QUOTE(Pupukas24 @ 2013 08 30, 12:01)
kas jums sia virtuve braize?
pati su ikejos programele
QUOTE(TuDa @ 2013 08 31, 17:41)
aiu uz pastebejimus

buvau susitikus su dviem baldininkais ir supratau kad bandau is s isspausti vaska.... kad per daug sudetingai i viska ziuriu... tai nusprendziau nebesimetyt ir susikompektuott ikejos virtuve.... man turi but trys variantai va tadda galiu pasirinkt, o kai tu variantu milijonas tai eina naaaaa.... virtuves rinkimasis tampa ne malonumu o pragaru
QUOTE(A.pardaveja @ 2013 09 04, 13:09)
ar tik siaip fonas?
Galvoju apie viena ''laisva'' siena virtuveje, prie jos nebus nei plovykles, nei virykles
cia tai siaip fonas

pas mus bus dazyta... neapsisprendziu ar det plyteles... jei edesiu tai ties kaitviete ant sienos desiu zalvarine plokstele... tokia, kokia klosiu ties zidiniu..... o jei dar pavyks atgaivint turima zalvarini gartauki
senoj vietuvej nebuvo plytku isvis.. visur tapetuota plaunamais tapetais, tai ka as zinau, visai liux buvo

net brokeliai nusiplaudavo

o jei prie tos sienos niekas nestoves tai isvis nematau problemu
QUOTE(TuDa @ 2013 09 05, 21:26)
Keletas "aprengtų kėdučių"

. Juk ne visada būtina pirkti naujas kėdes

. Man tai ir skoninga, ir originalu.
o man tai kaip vaiduokliai tos kedes

na kokiai sventei gaaaaal.. bet kasdien tai nznz nznz....
siandien turgely toooooki grazu pinta foteliuka- kedute uzmaciau.... ale tik viena

kaip terasoj ziuretusi.....
mes po rtuputi i finiso tiesiaja judam.... tik aisku nuokrypiu lemonas... pas bernus aisku nebus nei klasikos nei provanso

bet ai.... tai mano norai... bet nusileidau ir leidau jiem patiem issirinkt ko nori... tai ten nieko provansisko nebus.... i darbo kambari nusipirkau fototapeta irgi niekuo nesusijusi su provans.. nu nebent violetine spalva

ai, vietoj prabangiuku tapetu po 150lt i wc, nusipirkau dar grazesnius... po 11lt

nu bet man jie tokie grazus

zodziu puvo uzejes vissikas stilis, kai nuo pervargimo nenorejau nieko ir nedariau nieko... o dabar jau noriu visko kuo greiciau....
na bet pagrindinej erdvej, miegame ir san mazguose vistiek viskas kvepes lengva klasika su provanso prieskoniu