Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Aciu uz ivertinimus 4u.gif
Uzuolaidu nebus, mes gyvenam skandinavijoj, nera jos cia madingos ir man kazkaip netruksta, taip tos sviesos maza rolleyes.gif
Is detail tai dar televizorius atsiras biggrin.gif O daugiau tai kazkas kazkur kazkada su laiku atvyks i mano virtuve 4u.gif
Virtuve ikejos, projektavaus pati 4u.gif
Sviestuva tai as myliu, palikau zibalini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 05 23, 14:15)
Labai miela.

Nors mano,kada įkėliau tokio pat ,,sudėjimo,, įvertino kaip neaišku ką  biggrin.gif

Todel, kad ne balta buvo lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 05 23, 15:27)
Todel, kad ne balta buvo  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Cia rimtai? Labai idomu butu Barboros virtuve pamatyt ax.gif
Atsakyti
Agniuke, kokios čia pas jus grindys? Ar spygliuotis?
Atsakyti
Mažo plotos virtuvės http://www.tradition...tchens_ss7.html

user posted image

ir miegamieji 4u.gif http://www.tradition...rc=nwtrad052313

user posted image

Nuorodas sudėjau prisiminusi, kad RASYTE prieš porą dienų sakė, kad matytų klasikinių virtuvių pavyzdžiai yra nemažo ploto mirksiukas.gif jei dar neužsisakei tai pasižiūrėjusi gal atrasi kokią idėją biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2013 05 23, 19:30)
Agniuke, kokios čia pas jus grindys? Ar spygliuotis?

Spigliuotis. bet egle ar pusis nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 05 23, 15:16)
Jei neklystu virtuve is ikejos? g.gif

O kazin skiriasi grindys vizualiai kai alyvuotos ir kai lakuotos matiniu laku?

Vizualiai nelabai. Tik alyvuoto ir lakuoto paviršiai pačiupinėjus ir vaikštant skiriasi. Man alyva malonesnė. pabrauki ranka ir atrodo, kad gyvas medis. Mums labai patiko alyvuotos grindys, tai įsismaginę pradėjom alyvuoti viską: palanges, duris, laiptus ir net lubas.Labai norėjau vonioje lentinių lubų šviesių, bet bijojau, kad blizgės lakuotos, o baltai dažyti irgi nenorėjau.Naudojom balinantį aliejų. Lubų lentas palėpės voniai ir priepirčiui pati per kelis vakarus nutepiau. Labai paprasta: su teptuku lentą pamaliavoji ir greit su skuduru įtrini. Bijojau vonioj dėl pelyjimo, bet viskas thumbup.gif Net vorai ant jų sau namų nestato arba aš nebeįžiūriu. Palanges keliose vietose apgadinau laistydama gėles su geležies preparatais. Tai kitą dieną su indų kempinėle tryniau, pašviesėjo tose vietose, vis tingiu užtepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 23 gegužės 2013 - 19:21
Gal kam aktualu bus:

user posted image

Atsakyti
Gal kam aktualu bus:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 23, 18:16)
Vizualiai nelabai. Tik alyvuoto ir lakuoto paviršiai pačiupinėjus ir vaikštant skiriasi. Man alyva malonesnė. pabrauki ranka ir atrodo, kad gyvas medis. Mums labai patiko alyvuotos grindys, tai įsismaginę pradėjom alyvuoti viską: palanges, duris, laiptus ir net lubas.Labai norėjau vonioje lentinių lubų šviesių, bet bijojau, kad blizgės lakuotos, o baltai dažyti irgi nenorėjau.Naudojom balinantį aliejų. Lubų lentas palėpės voniai ir priepirčiui pati per kelis vakarus nutepiau. Labai paprasta: su teptuku lentą pamaliavoji ir greit su skuduru įtrini. Bijojau vonioj dėl pelyjimo, bet viskas  thumbup.gif Net vorai ant jų sau namų nestato arba aš nebeįžiūriu. Palanges keliose vietose apgadinau laistydama gėles su geležies preparatais. Tai kitą dieną su indų kempinėle tryniau, pašviesėjo tose vietose, vis tingiu užtepti.

Kazin parduotuvese buna paliest viena ir kita varianta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 23, 12:07)
Ta proga pasirodau savo klasikine virtuve  4u.gif

super wub.gif !
stai ka gali vienas geras daiktas (sviestuvas) ir paprasta virtuve taps nepaprasta !!!
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 23, 19:16)
Vizualiai nelabai. Tik alyvuoto ir lakuoto paviršiai pačiupinėjus ir vaikštant skiriasi. Man alyva malonesnė. pabrauki ranka ir atrodo, kad gyvas medis. Mums labai patiko alyvuotos grindys, tai įsismaginę pradėjom alyvuoti viską: palanges, duris, laiptus ir net lubas.Labai norėjau vonioje lentinių lubų šviesių, bet bijojau, kad blizgės lakuotos, o baltai dažyti irgi nenorėjau.Naudojom balinantį aliejų. Lubų lentas palėpės voniai ir priepirčiui pati per kelis vakarus nutepiau. Labai paprasta: su teptuku lentą pamaliavoji ir greit su skuduru įtrini. Bijojau vonioj dėl pelyjimo, bet viskas  thumbup.gif Net vorai ant jų sau namų nestato arba aš nebeįžiūriu. Palanges keliose vietose apgadinau laistydama gėles su geležies preparatais. Tai kitą dieną su indų kempinėle tryniau, pašviesėjo tose vietose, vis tingiu užtepti.

gal pasdalinsit paslaptim koks tas balinantis aliejus? as noriu atsinaujint grindis alyvuotas balinto azuolo... pirmam aukste jauciu jau slifuosiu, o antrajam manau uztektu su alyva prasieiti ale taip bijau ka pagadint...
beje, nors gal ne i tema, papasakosiu kaip uzvakar sudirbau savo slyvuotas grindis, gal kam pravers:
sunus sudauze termometra, paskaiciau intike kad reikia ukinio muilo + soduotu vandeniu plaut. paploviau doh.gif doh.gif doh.gif
grindys patamsejo kokias 5 tonais. nuo skuduro suorai... kur nulasejo lasai nuo skuduro nesant - juodi taskai tokie... siaubas. tai vakar su actuotu vandeniu siek tiek pataisiau reikala, ale tose vietose kur labai sveiciau demes sviesios. tai va reik manau paalyvuot... todel Is kaimo butu 4u.gif uz balinancios alyvos pavadinima ax.gif
Atsakyti