Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

TuDa aciu labai , pasizvalgysiu
taip greit as neuzsisakau blush2.gif man reik rimtai apsisprest , pas mane paciam kambari plotas didziulis bet ten bus kartu su svetaine , bet sienu mazai biggrin.gif todel galiu statyt 3 metru prie sienos ir + sala
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 05 24, 06:48)
gal pasdalinsit paslaptim koks tas balinantis aliejus? as noriu atsinaujint grindis alyvuotas balinto azuolo... pirmam aukste jauciu jau slifuosiu, o antrajam manau uztektu su alyva prasieiti ale taip bijau ka pagadint...
beje, nors gal ne i tema, papasakosiu kaip uzvakar sudirbau savo slyvuotas grindis, gal kam pravers:
sunus sudauze termometra, paskaiciau intike kad reikia ukinio muilo + soduotu vandeniu plaut. paploviau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
grindys patamsejo kokias 5 tonais. nuo skuduro suorai... kur nulasejo lasai nuo skuduro nesant - juodi taskai tokie... siaubas. tai vakar su actuotu vandeniu siek tiek pataisiau reikala, ale tose vietose kur labai sveiciau demes sviesios. tai va reik manau paalyvuot... todel Is kaimo butu  4u.gif uz balinancios alyvos pavadinima  ax.gif

Viską alyvavome su alyva Monocoat, tik spalvų nepamenu, jų visokių būna. Jūsų atveju, tai reikėtų pašveisti su smulkiu švitru tas vietas ir alyvuoti alyva tokia pačia, kokia buvo visos grindys alyvuotos. Jei gabalais skirtingų firmų, tai rezultatas gali būti abejotinas. Arba kiek pašveisti visas grindis ir per nauja visą plotą alyvuoti jau su kokia norit. Darbo ne kažin kiek ir iš namų kraustytis nereikia. Iš ryto nualyvavus ir išvažiavus į svečius, vakare jau vaikščioti galima. Plovimui yra tų pačių firmų spec prieminės, su savadarbiais šarmais tik bėdos būna. Juk riebalai reaguoja su šarmu. Aš per skūpumą nepirkau tų spec muilų, plaunu tik su grynu vandeniu. Bobulė buvo prilaisčius kruopų nuoviro, įsigėrė per kelias dienas, neužmačiau, tai šveičiau vos ne iki baltumo, iš pradžių liko dėmės, vėliau kažkaip pradingo . Man didžiausias privalumas alyvuotų grindų, kad ant jų ne tiek dulkės matosi. Per darbymetį jos siurbiamos- plaunamos tik kartą į savaitę blush2.gif
Atsakyti
Laba diena

tiek to jau su ta virtuve irnesakyk.gif
Atsakyti
Paprasti namučiai ax.gif http://boligpluss.no.../gallery/776690
Atsakyti
man tai siti namuciai daug grazesni ir labiau namuciai nei daznai kiti cia dedami:)
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 05 24, 09:06)

Aha, gražu. Kaimiškam stiliuje man labai gražu lentelių lubos.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 24, 09:01)
Viską alyvavome su alyva Monocoat, tik spalvų nepamenu, jų visokių būna. Jūsų atveju, tai reikėtų pašveisti su  smulkiu švitru tas vietas ir alyvuoti alyva tokia pačia, kokia buvo visos grindys alyvuotos. Jei gabalais skirtingų firmų, tai rezultatas gali būti abejotinas. Arba kiek pašveisti visas grindis ir per nauja visą plotą alyvuoti jau su kokia norit. Darbo ne kažin kiek ir iš namų kraustytis nereikia. Iš ryto nualyvavus ir išvažiavus į svečius, vakare jau vaikščioti galima. Plovimui yra tų pačių firmų spec prieminės, su savadarbiais šarmais tik bėdos būna. Juk riebalai reaguoja su šarmu. Aš per skūpumą nepirkau tų spec muilų, plaunu tik su grynu vandeniu. Bobulė buvo prilaisčius kruopų nuoviro, įsigėrė per kelias dienas, neužmačiau, tai šveičiau vos ne iki baltumo, iš pradžių liko dėmės, vėliau kažkaip pradingo . Man didžiausias privalumas alyvuotų grindų, kad ant jų ne tiek dulkės matosi. Per darbymetį jos siurbiamos- plaunamos tik kartą į savaitę blush2.gif

