Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Kelios mano tinkuotų sienų nuotraukos - gal kiek padės susidaryti vaizdą smile.gif Nelengva nufotografuot tą faktūrą. Iš toliau žiūrint realybėje ir nuotraukose sienos atrodo lygios - kad jos grubesnio tinko matoma tik iš arti.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 06 16, 19:04)
Na kad provanse irgi man rodos labai nemazai nelygiu sienu 

nelygesniu nei pas mane tikriausiai niekur nebus lotuliukas.gif diena normaliai atrodo, prie dirbtinio apsvietimo kaip celiulitines lotuliukas.gif bet man taip grazu wub.gif pradzioj su glaistykle moliu tinkavau, bet per lygi faktura, tai toliau viska su rankom darau cool.gif nu kaip sakoma visi mes savaip pakvaise doh.gif

QUOTE(Svarstykle @ 2013 06 16, 19:32)
Kelios mano tinkuotų sienų nuotraukos -

man tai grazu wub.gif

ryte dziaugiausi kaip vaikas o dabar nervas paeme... vienoj pardej pamaciau stala su kedem wub.gif prasyta parduota... issiaiskinau kad pasiliko sau seimininke.. siandien buvo pati seimininke ir iskaulyjau kad ta stala mum parduotu blink.gif dziaugiausi kaip saldaini gavus.... bet dabar kambari apsvviete saule ir spalva lengvai tariant pritrenke sad.gif nu totaliai sviesiai ryza verysad.gif stalas dar pakenciamas nu bet kedes doh.gif susinervinau iki negaliu ir pradejau kurt visokias strategija g.gif vezt kad priimtu kazkaip savimeile neleidzia, kai tiek kaulijau g.gif nusiramint ir laukt kol pasistatysim savo namuose, o jei netiks visgi spalva visiskai- parduot.... ir trecias variantas bandyt keist spalva, bet net neisivaizduoju kiek tai galetu arsieit g.gif stalas ir sesios kedes g.gif ir dar su raizinais doh.gif nieks nesusidure su tokiu variantu g.gif
toks va.... tik ne baltas zinoma doh.gif
http://www.moteris.l...g/OXE_3778 .jpg

ku darytumet g.gif
buciau nepirkus, bet jau pusantru metu ieskojau normalaus komplekto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 06 16, 17:50)
ku darytumet  g.gif
buciau nepirkus, bet jau pusantru metu ieskojau normalaus komplekto  doh.gif

Labai grazus baldai nuotraukoj. Butu tokie lygiai kaip foto, tai ir as uzsimanyciau. Siulyciau toki varianta - pirmiausia parsivezt namo, paziuret ar tikrai ta spalva netiks. O jei netiks, tada ir galvot ka daryt, pasakyciau seimininkei kad MB pamates uzprotestavo, kaip pvz. Gal priimtu atgal. Del spalvos perdarymo nesu susidurus

O sienos man irgi daug graziau kai nelygios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liolio: 16 birželio 2013 - 20:11
QUOTE(Liolio @ 2013 06 16, 21:10)
Labai grazus baldai nuotraukoj. Butu tokie lygiai kaip foto, tai ir as uzsimanyciau.

Siulyciau toki varianta - pirmiausia parsivezt namo, paziuret ar tikrai ta spalva netiks.

Del spalvos perdarymo nesu susidurus

jo uz tokius baltus dar antra tiek buciau pridejus lotuliukas.gif siaip praktiskai tokie pat maniskiai tik ne balti lotuliukas.gif

tai tame ir esme kad mes dar statybu stadijoj lotuliukas.gif blink.gif tai i realius namus nu min po triju men parsivesiu blink.gif

snekejau su broliu, tai viska papsakojo man ir galvoj sviesiau pasidare bigsmile.gif zodziu viska imanoma pataisyt, aisku su papildomom laiko ir pinigu sanaudom biggrin.gif bet vistiek galvoj geriau biggrin.gif

nu ziuresim....

apkaltint vyro negaliu, nes abu buvom lotuliukas.gif
Atsakyti
is "gausiu" atsakymu supratau, kai vaiku kambario (mergaites) niekam neteko provanso stiliumi iruost biggrin.gif
taip tikejaus bent kazkokios info rast ax.gif
Atsakyti
[quote=akvilyte,2013 06 16, 18:50]
nelygesniu nei pas mane tikriausiai niekur nebus lotuliukas.gif diena normaliai atrodo, prie dirbtinio apsvietimo kaip celiulitines lotuliukas.gif bet man taip grazu wub.gif pradzioj su glaistykle moliu tinkavau, bet per lygi faktura, tai toliau viska su rankom darau cool.gif nu kaip sakoma visi mes savaip pakvaise doh.gif
man tai grazu wub.gif

wub.gif kaip man tokios patinka,pritrukau grieztesnio zodzio mb ysirenginejant,norejau labai tokiu.
Papildyta:
QUOTE(rom@ntika @ 2013 06 16, 22:06)
is "gausiu" atsakymu supratau, kai vaiku kambario (mergaites) niekam neteko provanso stiliumi iruost biggrin.gif

na tai ysivedi google provanso stilius ir ziuri kas tinka mergytei,kas netinka,jei didele -gali jau savo nuomone isakyti,jei negali pati ziurai kas patiktu bent tau link tos temos.
dazniausiai visiems atrodo,kad tai dominuojanti balta spalva interjere biggrin.gif bent kiek stebiu is pazystamu..................bet ,,pavaiksciojusi google pamatysi kiek yra variaciju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2013 06 16, 21:06)

