Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Savaitgaliui 4u.gif prieš ir po biggrin.gif ir ne tik... tai populiarus pasaulyje blog'as http://brookegiannet...the-marina.html
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 08 23, 20:02)
Juodai man idomu kiek baldai kainavo  blush2.gif nes su buitine cia toks jau labai neaiskus skaicius gaunasi  ax.gif  nes vieni perka miele o kiti kas ant akcijos  smile.gif

Tik baldeliai - kažkur apie 13t smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Smagiai dienos pradžiai lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2013 08 23, 20:27)
atsiprasau iskart uz savo zodzius, bet nafig tiek daug spinteliu, ka jus ten laikysite? biggrin.gif , uzteks ir puses , ir kaina uz virtuve sumazes mirksiukas.gif

Dėl kainos, tai manau galima kitų gamintojų paieškoti, bet dėl pasidėjimo - oi, kaip pravers tos spintelės. biggrin.gif Ir taip ras ką susidėt, kad tik mažai nepasirodytų
Atsakyti
4u.gif http://www.homebunch...spired-cottage/
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 08 27, 09:20)
Dėl kainos, tai manau galima kitų gamintojų paieškoti, bet dėl pasidėjimo - oi, kaip pravers tos spintelės.  biggrin.gif Ir taip ras ką susidėt, kad tik mažai nepasirodytų

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 08 28, 09:25)

wub.gif kaip grazu
Atsakyti
Tuda, tas la France labai mielas...

Mergaites, gal cia yra kas galetu parbraizyti su kokia programele man spinta. Ismatavimus turiu, vaizdeli pati irgi esu pasipaisius, bet noreciau truputi profesionalo pagalbos.
Atsakyti
Idėja kavos staliuko dekoravimui ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Dulkių kaupimas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 08 30, 00:02)

reikia tuos stiklainius dangteliais uzdengti tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 08 30, 01:02)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 08 29, 22:26)
Idėja kavos staliuko dekoravimui ax.gif

Tam kartui gražu. Bet jau įsivaizduoju savo du smalsuolius ,,perdodinant" tuos augalus ir papildant kompoziciją, pvz., LEGO kaladėlėm.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2013 08 28, 09:25)

Čia gražu, tačiau vietomis, mano nuomone, perkrauta. Na, bet čia mano nuomonė. rolleyes.gif
Atsakyti