis. Padarysiu tokią dovaną, kad tipo su auksu, kuris liko gaminant  jų vestuvinius žiedus. Padarysiu kažkokią etiketę su vestuvių data, o butelį pasakysiu, kad išgertų per savo vaikų vestuves, arba per savo auksines. Kip idėja?

tai mes irgi sakem duobe is anksto issikas, vandens pasiruos ir kol pamerges masina puos, mes medi pasodinsim rolleyes.gif
gera ideja thumbup.gif

QUOTE(herrute @ 2013 05 23, 12:57)

O man dabar klausimas kilo, kiek maždaug žaidimų lauke planuojat? Pas mus tokia situacija, kad jaunieji nori, jog į gamtą važiuotų visi svečiai ir tėvai ir pan. tai mūsų visai nemažai matyt bus, planuojam apie 4-5 val būti ir nežinau kiek čia tų žaidimų pagalvoti, kad optimalu būtų...  biggrin.gif

nepavydziu blink.gif zo reiks jau padirbet unsure.gif

QUOTE(Romux @ 2013 05 23, 14:22)
Sveikos mielosios ir šauniosios svočiutės,
Noriu jungtis į Jūsų gretas  4u.gif  07-20 man pirmosios vestuvės kuriuose būsiu svočia. Jaudulys jau dabar apima. Dėliojuosi scenarijų, žaidimus, prizus, darau laikraštuką. Taip pat jau turiu gintaro dulkių ceremonijai, gintaro dulkes. Tik galvoju ši ceremonija labai nublanks prieš jaunųjų fejerverkus  doh.gif

as tai ne pergyvenu, nes pas mus bus tas pats, fejerverkai tai viena, o gintaro dulkes jau kas kita biggrin.gif

QUOTE(aledaiva @ 2013 05 23, 16:58)
gal kas galėtų atsiųsti pinigų maketą į aledaiva@gmail.com , rašote, kad įkėlėte į svočių paštuką, aš neturiu prisijungimo  verysad.gif

nusiunciau smile.gif
Atsakyti
Rodos, 16 skirtingų kupiūrų 24 lt.

Merginos gal galit parašyti kaip tas žaidimas braškės ir agrastai žaidžiasi, žiūriu labai populiarus, nemažai kas jį mini, bet neradau kaip žaisti.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(temba @ 2013 05 23, 15:17)
Super! Aš maniau kad visi vengia 13-tos dienos biggrin.gif Vestuvės dzūkijoj smile.gif O aš pati Kuane smile.gif

Vienam nuomos punkte kaune man sakė, kad labai daug vestuvių šią datą, matyt daug kam gražu, kai metai ir diena dera. O mano jauniesiems tai 13 laimingas skaičius, rodos jų pažinties diena, todėl jų net metrikacija 13 val. ždž čia jie specialiai taip derinosi smile.gif tai iš kauno į dzūkiją išvažiuoji, nesusitiksim, nes mes iš kauno į raudondvario dvarą, po to į vilkijos bažnyčia ir ten kažkur sodyba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozytiaa: 23 gegužės 2013 - 19:36
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 05 23, 15:50)
Irgi neapsisprendziu kiek zaidimu ir kokiu... Jaunieji nori, kad butu poslesniu zaidimu... O as nelabai suprantu kur yra riba, nes nesinori labai nusiposlint tokia diena blush2.gif gal kuri patarimu duotumet?  wub.gif

Man šis žaidimas geras krepsinis
na toks linksmas smile.gif Ten nuo 2:20 žiūrėk kaip jį žaidžia biggrin.gif Gal kuri esat mačius tokiu lankų pirkti?

O tų pošlų žaidimų pilnas youtubas, beveik visi, kaip merginos ale tenkina vaikius ranka... Nu man jie nelabai...

Aj dar neblogas čia nesenai minėtas komandos surišimas kaspinu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Romux @ 2013 05 23, 14:22)
gal kur matėte ar žinote kur galima įsigyti širdies formos indą šiai ceremonijai.
Būsiu labai dėkinga jei atsakysite 
Kaune, laisves alejos pradzioje,einant nuo Soboro link senamiescio,po kaire yra pilstomo acto parduotuve,ten pardavineja tiklini sirdies formos inda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozytiaa @ 2013 05 23, 20:44)
Rodos, 16 skirtingų kupiūrų 24 lt.

... mes iš kauno į raudondvario dvarą, po to į vilkijos bažnyčia ir ten kažkur sodyba.

bet as tai konkreti vepla juk kur imetei nuorodas, ten gi visa info ir buvo, jau visai smegenai susisuko nuo scenarijaus biggrin.gif
namai net visi numesti, tik aiskinu- NETRUKDYKIT biggrin.gif

mes irgi i raudondvari varysim metrikuotis 13val. tik ne 13 diena smile.gif

QUOTE(mila* @ 2013 05 23, 21:35)
na toks linksmas smile.gif Ten nuo 2:20 žiūrėk kaip jį žaidžia biggrin.gif Gal kuri esat mačius tokiu lankų pirkti?

