Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

vienam lietuviskam seriale esu pastebejusi kelis namus. irengtus provanso stiliumi. kai kurie net forume matyti. idomu pasivaikscioti po erdves kurios matytos tik fotografijose. bet vis kirba klausimas kas privercia isnuomuoti namus filmavimams ir ar negaila kai i sava erdve isibrauna ne tik aktoriai, filmavimo komanda bet ir tv ziurovai ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vis stebiu sia tema ir semiuosi minciu ideju smile.gif parodysiu savo rezultata kuriuojau dabar esu patenkinta smile.gif Nors cia jos matosi tik dalis nes virtuve pas mane didele ax.gif
Pavyko mano norai igyvendinti modernia klasika smile.gif
Ir merginos patarkit kokias plyteles klijuoti? nes plytkas atsivezem bet kai pridejom tragedija... atrodo siaubingai, o pardej manem bus grazu sad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kai turesiu daugiau foto visos virtuves imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2013 09 08, 23:50)
Pavyko mano norai igyvendinti modernia klasika smile.gif
Ir merginos patarkit kokias plyteles klijuoti? nes plytkas atsivezem bet kai pridejom tragedija... atrodo siaubingai, o pardej manem bus grazu sad.gif

http://images115.fot...849278_n-vi.jpg

http://images114.fot...530331_n-vi.jpg

http://images41.fotk...660655_n-vi.jpg

Jei jau darote modernia klasika, galite deti ta pacia stalvirsio plokste, pvz. sulig orkaites auksciu (ne visa siena), o toliau dazyti.
Grazi virtuve wub.gif .

user posted image
Ach tos mano rankeneles biggrin.gif ! Nusipirkau as irgi tokias i skalbyklos spinteles (spinteliu dizainas panasus), bet kaip man jos ten nelimpa - atrodo kaip bobutes sagos doh.gif , nes butent visas vaizdas ziurisi is priekio, o ne is sono.
Kai grezem skyles rankenelems, liepiau MB visaip kaip jas destyti, be to, perziurejau labai daug foto nete, kaip tvirtinamos rankeneles, tai man labiausiai nepatiko, kai jos zemai apcioje prisuktos, atrodo tarsi nusmukusios, tuoj tuoj nukris... Mes skylute grezeme ties frezavimo apatine linija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 09 rugsėjo 2013 - 10:18
Sveikos 4u.gif  vis stebiu sia tema ir semiuosi minciu ideju smile.gif parodysiu savo rezultata kuriuojau dabar esu patenkinta smile.gif  Nors cia jos matosi tik dalis nes virtuve pas mane didele ax.gif

laba

nematant visų ten esančių spalvų nelengva,baltos blizgios plytelės labai gražu ir tiktų prie spintelių, tik kur maisto ruoša ir vanduo praktiškiau matinės.

https://www.google.l...ih=667#imgdii=_
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 09 09, 13:07)
laba

nematant visų ten esančių spalvų nelengva,baltos blizgios plytelės labai gražu ir tiktų prie spintelių, tik kur maisto ruoša ir vanduo praktiškiau matinės.

https://www.google.l...ih=667#imgdii=_

Kaip tik norejau klausti, gal kas turit kokiu pastebejimu ir pastabu sioms blizgioms baltoms plytelems 4u.gif Labai man jos graziai ziurisi tiek virtuveje, tiek vonios kambariuose. Tik va susimasciau, kaip vanduo ant ju ar labai matosi ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2013 09 09, 13:43)
Tik va susimasciau, kaip  vanduo ant ju ar labai matosi ar ne g.gif

Ant visų blizgių plytelių daug labiau matosi ne tik vandens, bet ir kitokios apnašos. O ir valyti jas daug sunkiau doh.gif reikia blizginti kaip ir stiklą doh.gif
Bet atspindžiai gražu, suteikia aplinkai prabangos.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2013 09 09, 10:15)
Ach tos mano rankeneles  biggrin.gif  !
Kai grezem skyles rankenelems, liepiau MB visaip kaip jas destyti, be to, perziurejau labai daug foto nete, kaip tvirtinamos rankeneles, tai man labiausiai nepatiko, kai jos zemai apcioje prisuktos, atrodo tarsi nusmukusios, tuoj tuoj nukris... Mes skylute grezeme ties frezavimo apatine linija.

Ir aš tokias turiu vonios spintelėje ax.gif
drinks_cheers.gif dėl rankenėlių aukščio. Man taip pat patinka, kad rankenėlės būtų kažkur ties frezavomo linija. Beje baldininkai, kurie rinko mano virtuvę, labai įkalbinėjo ir siūlė tvirtinti žemiau, bet atsilaikiau lotuliukas.gif
Papildyta:
Kai turesiu daugiau foto visos virtuves imesiu smile.gif

4u.gif Labai lauksiu. Gražiai kuriatės thumbup.gif
Atsakyti
Gera pradzia pradedantiesiems:

http://www.moteris.l...a.d?id=61194519
Atsakyti
Semita o is ko dureles pagamintos? kur uzsakinejot? Nuotraukoj atrodo kaip plastikines unsure.gif gal del blizgesio g.gif

Atsakyti
Kas jau turite pasikabine sietynus ar kabancius sviestuvus holuose, kokio aukscio lubos? ar kiek cm lieka nuo galvos iki sviestuvo pradzios. kitas kl - nzn ka noriu akcentuoti - per viduri einancia sala su kedemis (su kabanciais sviestuvais), ar apvalu stala kuris mazesnis nei sala ir stoves jos sone. Lyg noretusi didelio sietyno virs stalo, bet rodosi ne logiska, akcentuoju mazesni daikta kuris net ne centre stovi. Deciau pakabinamus sviestuvus stiklinius virs salos - bet uz salos langas, orkaite, spinteles su viduje sviestuvais, piesinuku galerija vaiku, na ar ne per daug? cia esme ar deti pakabinamu sviestuvus virs salos ar halogenus. sunku akcentus sudelioti.
Atsakyti
labas rytas

gal turit kokiu graziu pvz klasikines virtuves su sala , niekaip neisisrenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 09 10, 09:22)
Semita o is ko dureles pagamintos? kur uzsakinejot? Nuotraukoj atrodo kaip plastikines  unsure.gif gal del blizgesio  g.gif

Man atrodo, cia medzio dulkiu plokste, klystu??? g.gif

Vida777, kaip Jums visur bobutem kvepia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pamenat mano tapetus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar rankeneles, kaip bobutes sagutes, negaliu, baisiai man nuotaika pakelia lotuliukas.gif Man tie tapetai labai tiko ir patiko, tik va su uzuolaidomis beda, nezinau ka kabinti g.gif Tai jau pusmetis kaip nieko nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 09 11, 12:12)
Vida777, kaip Jums visur bobutem kvepia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pamenat mano tapetus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar rankeneles, kaip bobutes sagutes, negaliu, baisiai man nuotaika pakelia lotuliukas.gif Man tie tapetai labai tiko ir patiko, tik va su uzuolaidomis beda, nezinau ka kabinti g.gif Tai jau pusmetis kaip nieko nera lotuliukas.gif

aha, bobutiskas cia jau ne mano stilius lotuliukas.gif .
Atsakyti