Teko teko, butent sioj temoj (nezinau kuriam numery) jau yra moteriskes kelusios savo nuotraukas, aptarinejusios ir pan, reikia tik biski daugiau paskaitinet, tikrai bus surasta 4u.gif Tiesa, nelabai pamenu kas kele foto ir rase, nes nelabai aktualu man, tai neisidemejau.

Apie begelius tai nezinau. Bet apie baldus kai snekejo, man rodos jog juos gaminosi individualiai, bet gal geriau pakomentuos, tuos kurios turi tokios kambarius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liolio: 17 birželio 2013 - 01:18
QUOTE(agniukee @ 2013 05 23, 14:07)
nauja tema  thumbup.gif
Ta proga pasirodau savo klasikine virtuve  4u.gif
user posted image

4u.gif

Labukas, kas tau dureles dare? Girdejau, kad baldziai tik karkasa padaro, o dureles jau veza, kitiems, kas gamina.

Gal dar kas turite tamsiu virtuviu nuorodu issisaugoje, vel planavimas pas mane prasideda (tikiuosi nepasibaigs, kaip pries kelis metus smile.gif )

Ir kokia jusu nuomone apie lieto akmens stalvirsius, kaip devisi, gal kas turit, ilgiau naudojat? Ar verta investicija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 17 birželio 2013 - 07:05
QUOTE(Vannille @ 2013 06 15, 21:48)
Ar kam teko uzsakineti uzuolaidas? ar gera kokybe, ar atitinka spalvos nuotraukoje ir realiai?

http://www.curtainfa...ckegg-p692.html

Pirkau i dukrytes kambari, patenkinta. Geriausia parsisiusti uz kelis svarus kiek nori pavyzdziu ir matysi visa realybe thumbup.gif
Atsakyti
As dar del tu nelygiu sienu... smile.gif
O kaip bendram vaizde jos atrodo, negadina vaizdo? Nuotraukos man patiko. Vakar anyta numozojo kelias sienas. Viena daze paprastais dazais, o kita strukturiniais. Ir vel esu pasimetus blink.gif Su strukturiniais atrodo zymiai geriau, nes tie nelygumai labiau uzsilygina ir tikrai idomi faktura gaunasi, bet braukiant ranka labai siukstus pavirsius, atrodo, jei nugara gerai brukstelesi, tai oda paliksi. Su dazias siena pati lygi, bet tie idubimai labiau matosi ir tikrai gali buti sunkiau valyti.
Siaip jau apsisprendem del tokio dazymo, bet dar va prisiminiau. Tiknuotojai sake, kad uztenka tik tu metaliniu kampuku, o atejes dazytojas sake, kad reikia dar ir kitu, nes sitie metaliniai surudyti gali...

Grazios virtuves nuotrauka ideta smile.gif Kol kas virtuvem dar net nesidomejau, bet idomumo delei negaliu nepaklausti smile.gif Kiek toks grozis be buitines technikos kainuoja vidutiniskai?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 06 16, 18:50)
nelygesniu nei pas mane tikriausiai niekur nebus  lotuliukas.gif  diena normaliai atrodo, prie dirbtinio apsvietimo kaip celiulitines  lotuliukas.gif  bet man taip grazu  wub.gif  pradzioj su glaistykle moliu tinkavau, bet per lygi faktura, tai toliau viska su rankom darau  cool.gif nu kaip sakoma visi mes savaip pakvaise  doh.gif
man tai grazu  wub.gif

ryte dziaugiausi kaip vaikas o dabar nervas paeme... vienoj pardej pamaciau stala su kedem  wub.gif  prasyta parduota... issiaiskinau kad pasiliko sau seimininke.. siandien buvo pati seimininke ir iskaulyjau kad ta stala mum parduotu  blink.gif dziaugiausi kaip saldaini gavus.... bet dabar kambari apsvviete saule ir spalva lengvai tariant pritrenke sad.gif  nu totaliai sviesiai ryza  verysad.gif  stalas dar

Laba diena,
labai gražus įvardinimas sienos lotuliukas.gif

Kokio ryžumo neįsivaizduoju baldai? Mano daug tokių ala ryžų,bet ne morkavų schmoll.gif lakuotas ąžuolas,ir kažkiek ryžokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 06 17, 07:04)
Labukas, kas tau dureles dare? Girdejau, kad baldziai tik karkasa padaro, o dureles jau veza, kitiems, kas gamina.

cia gi Ikea virtuve Svedijoje wink.gif .
Atsakyti