Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Pupukas dabar ne namie ir su ipadu tai negaliu ideti , bet ten tikrai nieko ipatingo tik gal aukstis didesnis nei iprastai g.gif o projektavo HANAK virtuves...

O kokia ten firma kur jum patinkancios uz metra 2500 ?
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 08 16, 16:34)
bandom derinti jau kazka del virtuviu...
kaip jums toks variantas?
mano akiai manyciau sala per siaura, delgartraukio labai galvoju ir mastau deti sala alyvuogiu spalvos, kad butu virtuve dvieju spalvu wub.gif

aš siūlyčiau pasitikslinti tarpus tarp salos ir likusios virtuvės - ar išeina 1,2m arba bent jau 1,1m? Jei mažiau ten palikta, manau bus nepatogu naudotis mirksiukas.gif . Plačiau apie ergonomiką virtuvėje va čia 4u.gif .
Dar dėl salos dizaino - kadangi virtuvė pas jus numatoma klasikinio stiliaus, ar nenorit truputį paturbinti salos šonų kažkaip va taip
user posted image
arba taip
user posted image
arba taip
user posted image
g.gif
Labai man vienišas tas atsikišęs stalviršis atrodo unsure.gif . Savo virtuvei išsireikalavau padaryti šitaip bigsmile.gif
user posted image
tiesa, dar nemačiau kaip atrodo, bet antradienį jau pradės rinkti virtuvę, tikuosi neprašoviau rolleyes.gif
QUOTE(Rasytee @ 2013 08 16, 22:46)
Mes susiprojektavom viena dali , ji 2,5 m tai uzsiprase 20000 lt vos nunukritau kai gavau siandien paskaiciavimus doh.gif

Oho kokie brangininkai blink.gif . Man 4,2m ir 2,3m salos virtuvę klasikinę iš ąžuolo Siguldos baldai panašiai paskaičiavo - bet bišk metrų daugiau ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 rugpjūčio 2013 - 15:43
QUOTE(Juodai @ 2013 08 18, 17:42)
Savo virtuvei išsireikalavau padaryti šitaip  bigsmile.gif
user posted image
tiesa, dar nemačiau kaip atrodo, bet antradienį jau pradės rinkti virtuvę, tikuosi neprašoviau  rolleyes.gif

O kokios spalvos, kokios formos dureles iskilumai bus? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 19 rugpjūčio 2013 - 08:31
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 08 19, 09:31)

Del formos tai nesupratau klausimo g.gif , viskas matos breziny 4u.gif , o spalvos bus - sala rudai pilka ( buvo planuota pilka), likusi virtuve - raudona su oranziniu prieskoniu (planavom raudona)...
Atsakyti
Gal patarsit kur ieskoti graziu duru rankenu!
Atsakyti
Pabandykit čia paieškot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 08 18, 15:00)
Pupukas dabar ne namie ir su ipadu tai negaliu ideti , bet ten tikrai nieko ipatingo tik gal aukstis didesnis nei iprastai  g.gif o projektavo HANAK virtuves...

O kokia ten firma kur jum patinkancios uz metra 2500 ?

bet tikrai brunginykai g.gif
Klasfarma patiko salone labai ju virtuve, dar projekto nemaciau, bet sake jau padare, tai ziuresim kaip pas juos kaina su viskuom iseis g.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 08 18, 16:42)
aš siūlyčiau pasitikslinti tarpus tarp salos ir likusios virtuvės - ar išeina 1,2m arba bent jau 1,1m? Jei mažiau ten palikta, manau bus nepatogu naudotis  mirksiukas.gif . Plačiau apie ergonomiką virtuvėje va čia  4u.gif .
Dar dėl salos dizaino - kadangi virtuvė pas jus numatoma klasikinio stiliaus, ar nenorit truputį paturbinti salos šonų kažkaip va taip
user posted image
Savo virtuvei išsireikalavau padaryti šitaip  bigsmile.gif
user posted image
tiesa, dar nemačiau kaip atrodo, bet antradienį jau pradės rinkti virtuvę, tikuosi neprašoviau  rolleyes.gif

pas mumis dabar bute 118 cm, tai pagal tai derinom, iseina kad bus patogu smile.gif
va sita labai grazi sala, as irgi tokia isivaizdavau, ir aplink kaitlente kazka panasaus noreciau, nors isivaizduoju ziaurus tauku rinkiklis butu biggrin.gif
sita projektuotoja,tai manau nelabai nuraukia apie klasikines grazias virtuves arba neturi galimybiu su savo programa padaryti, nes kad ir elementaru prasyma padaryti sala alyvuogiu spalvos,ji padare viska fioletine biggrin.gif
jusu projektas labai liuks,kas jums daro jei ne paslaptis ir kiek mokesit uz kiek m? 4u.gif
beje aciu uz patarimus merginos 4u.gif
palyginimui idesiu savo stalo su kedemis foto, negaliu juo atsidziaugti wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 19, 10:46)
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 08 19, 09:31)

Del formos tai nesupratau klausimo g.gif , viskas matos breziny 4u.gif , o spalvos bus - sala rudai pilka ( buvo planuota pilka), likusi virtuve - raudona su oranziniu prieskoniu (planavom raudona)...

