QUOTE(goccia @ 2013 05 27, 21:03)
Tfu tfu tfu man taip nebuvo. Tikiuosi ir nebus, juk sis emulsiklis pas mane dabar nr 1
O paskutinis kremukas su lecitinu ir icesunflower man nelabai... Specialiai dejau tuos pacius aliejus ir priedus kaip i krema su prolipidu, kad galeciau kuo labiau palyginti. Pasitepus yra siek tiek sausumo, tempimo jausmas ar kaip ji pavadinti. Naudojant krema su prolipidu taip nebuvo.
Aš irgi vasarinius maišiau su UV filtrais ( titano dioksidu ir cinko oksidu po 5%, aliejinė dalis - 13% - juod. serbentų, simondsijų, gervuogių, žalios kavos, jangu aliejai) tik su prolipid ir hialiuronu. Jokio neigiamo efekto nėra, kaip tik labai maloniai pasiskirsto ir susigeria, puikiau negu pernykščiai, kai naudojau kitus emulsiklius.
Maišant su filtrais pirmą kartą labai aiškiai pamačiau fazes - labai tirštas ( kietas netgi), paskui atsisikyrė vandenėlis, o filtrai su aliejais makalavosi atskirai, galu gale, kai jau praradau viltį, susijungė į super kremą
Dar kartą - pagyrimai Agnei/Ramutei

tikrai vien kvepalų aprašymus paskaičius kyla ūpas visus išuostyti ir pačiai nerti į gamybą