na mes kalbame apie vidu, isores neaptarinejame..susipriesino dvi nuomones kaip tas nisas dazyti
vida777 pakomentavo kaip atrodys namai, jeigu skirtingi bus dazai ir nisos skirtingos. O as pasakiau kad pas mane vidus bus baltas (gal su ciut pustoniu kokios kakavos ar ko), jokiu kitu spalvu, nebent mamagabi isiulys kokiu tapetu, neatmetu to..

QUOTE(Rabambule @ 2013 06 14, 14:08)
na mes kalbame apie vidu, isores neaptarinejame..susipriesino dvi nuomones kaip tas nisas dazyti
vida777 pakomentavo kaip atrodys namai, jeigu skirtingi bus dazai ir nisos skirtingos. O as pasakiau kad pas mane vidus bus baltas (gal su ciut pustoniu kokios kakavos ar ko), jokiu kitu spalvu, nebent mamagabi isiulys kokiu tapetu, neatmetu to..

Tai as suprantu, kad apie vidu. Bet lango nisos (angokrasciai) matosi is lauko. Juk mes kalbame ne apie siena, kurioje yra langas, bet butent apie statmenas langui "sieneles". Bent jau as taip suprantu. O jos matosi is lauko labai puikiai. Del to turetu ir prie vidaus, ir prie laiko but suderintos
QUOTE(groovy @ 2013 06 14, 10:49)
Laba, meistras paklausė klausimo, ir aš pasimečiau... Kaip dažyti angokraščius: baltai, ar sienų spalva (švelniai rusva). Jis siūlo dažyti iki pat lango sienų spalva, o aš nežinau, radiatoriai, durys, grindjuostės bus balti... Gal galite patarti arba parodyti pavyzdžių? Kaip patys darėtės?
dazyk baltai ir nekvarsink sau galvos. langai didesni ir sviesesni atrodo. o ir siaip geriau atrodo balti angokrasciai

sveikos
gal patartumet
kur ieskoti dukrytes kambariui provanso stiliaus baldu?
Ir dar neteko susidurti, bet ar visi provanso stiliaus baldu stalciai tokie be begeliu, ta prasme sunkiai atsidaro ir uzsidaro stalciukai. Ziurejau vienus baldu parduotuvej, bet nepatiko kaip stalciukai darinejas.
Aciu

Ir dar neteko susidurti, bet ar visi provanso stiliaus baldu stalciai tokie be begeliu, ta prasme sunkiai atsidaro ir uzsidaro stalciukai. Ziurejau vienus baldu parduotuvej, bet nepatiko kaip stalciukai darinejas.
Aciu

Tikrai net įdomu pasidarė,apžiūrėjau savo langus ir dažymą,na nežinau kaip atrodytų jei visas angas būtumėm išdažę baltai
jei kambarį vienas langas,tada taip, bet kada 4 didelės vitrinos + 38 cm gylis nišų,ir viskas vienam plote,tai
vaizdelis
juolabiau lango rėmai balti,angos balta vistiek nebus identiška lango rėmo dažo spalvai,ir palaipsniui kis atspalvis. Mūsų viso 1 a. ploto spalva pastelinė,ramu,gražu, tiesiog nei per daug nei per mažai.

QUOTE(Barboraaa @ 2013 06 14, 19:13)
Tikrai net įdomu pasidarė,apžiūrėjau savo langus ir dažymą,na nežinau kaip atrodytų jei visas angas būtumėm išdažę baltai
jei kambarį vienas langas,tada taip, bet kada 4 didelės vitrinos + 38 cm gylis nišų,ir viskas vienam plote,tai
vaizdelis
juolabiau lango rėmai balti,angos balta vistiek nebus identiška lango rėmo dažo spalvai,ir palaipsniui kis atspalvis. Mūsų viso 1 a. ploto spalva pastelinė, nieko nei per daug nei per mažai.

butu buves normalus vaizdas. bet jei jums patinka kitaip, norejosi kitaip, pasidaret kitaip, tai ir valio. ko galva kvarsinate sau del to, ka pasidarete taip, kaip norejote pasidaryti

Mes irgi angokraščius dažėm baltai, ir iš vidaus, ir iš išorės. Tada langas didesnis atrodo ir nuo atspindimos šviesos kambary šviesiau.
QUOTE(Cobre @ 2013 06 14, 19:21)
butu buves normalus vaizdas.

jeigu sienos sviesios tai ta balta spalva gerai, bet kai sienos tamsios tai man kaip nebaigti tie angokrasciai atrodo
gerai kai pas mane uzapvalinti angokrasciai tai net nekyla klausimu balti ar sienu spalvos bus

gerai kai pas mane uzapvalinti angokrasciai tai net nekyla klausimu balti ar sienu spalvos bus

QUOTE(akvilyte @ 2013 06 14, 20:37)
jeigu sienos sviesios tai ta balta spalva gerai, bet kai sienos tamsios tai man kaip nebaigti tie angokrasciai atrodo

uosviu sienos tamsios gana (tokia bjauroka zalia spalva) ir jie angokrascius daze sienu spalva. atrodo kraupiai. balti tikrai neatrodytu kaip nebaigti. visu pirma, tai deretu prie balto lango. visu antra, tai balti angokrasciai, sakyciau, kad sioks toks standartas, kurio, aisku, galima ir nesilaikyti, ziurint, kas grazu kam. siaip tai jau nei siena, nei langas, tai atskira dalis - angokrasciai, na, kaip tarkim ir palanges, todel nebutina derinti grieztai arba prie vieno ,arba prie kito. arba prie abieju

QUOTE(akvilyte @ 2013 06 14, 20:37)
bet kai sienos tamsios ir angokrasciai tamsus, tai is viso atrodo tas langas kaip sviesa tunelio gale

Uzapvalinti nera visai tas pats, kas status, todel pas jus kitas atvejis.
Mamytes, gal galit padeti?
Turiu ideja nusidazyti visas namo sienas tik jas nutinkavus. Buvau radusi per google sioje temoje jusu pokalbius, kad viena mama taip pasidare ir yra labai patenkinta, bet kad iskarto neparasiau az, o dabar neberandu niko ir to pakalbio.
Gal kuri is jusu atsimena ta pokalbi, o gal tiesiog esat maciusios toki varianta? Man graziau atrodo nevisiskai nulaizytos sienos, zurnaluose tokiu pvz pilna, bet kaip atrodys realybej ir kokie geriausi cia tiktu dazai?
Statybininkai kraipo galvas ir sako, kad niekas cia taip nedaro ir jie nieko patarti negali. Gal sakau SM kas pades
Turiu ideja nusidazyti visas namo sienas tik jas nutinkavus. Buvau radusi per google sioje temoje jusu pokalbius, kad viena mama taip pasidare ir yra labai patenkinta, bet kad iskarto neparasiau az, o dabar neberandu niko ir to pakalbio.
Gal kuri is jusu atsimena ta pokalbi, o gal tiesiog esat maciusios toki varianta? Man graziau atrodo nevisiskai nulaizytos sienos, zurnaluose tokiu pvz pilna, bet kaip atrodys realybej ir kokie geriausi cia tiktu dazai?
Statybininkai kraipo galvas ir sako, kad niekas cia taip nedaro ir jie nieko patarti negali. Gal sakau SM kas pades