Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(adija5 @ 2013 06 29, 08:36)
Aplink  kopūstą?Mano sraigės labai miltus mėgsta,tai beliko tik tų prisišaukt doh.gif Nes jei ant kopūsto,tai vis tiek tie miltai liks g.gif Ar yra be Actaros,Decio ir kitos chemijos kokios kitos priemonės?Be druskos,nes nepadėjo...

Aš pelenais barstau.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 06 29, 23:30)
Aš pelenais barstau.

Sausais?O gūžės vidury paskui tų pelenų nelieka?Nu taip gražiai tie mano smailiagalviai suka...Kol kas nieks negraužia,išskyrus sraiges,bet tos tik apatinius lapus doroja...
Atsakyti
Sveikos daržininkės darbštuolės smile.gif
Noriu paklausti, kaip pas jus auga tie supergigantiniai svogūnai iš sėklyčių?
Pas mane tai dydžiu niekuom nesiskiria nuo paprastų verysad.gif
Gal kas kokią fotkę įmesit?Pirmi metai juos auginu.
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 06 30, 14:03)
Sveikos daržininkės darbštuolės smile.gif
Noriu paklausti, kaip pas jus auga tie supergigantiniai svogūnai iš sėklyčių?
Pas mane tai dydžiu niekuom nesiskiria nuo paprastų verysad.gif
Gal kas kokią fotkę įmesit?Pirmi metai juos auginu.

Mano Exhibition iš sėklyčių. Nesiskundžiu aš jais šiemet thumbup.gif Nemulčiuoju aš jų, tik labai simboliškai, kad dirva neperdžiūtų. Nes kitaip nesuka galvų ir pūna man jie doh.gif Čia ne didžiausia galva,bet tingiu į daržą eiti,tai ką namie turėjau,tą parodau blush2.gif Sėti į lovelį kovo 4. Į dirvą perkėliau gegužės 6 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 06 29, 07:38)
Nu nors apytiksliai ax.gif Pvz. 1l vandens kiek tų miltų?Saują,šaukštą?O tie miltai gi ir lieka gūžėj,tai ar nepriplėksta,nesupelyja?Nu kažkaip ant alksnio grūšios g.gif

sausus miltus sumaisai su soda,dar siemet druskos siek tiek beriau.Uzberi ne aplimk kopusta,o ant kopusto.Berti nereikia daug,kad uzlijus nesusidarytu kieta pluta.O siaip man padejo(daug neberiau,bet matyt sutrukde padeti kiausinius vabzdziams),o miltai nesupleko.Apytiksliai po sauja ant galvos-taip paskleidzian aant visos guzes.
Atsakyti
merginos patarkite, kodel man nesuka galvu kalafiorai, lapai graziausi stori ir platus o guzeliu galvu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 06 30, 13:21)
Sėti į lovelį kovo 4. Į dirvą perkėliau gegužės 6 4u.gif
user posted image

Nu man tai tikrai slėptis po lapais su savo svogūnais verysad.gif
Vyriško nykščio dydžio pas mane. Pavadinimas - Globo.
Nu matyt žemė nepatinka jiems.Nežinau ar bandysiu kitamet g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 06 30, 19:51)
Nu man tai tikrai slėptis po lapais su savo svogūnais verysad.gif
Vyriško nykščio dydžio pas mane. Pavadinimas - Globo.
Nu matyt žemė nepatinka jiems.Nežinau ar bandysiu kitamet  g.gif

mano ir liliputai prieš parodytus, ogogo
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 06 30, 18:34)
merginos patarkite, kodel man nesuka galvu kalafiorai, lapai graziausi stori ir platus o guzeliu galvu nera g.gif

Jiems daug vandens reikia. Didelis kopūstas per dieną sunaudoja iki kibiro vandens. Bet jei lapai dideli, tai gal veislė vėlyvesnė, bus dar.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 06 30, 14:21)
Mano Exhibition iš sėklyčių. Nesiskundžiu aš jais šiemet thumbup.gif Nemulčiuoju aš jų, tik labai simboliškai, kad dirva neperdžiūtų. Nes kitaip nesuka galvų ir pūna man jie doh.gif Čia ne didžiausia galva,bet tingiu į daržą eiti,tai ką namie turėjau,tą parodau blush2.gif Sėti į lovelį kovo 4. Į dirvą perkėliau gegužės 6 4u.gif

kokia veisle, kaip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2013 07 01, 07:39)
kokia veisle, kaip vadinasi?

Gi parašiau biggrin.gif Exhibition (iš BalticSeeds.eu)
Atsakyti
Laba diena,
labai reikalainga Jusu pagalba. Mano svogunai kaime susirgo netikraja miltlige doh.gif . Ar yra kokiu kovos su ja budu? verysad.gif
Aciu
Atsakyti