Nu, matai visokiu ten buna tu grioveliu, pagarbanavimu blush2.gif
Atsakyti
Merginos, labai prašau patarimo / pagalbos. Jau daugybę metų svajojau apie SMEG COLONIAL stiliaus buitinę montuojamą techniką. Jau beveik užsisakiau ir mane privertė sudvejoti jos kokybiškumu. Sako, bus barškančios skardos ir tiek... Gal kuri naudojate, ar šiaip girdėjote atsiliepimų? Labai būčiau dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 08 19, 13:25)
jusu projektas labai liuks,kas jums daro jei ne paslaptis ir kiek mokesit uz kiek m? 4u.gif

ačiū 4u.gif , užsakinėjau čia, beje juos atradau kažkurioj ankstesnėj klasikos mylėtojų temoj, pirmoj žinutėj bigsmile.gif
mano virtuvė yra 4,2m prie sienos ir 2,3m sala, tokios kaina gali būti nuo 10 iki gal 15t - žiūrint kokias medžiagas, furnitūras rinksitės 4u.gif

QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 08 19, 18:44)
Nu, matai visokiu ten buna tu grioveliu,  pagarbanavimu  blush2.gif

visi planuojami pabangavimai, kaip Jūs sakote, t.y. filingai parodyti brėžiny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laguniuke @ 2013 08 19, 22:47)
Merginos, labai prašau patarimo / pagalbos. Jau daugybę metų svajojau apie SMEG COLONIAL stiliaus buitinę montuojamą techniką. Jau beveik užsisakiau ir mane privertė sudvejoti jos kokybiškumu. Sako, bus barškančios skardos ir tiek... Gal kuri naudojate, ar šiaip girdėjote atsiliepimų? Labai būčiau dėkinga už info  4u.gif

Mano patarimas pasirinkti kokybišką ir neturinčią jokios pretenzijos į vieną ar kitą stiliuką buitinę įrangą, o ne butaforinę, kuri yra ne tik nekokybiška, bet dar ir sugadina bendrą virtuvės vaizdą bigsmile.gif
Prašau visų kitų neužsipulti ax.gif , nes čia yra daug, kas turi panašaus stiliaus orkaites.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 08 20, 00:41)
ačiū  4u.gif , užsakinėjau čia, beje juos atradau kažkurioj ankstesnėj klasikos mylėtojų temoj, pirmoj žinutėj  bigsmile.gif

Pastebėjau, kad gamintojų pavyzdėliuose yra ir vienos forumietės virtuvėlė įkelta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laguniuke @ 2013 08 19, 23:47)
Merginos, labai prašau patarimo / pagalbos. Jau daugybę metų svajojau apie SMEG COLONIAL stiliaus buitinę montuojamą techniką. Jau beveik užsisakiau ir mane privertė sudvejoti jos kokybiškumu. Sako, bus barškančios skardos ir tiek... Gal kuri naudojate, ar šiaip girdėjote atsiliepimų? Labai būčiau dėkinga už info  4u.gif

Mūsų SMEG jau nupirkta, tik laukia kol bus surinkta su baldais kartu. jei neskubu, galėčiau parašyti vėliau, kai išbandysiu. Pirkau visą koplektą bigsmile.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 08 20, 08:50)
Mano patarimas pasirinkti kokybišką ir neturinčią jokios pretenzijos į vieną ar kitą stiliuką buitinę įrangą, o ne butaforinę, kuri yra ne tik nekokybiška, bet dar ir sugadina bendrą virtuvės vaizdą bigsmile.gif
Prašau visų kitų neužsipulti ax.gif , nes čia yra daug, kas turi panašaus stiliaus orkaites.

Jūsų virtuvė tikrai graži, skoninga, 4u.gif bet atsakykite į savo atsakymą: ar jūs naudojote SMEG viryklę ar kt. buitinę šios firmos techniką? Nes kvepia kategoriškumu g.gif
Atsakyti