Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Laabai grazi Liniuxxx virtuve, skoninga ir neperkrauta 4u.gif lango dekoras wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 08 11, 11:30)
as labai abejoju ar kas klijuoja ant tapetu.

pas mus dare kitokia eiga...pirmiausia sutvarkomos lubos , tada klijuojami apvadai , jie spakliuojami (siules , sujungimai , nelygumai su siena) , tada dazomos lubos ir apvadai tais paciais dazais ,o tada jau tapetuojama .

Tikrai klijuoja ir ant tapetu,tik galvoju gal per daug bus tu rastu,gal geriau imti be jokiu rastu??? mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 11 rugpjūčio 2013 - 12:36
Liniuxxx, labai grazus pokyciai wub.gif

QUOTE(dzestina @ 2013 08 10, 20:37)
Reikia jusu patarimo,issirinkom lubu ir sienu apvada,

as tai vienareiksmiskai imciau be ismarginimu, nes tapetas ir taip grazus wub.gif

mes tai pastrige su namu... dar grindis tik betonuos neuzilgo doh.gif

pradejau jau su virtuvininkais bendraut, gal turit kas kokiu rekomendaciju, kad musu mylimo stiliuko protingomis kainomis darytu? 4u.gif
Atsakyti
Liniuxxx, seniai buvau mačius smile.gif Gražiai atsinaujinot smile.gif Man dar klausimėlis... O kėdės irgi iš PH? ax.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Pirmiausia, Liniuxx, labai dailu 4u.gif . saunuole, kad islaukei.
as irgi ta proga islaukiau savo uzuolaidu, esu be galo be krasto jomis patenkinta, nes butent tos spalvos ir norejau. aisku ir foto nieko nematyt, bet cia ta mano mylima duck egg spalvyte, tokia nei zalsva nei melsva g.gif .
Rodausi visoms istikimoms sekejoms ax.gif
user posted image
user posted image

Man dar norisi komodos prie kampo uz stalo, kaip kazkada sakiau paveikslo..na dar kilimuko jokio neturiu. bet viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 08 11, 21:57)
as irgi ta proga islaukiau savo uzuolaidu, esu be galo be krasto jomis patenkinta, nes butent tos spalvos ir norejau. aisku ir foto nieko nematyt, bet cia ta mano mylima duck egg spalvyte, tokia nei zalsva nei melsva g.gif .
user posted image
user posted image

Man dar norisi komodos prie kampo uz stalo, kaip kazkada sakiau paveikslo..na dar kilimuko jokio neturiu. bet viskam savas laikas mirksiukas.gif

ojej, koks grozis, super wub.gif jei ne paslaptis, kur ieskoti Jusu uzuolaidu?
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 08 11, 20:57)
user posted image
user posted image

pasakų namelis wub.gif patinka viskas..... wub.gif
Atsakyti
Daffni, be proto grazu wub.gif
Atsakyti
Daffni, be zodziu wub.gif
Atsakyti
Laba diena, susinervavau - ar salonas sis vienas bebuvo? gaila..
o namai abieju mergaiciu man patinka, jaukus biggrin.gif
kas turite baltas grindis? ar vargstate su prieziura?
Atsakyti
daffni, gražu 4u.gif O koks plotas Jūsų šitos bendros erdvės?
Atsakyti
Liniuxxx ir daffni wub.gif kaip gražu stebėti kai namai po truputį pilnėja wub.gif

QUOTE(Rabambule @ 2013 08 12, 07:44)
kas turite baltas grindis? ar vargstate su prieziura?

pas mane visam pirmam aukšte baltos plytelės, kad jas kur doh.gif kiekvienas trupiniukas matosi gali pastoviai su siurbliu vaikščiot, čia turbūt tas pats kas turėti irgi labai tamsias grindis, jei dėčiau dabar tai rinkčiausi kokias rusvas grublėto tipo plyteles ax.gif
Atsakyti