dar daug ką galima darže sėti- šparagines, salotas, prieskonines kai kurias, morkas ar burokėlius, praktiškai galima sėti didžiają daugumą daržovių.
QUOTE(Asta ir G @ 2013 07 03, 14:56)
Aš nesiginčijau pasakiau iš savo praktikos
. Labai atsiprašau jeigu priėmei kaip pasiginčijimą
. O mano sėti buvo balandžio apie 25 d. O valgiau birželio 17 d., net atsiverčiau savo žinutę pažiūrėti tiksliai kada nuskyniau nes čia buvau pasigyrus
.
Net paskaičiau jūsų aprašymą, ten parašyta galima sėti ir VII. Gal man dar tokių pabandyti, nes pas musAlytuj jau mano veilės sėklų neradau o tokių manau rasiu dėkui
.

Net paskaičiau jūsų aprašymą, ten parašyta galima sėti ir VII. Gal man dar tokių pabandyti, nes pas musAlytuj jau mano veilės sėklų neradau o tokių manau rasiu dėkui

Sakykit, ar kenkejai neuzpuole jusu pekinu? As pernai buvau pasejusi birzelio pabaigoje, uzaugo kai kurie, bet visi apgrauzti buvo, tai taip ir neparagavom... Gal juos apdengti reikia ar kaip kitaip apsaugoti

Sveikos darzininkautojos
vakar nuroviau senu braskiu lysve, jau beveik buvau susiruosusi naujus raskiu daigelius sodinti, bet karsta buvo, rankos nebekilo. Dabar galvoju kaip ta vaga panaudoti racionaliausia, gal dar koki derliu galima siais metais nuo jos uzsiauginti. Zirnius vakar atseju kitur, sparagines po antros sejos lygtais irgi sudygo ir pradejo augti, tai niekaip neismastau ka cia toj vagoj dar uzsiauginti
Gaal kas patars is patirties, kas pasiteisino pasejus liepos vidury, be zirniu , sparagu ir salotu

Gaal kas patars is patirties, kas pasiteisino pasejus liepos vidury, be zirniu , sparagu ir salotu

QUOTE(matuke @ 2013 07 08, 13:12)

ridikėlių trečią derlių pasėjau po nurautų braškių
QUOTE(Paladė @ 2013 07 08, 13:19)
ridikėlių trečią derlių pasėjau po nurautų braškių
Oho, o tai kada nurovet

QUOTE(matuke @ 2013 07 08, 14:08)
tai tik pasėjau

QUOTE(natariuxi @ 2013 07 03, 19:17)
Sveikos, siandien jau prisiskyniau sparaginiu pupeliu(krumines),siek tiek brokoliu, bet turbut cia nera jokios naujienos, matyt, dauguma jau ragaujat.
Brokolių jau 3 derlių nuėmiau, o pupelių dar teks palaukti, nors kaip tik jų visa šeima ir laukia.
As dar pasejau didelius ridikus, ziedinius kopustus, brokolius ir pekino kopustus. Veliau sesiu krapus-ziemai saldysiu juos.
Derlius

jau turit brokoliu? pas mane tik lapai kol kas:// grazuoliai zinoma tie lapai, bet visgi jokiu minciu apie galvytes:/