Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Liolio @ 2013 08 13, 00:10)
Daffni, nuostabus interjeras. Spalvos, langai, baldai, visuma, retai kada toki isbaigtuma galima pamatyti lietuviskam interjere. O zidinys is viso be zodziu. Ar teisingai iziuriu kad cia koklinis zidinys su kapsule? As apie toki svajoju, noreciau paklaust ar kokliai tik del grozio, ar jie irgi isyla ir palaiko siluma kazkiek kambaryje? Ar reikia kokio spec kamino kokliniam zidiniui ar bele koks tinka? Ir gal isduotum paslapti kokia firma gamino? Ar patenkinti ju darbu likot? ACIU

Dekui visoms, smagu girdeti. Svarbiausia kad paciai patinka. Uzuolaidu spalvos tikrai nematyt, su plansete fotkinau, tai zinot. Gal kada anyta su savo geru fotiku nufotkins smile.gif
Zidinys taip, koklinis ir kokliai isyla. Bet vyras daznai megsta uzsauti kazkokia sklende kad neikaistu. Zidini gamino dvarcionys, ju rekomenduoti meistai ir dare, esam patenkinti kokybe visiskai. Kaminas cia kiek zinau toks rimtas detas, bet niuansu neklauskit rolleyes.gif

femme, cia kaimukas, nuolat negyvenam, bet pas mus normali sildymo sistema, stovi katiline su kazkokia rekuperacine sistema ir t.t. rolleyes.gif sia ziema mano tetis karta i savaite ar du nuvaziuodavo uzkurti, nes palaikydavom min bent 12 l temp. Pries atvaziuojant prasydavom pakurenti, nors pora kart teko ziema nuvaziuot ant 13 l ir eit miegot prie 15-16. Nelabai patiko kol isilo:lotuliukas:

Vida, sakai gali buti perkrauta. Atvirai, as irgi bijau, bet esu nusizejus negilia komoda, tai galvoju gal ir nieko. Be to neturiu kur sudet kito komplekto indu, stovi viskas tamsiam dezese ir taures visos netelpa.Noriu del patogumo sau. Kadangi staltiesiu turiu jau kokia 10, irgi noriu i stalciukus tvarkingai susdet ax.gif
Ten kur telikas buvo mintis gal girs jo kokia lentyna alia su remeliais g.gif , bet as siaip irgi ne is tu kurios apsikrauna visokiais niekuciais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 13 rugpjūčio 2013 - 20:20
Daffni, jūsų namučiai pasaka, su tokiu baltu pavydu stebiu kaip nuostabiai jūs įsirenginėjat. Viskas labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 08 13, 10:25)
...dabar visos jėgos lauko darbams, išsimūrijom laiptus prie paradinių ir galinių durų, kad ir nelabai į temą, parodysiu kai prieis rankos.

galima i sodu tema:
http://www.supermama...;#entry63467380

QUOTE(daffni @ 2013 08 13, 20:16)
...esu nusizejus negilia komoda, tai galvoju gal ir nieko. Be to neturiu kur sudet kito komplekto indu, stovi viskas tamsiam dezese ir taures visos netelpa.Noriu del patogumo sau. Kadangi staltiesiu turiu jau kokia 10, irgi noriu i stalciukus tvarkingai susdet ax.gif

jeigu daiktas reikalingas, vadinasi reikia smile.gif !
Del teliko, gal telika pakelk, o ant spinteles kazka mestelk, kad nevisai tuscia butu ax.gif .
Jeigu galima... tai man tavo gyvenamasis kambarys vis dar primena country, lyginant su antruoju namo aukstu. Viskas butu super duper, isskyrus tas tavo staltieses lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 08 13, 21:16)
Dekui visoms, smagu girdeti. Svarbiausia kad paciai patinka. Uzuolaidu spalvos femme, cia kaimukas, nuolat negyvenam, bet pas mus normali sildymo sistema, stovi katiline su kazkokia rekuperacine sistema ir t.t. rolleyes.gif  sia ziema mano tetis karta i savaite ar du nuvaziuodavo uzkurti, nes palaikydavom min bent 12 l temp. Pries atvaziuojant prasydavom pakurenti, nors pora kart teko ziema nuvaziuot ant 13 l ir eit miegot prie 15-16. Nelabai patiko kol isilo:lotuliukas:

mūsų namai pradiniame variante irgi buvo rąstinis vasaros namas hihihi.gif ale matyt viduje kirbėjo kitokios mintys, nes statėm apsidraudimui tokį, kuriame galima būtų gyvent nuolat.... galų gale taip gera čia pasidarė ir gražu, kad į laminatinį 10-ies metų senumo moderną (butą Vln) nebesinorėjo grįžt nė už ką lotuliukas.gif

o dėl rąstų klausiau, nes keli pažįstami skundėsi, kad po kelių sezonų atsiranda plyšiai per kuriuos košia vėjas ir visą šildymą "išpučia" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 08 13, 13:53)
sveikos
vis paziurineju jusu tema. taip grazu viskas. o as uzsizaidziau su savo virtuve ir labai nusitamsinau. vakar restauravom supama kede ''ale provanso'' stilium ir ziuriu,kad ja teks grust is virtuves nes visai nebetinka.

As gal turputi ne i tema, apie interjera negaliu nieko pasakyt, nes cia skonio reikalas, bet atrodo, kad pas jus labai mazai sviesos saltiniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 08 14, 09:23)
As gal turputi ne i tema, apie interjera negaliu nieko pasakyt, nes cia skonio reikalas, bet atrodo, kad pas jus labai mazai sviesos saltiniu  g.gif

tikrai taip, nes kur stalas dar nei lubos nei apsvietimas nepabaigta. tikrai bus daug daugiau. o toj virtuvinej dalyje yra gan nemazai:virs langu,po visom spintelem, spinteles su stiklais sviecia, po sviestuva ant balkiu ir virs salos
Atsakyti
Rexe, neįsižeiskit, bet į tokias nuotraukas žiurint bent man pirma ir vienintelė mintis kuri kyla -pašalinkit visą tą bardakėlį, tada klauskit patarimų.
Akys net raibsta nuo daiktų gausos.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 08 13, 10:25)
Liniuxxx, staliukai mūsų vienodi tongue.gif Man labai patinka tokia medžio spalva, mes jį tik nualiejavom-nuvaškavom

Smagus visai stalas, ar ne? Aš iš Gritijos nusipirkau aliejų medžiui ir su juo porą kartų "praėjau" -puikiai įsigėrė į medieną ir nebelieka jokių žymių.
Ir pritariu Vidai, kad kvadratinis stalas žymiai smagesnis už apvalų.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Daffni, Liniuxx smagu, kad parodėte savo namų kampelius bigsmile.gif Kai viską darai su meile ir iš širdies tai ir rezultatą gauni thumbup.gif
Aš irgi patobulinau savo valgomojo kampelį ax.gif (paveikslas bus pakabintas sulig indaujos auksčiu)

user posted image

user posted image

Dėl stalo formos tai galiu pasakyti, kad sėdėti daug smagiau prie apvalaus stalo, bet serviruoti- patogiau stačiakampį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 14 rugpjūčio 2013 - 15:11
Ziuriu, pas visas mano mylimu baltu kardeliu pamerkta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 08 14, 09:36)

Jeigu galima... tai man tavo gyvenamasis kambarys vis dar primena country, lyginant su antruoju namo aukstu. Viskas butu super duper, isskyrus tas tavo staltieses  lotuliukas.gif .

lotuliukas.gif
MAtai mano tos staltieses pastoviam valgymui, as kasdiena keiciu jas, tai jau nebezaidziu, kad tipo nuimu, uzdedu mazulyte nerta, o kai sedi valgyt didele ant vis stalo. Nes stalas teplus, jau skundziaus, o sveciu su mazais vaikais kiekviena savaitgali buna,tai as negaliu garantuot kad nepasides kokio gardumyno ant mano stalo lotuliukas.gif
Siaip tikrai nesaugau, bet nesinoriu demiu kuriu neisplausi ir i valykla nenunesi.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 08 14, 15:15)
Ziuriu, pas visas mano mylimu baltu kardeliu pamerkta  biggrin.gif

Ale tikrai biggrin.gif
O čia pasižvalgymui http://www.homebunch...ers-dream-home/
Atsakyti