kazkada pamenu pilnos parduotuves ju buvo, dar mano vaikai zaide su tuo lanku smile.gif
senukuose gal yra tokiu g.gif
Atsakyti
Itraukite ir mane prasau i sarasiuka - liepos 6 d. smile.gif Bandau deliotis, bet sunkiai kazkaip vaziuojasi... ax.gif Beje noriu pasiklausti, kas ten per gintero dulkes? blush2.gif Skaiciau, kad nemazai kas planuoja jas panaudoti, bet kas per daiktas, kas per efektas? Kazkaip niekur dar nebuvau girdejusi tokios naujoves 4u.gif Ir dar noriu paprasyti prisijungimo prie svociuciu pasto smile.gif Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2013 05 23, 23:47)
Itraukite ir mane prasau i sarasiuka - liepos 6 d. smile.gif Bandau deliotis, bet sunkiai kazkaip vaziuojasi...  ax.gif  Beje noriu pasiklausti, kas ten per gintero dulkes? blush2.gif  Skaiciau, kad nemazai kas planuoja jas panaudoti, bet kas per daiktas, kas per efektas? Kazkaip niekur dar nebuvau girdejusi tokios naujoves 4u.gif  Ir dar noriu paprasyti prisijungimo prie svociuciu pasto smile.gif Aciu is anksto smile.gif

na, jei butumete isnarscius visas temas, tokiu klausimu nebutu kile ir del dulkiu, ir del pastuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 05 23, 23:30)
kazkada pamenu pilnos parduotuves ju buvo, dar mano vaikai zaide su tuo lanku smile.gif
senukuose gal yra tokiu g.gif
as savo sunui Kaune,bazeje perku. Lygtai 8lt pigiausiai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2013 05 23, 22:35)
O tų pošlų žaidimų pilnas youtubas, beveik visi, kaip merginos ale tenkina vaikius ranka... Nu man jie nelabai...

geras biggrin.gif , bet tikrai nepasakyciau, jog sitas zaidimas jau toks nekaltas biggrin.gif .
man visai idomus zaidimas pasirode toks: isrenkamos dvi komandos, sudarytos is merginu ir kiekvienoje komandoje po vaikina. vaikinai pasodinami ant kedziu, merginos gauna po pripusta baliona. mergina su balionu bega prie vaikino, baliona deda jam ant keliu ir atsisesdama ant baliono turi ji susprogdinti. laimi, zinoma, greiciausia komanda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2013 05 23, 23:47)
Itraukite ir mane prasau i sarasiuka - liepos 6 d. smile.gif Bandau deliotis, bet sunkiai kazkaip vaziuojasi...  ax.gif  Beje noriu pasiklausti, kas ten per gintero dulkes? blush2.gif  Skaiciau, kad nemazai kas planuoja jas panaudoti, bet kas per daiktas, kas per efektas? Kazkaip niekur dar nebuvau girdejusi tokios naujoves 4u.gif  Ir dar noriu paprasyti prisijungimo prie svociuciu pasto smile.gif Aciu is anksto smile.gif

Tikrai temose buvo kalbėta ir ne kartą apie gintaro dulkes, net ir nuorodą į vaizdinę medžiagą buvo įdėta. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2013 05 24, 09:14)
geras  biggrin.gif , bet tikrai nepasakyciau, jog sitas zaidimas jau toks nekaltas  biggrin.gif .
man visai idomus zaidimas pasirode toks: isrenkamos dvi komandos, sudarytos is merginu ir kiekvienoje komandoje po vaikina. vaikinai pasodinami ant kedziu, merginos gauna po pripusta baliona. mergina su balionu bega prie vaikino, baliona deda jam ant keliu ir atsisesdama ant baliono turi ji susprogdinti. laimi, zinoma, greiciausia komanda  biggrin.gif

Esu macius video is rusisku vestuviu, kur dave mergickai nepilnai pripusta baliona doh.gif tai dirbo ji labai is sirdies blink.gif bendras vaizdas tai ziaurus buvo... net ziuret geda lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man juoking lotuliukas.gif pasiziuret bet negalvojau kazko tokio daryt.. O kai toks pageidavimas isreikstas- reik ieskot.. Ir sprest kas telpa i padorumo ribas, nes gi nepasiaiskinsiu, kad jaunieji norejo- visi galvos, kad man tik vienas galvoj doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tas su krepsiniu fainas zaidimukas thumbup.gif

Niu, o su slapuku prasymu- tai nervina mergaites... Kas antram puslapy, turbut, raso (ne nekalbu, kad visu temu pirmajame), kad reik bendraut ir nusipelnyt, o kai nori paprasyt- rasyt AZ, o ne viesai skelbiant klausinet... tease.gif tease.gif tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte_norge: 24 gegužės 2013 - 08:38
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 05 24, 09:32)

Na tavo grymasos tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif iš karto nuotaiką darbe pakėlė lotuliukas.gif

O dėl tų pošlų žaidimų tai nežinau g.gif aš savo vestuvėse nenorėjauir dabar nežinau ar darysiu. Man tai tikrai ne, kažkaip nesinori tokią dieną į nepatogią padėtį statyti žmonių smile.gif
Atsakyti