Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

dar daug ką galima darže sėti- šparagines, salotas, prieskonines kai kurias, morkas ar burokėlius, praktiškai galima sėti didžiają daugumą daržovių.
Atsakyti
Sakykit, kokius svogunus jus auginate laiskams, kad rudeniop dar tureti laisku? Mano svogunu laiskai jau geltonuoja. Dar turiu pernyksciu svogunu galvuciu, galvoju jeigu jas susodinti dabar, gal laiskai uzaugtu ar nieko nesigautu jau is ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 07 03, 14:56)
Aš nesiginčijau pasakiau iš savo praktikos  mirksiukas.gif . Labai atsiprašau jeigu priėmei kaip pasiginčijimą  blush2.gif . O mano sėti buvo balandžio apie 25 d. O valgiau birželio 17 d., net atsiverčiau savo žinutę pažiūrėti tiksliai kada nuskyniau nes čia buvau pasigyrus  biggrin.gif .
Net paskaičiau jūsų aprašymą, ten parašyta galima sėti ir VII. Gal man dar tokių pabandyti, nes pas musAlytuj jau mano veilės sėklų neradau o tokių manau rasiu dėkui  drinks_cheers.gif .

Sakykit, ar kenkejai neuzpuole jusu pekinu? As pernai buvau pasejusi birzelio pabaigoje, uzaugo kai kurie, bet visi apgrauzti buvo, tai taip ir neparagavom... Gal juos apdengti reikia ar kaip kitaip apsaugoti g.gif
Atsakyti
Sveikos darzininkautojos 4u.gif vakar nuroviau senu braskiu lysve, jau beveik buvau susiruosusi naujus raskiu daigelius sodinti, bet karsta buvo, rankos nebekilo. Dabar galvoju kaip ta vaga panaudoti racionaliausia, gal dar koki derliu galima siais metais nuo jos uzsiauginti. Zirnius vakar atseju kitur, sparagines po antros sejos lygtais irgi sudygo ir pradejo augti, tai niekaip neismastau ka cia toj vagoj dar uzsiauginti ax.gif
Gaal kas patars is patirties, kas pasiteisino pasejus liepos vidury, be zirniu , sparagu ir salotu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 08 liepos 2013 - 12:13
QUOTE(matuke @ 2013 07 08, 13:12)
Gaal kas patars is patirties, kas pasiteisino pasejus liepos vidury, be zirniu , sparagu ir salotu  bigsmile.gif

ridikėlių trečią derlių pasėjau po nurautų braškių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 08 liepos 2013 - 12:19
QUOTE(Paladė @ 2013 07 08, 13:19)
ridikėlių trečią derlių pasėjau po nurautų braškių

Oho, o tai kada nurovet g.gif as pries savaite dar uogas skyniau :-)
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 07 08, 14:08)
Oho, o tai kada nurovet  g.gif  as pries savaite dar uogas skyniau :-)

tai tik pasėjau smile.gif, savaitgalį nuroviau braškes, nes jau senos buvo ir prastai derėjo, pasiruošiau žemę ir susėjau ridikėlius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natariuxi @ 2013 07 03, 19:17)
Sveikos, siandien jau prisiskyniau sparaginiu pupeliu(krumines),siek tiek brokoliu, bet turbut cia nera jokios naujienos, matyt, dauguma jau ragaujat.

Brokolių jau 3 derlių nuėmiau, o pupelių dar teks palaukti, nors kaip tik jų visa šeima ir laukia.
Atsakyti
As dar pasejau didelius ridikus, ziedinius kopustus, brokolius ir pekino kopustus. Veliau sesiu krapus-ziemai saldysiu juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 08 liepos 2013 - 13:29
Derlius

user posted image

Atsakyti
gabaliukas daržo biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
jau turit brokoliu? pas mane tik lapai kol kas:// grazuoliai zinoma tie lapai, bet visgi jokiu minciu apie galvytes:/
Atsakyti