Labai aciu uz info smile.gif 4u.gif
na as jau pastebejau, kad demes nuo alyvuotu grindu turi savybe pradingti isblukti laikui begant smile.gif beje, turiu alyvos, kuria gamintojai alyvuoja, dave siek tiek, tai ji tokia ne kaip aliejus o kaip balti tirsti dazai. bandziau kazkada deme nusveista paalyvuot, tai gavos toks riebalo plotas, tam tikru kampu matydavos tas plotas kur alyvavau... g.gif
Atsakyti
pasmalsavimui:

http://www.housetoho...n-homes_gardens

http://www.housetoho...beautiful_homes

http://www.housetoho...homes_interiors
man patinka,kad dauguma interjeru nenudailinti iki milimetro,o tokie "gyvenami", "zemiski" ax.gif kur jauciasi ir pyrago kvapas ir vaiku klegesys smile.gif visko primakaluota ir vistiek akies nerezia... arba labai jau puikus fotografai biggrin.gif

dar patinka seile pavarvinti apziurinejant parduodamu butu ir namu interjerus ax.gif deja, sugebu susirasti tik lietuviskas, ir angliskas svetaines.. viena is ju:
http://www.zoopla.co...h_source=refine

vida77, gal gali imesti koki puslapi is DE su parduodamais "prestiziniais" namais, butais ax.gif
gal kitos merginos gyvenancios kitose sveciose salyse irgi pasidalintu tokiais puslapiais- idomu butu palyginti realius interjerus Anglijoj, Vokietijoj, Prancuzijoj, Italijoj, Ispanijoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 24 gegužės 2013 - 12:13
QUOTE(neinzy @ 2013 05 24, 12:12)
vida777, gal gali imesti koki puslapi is DE su parduodamais "prestiziniais" namais, butais   ax.gif
gal kitos merginos gyvenancios kitose sveciose salyse irgi pasidalintu tokiais puslapiais- idomu butu palyginti realius  interjerus Anglijoj, Vokietijoj, Prancuzijoj, Italijoj, Ispanijoj  ax.gif

as iki siol nezinau, kas yra prabanga Vokietijoje - mersedesas, poršas ir 3 x metuose atostogos po pasauli tongue.gif . Man sunku ta tema kalbeti rolleyes.gif , nes siuo metu kuo moderniau - tuo "prabangiau".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 gegužės 2013 - 16:01
agniuke, man labai faina virtuve, labai patinka sviestuvas, kuris inesa sarmo. Paziurejusi kad virtuve is ikejos, net puslapi atsidariau ir zinau jau ko noriu thumbup.gif aisku kaina brangiausia to fasado, bet manau vistiek pigiau nei kitur, svarbu kokybe normali butu.
As matau, kad labai faina bent man, kai daiktai (uzuolaida, badai) paprasti (nebutinai pigiausi, bet teisiog fakturu paprastu, nemargintu), taciau aksesuarai jau brangesni, idomesni ir originalesni wub.gif
Atsakyti
gal kas turite vonios krana is grindu? ta kur salia vonios statosi?
mums iskilo klausimas , norim pasijungti ir kazkaip itartina kad niekaip jis nesitvirtina prie grindu tik prie vandentiekio vamzdziu uzsisuka g.gif atrodo gerai atsiremus gali ir nulusti unsure.gif
Atsakyti
Mes dejom alyvuotas Voluntos parketlentes. Dabar dar karta nualyvavom su Junckers (Danija) alyva.
Atsakyti