Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Aš planuoju pekinus sėt, o gal reikia baigt planuot ir pasėt šiandien g.gif biggrin.gif
Ką dar sėjat ar sėsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 03 liepos 2013 - 09:31
QUOTE(*Inga:) @ 2013 07 03, 10:30)
Aš planuoju pekinus sėt, o gal reikia baigt planuot ir pasėt šiandien  g.gif  biggrin.gif
Ką dar sėjat ar sėsit?

Aš mąstau dar ridikėlių, krapų, šparaginių pupelių pasėti
Atsakyti
Dar daug ką galima sėt- morkas, burokėlius, cukinijas, ridikėlius, daugelį prieskoninių daržovių smile.gif
Atsakyti
Sveikutės:)
O kada geriausia sodinti braškes smile.gif?
Atsakyti
Aš planuoju pekinus sėt, o gal reikia baigt planuot ir pasėt šiandien  g.gif  biggrin.gif
Ką dar sėjat ar sėsit?

nebeužaugs pekinai. patys ankstyvieji trumpiausios vegetacijos po 3,5 mėn nuo sėjos valgomi.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 03, 13:02)
nebeužaugs pekinai. patys ankstyvieji trumpiausios vegetacijos po 3,5 mėn nuo sėjos valgomi.

Nu va, prisiruošiau vadinas. Dabar reikia pradėt ruoštis sėt kažką kito biggrin.gif
Darže liko dalis ežios (apie 20m.), tai reikia ten kažko prisėt.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 07 03, 09:30)
Ką dar sėjat ar sėsit?

Galima sėti iki liepos 15 d, tikrai spės užaugti. Nuo sudygimo vegetacija 60-70 dienų, rugsėjo pabaigoje būna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2013 07 03, 09:44)
Dar daug ką galima sėt- morkas, burokėlius, cukinijas, ridikėlius, daugelį prieskoninių daržovių smile.gif

cia rimtai? tai gal ir moliugus dar galiam...mano numire blush2.gif
Atsakyti
Ką dar sėjat ar sėsit?

Pasėjau pekinus prieš pora savaičių nes jau visus 5 suvalgėm netikėjau tokiu rezultatu dideli skanūs gūžės didelės. Veislė Manoko ar tai Monako biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2013 07 03, 13:02)

Galiu paneigti jūsų pasakymą aš auginu Manoko Čia gamintojo aprašymas. mirksiukas.gif Ankstyvas olandų firmos Bejo Zaden hibridas ankstyvajam ir vasariniam derliui. Vegetacijos trukmė apie 50 dienų po daigų pasodinimo. Suformuoja gražias, patrauklios spalvos, labai gerai užsidariusias vidutinio dydžio, pailgas 0,8 - 1,2 kg svorio gūžės. Hibridas nelinkęs formuoti žyduolių, atsparus lapų galiukų nekrozei, pakantus šaltam orui, tinka sodinti anksti ir auginti plėvele dengtuose šildomuose šiltnamiuose.
Sėklos padengtos fungicidų mišiniu (beicuotos). Sėklų prieš sėją papildomai apdoroti nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 03 liepos 2013 - 12:45
o realiai paskaičiavot, kada sėjot ir kada valgėt? sėjau kovo ~10-16 d., valgiau birželio 25 d. Atsiverskit keletą psl. atgal, nuotraukas dėjau. Aprašymas nelabai skiriasi nuo jūsų.
Papildyta:
bet kam čia ginčytis, sėkit ir žiūrėkit, per kiek pas jus užauga, kitąmet žinosit.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 03, 12:49)
o realiai paskaičiavot, kada sėjot ir kada valgėt? sėjau kovo ~10-16  d., valgiau birželio 25 d. Atsiverskit keletą psl. atgal, nuotraukas dėjau. Aprašymas nelabai skiriasi nuo jūsų.

siaip kadangi dabar ne kovas, turetu greiciau viskas augti.. gi silumos daug, dregmes irgi... as ir dar planuoju paseti pekinus, bet kazkaip tingiu blush2.gif jau tiek darbu, kad vel kazka sodinti rankos nekila, matyt atsodinau savo, jau netraukia biggrin.gif
ir nelaukiu oj kaip nelaukiu vakavimo (virtuves dar neturiu ir neturesiu greit) doh.gif su siaubu ziuriu i savo agurkelius, kad tik nepradetu masiskai vesti rolleyes.gif nors kada bepradetu visvein teks marinuoti baisiom salygom
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 03, 13:53)
o realiai paskaičiavot, kada sėjot ir kada valgėt? sėjau kovo ~10-16  d., valgiau birželio 25 d. Atsiverskit keletą psl. atgal, nuotraukas dėjau. Aprašymas nelabai skiriasi nuo jūsų.
Papildyta:
bet kam čia ginčytis,  sėkit ir žiūrėkit, per kiek pas jus užauga, kitąmet žinosit.

Aš nesiginčijau pasakiau iš savo praktikos mirksiukas.gif . Labai atsiprašau jeigu priėmei kaip pasiginčijimą blush2.gif . O mano sėti buvo balandžio apie 25 d. O valgiau birželio 17 d., net atsiverčiau savo žinutę pažiūrėti tiksliai kada nuskyniau nes čia buvau pasigyrus biggrin.gif .
Net paskaičiau jūsų aprašymą, ten parašyta galima sėti ir VII. Gal man dar tokių pabandyti, nes pas musAlytuj jau mano veilės sėklų neradau o tokių manau rasiu dėkui drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 03 liepos 2013 - 14:07