Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Na ir dabar lasnoja , tai kad sraiges turbut vel i trasa link mano darzo sad.gif
Atsakyti
As vakar buvau nustebusi bigsmile.gif Niekas neapgrauzta ax.gif Kelias sraiges maciau darze, tai tiesiog svystelejau jas tolyn ir tiek ax.gif Susodinau cilius i tuneliuka-vat idomu ar neapgraus... Kazkaip man panasu, kad cia ne sraiges grauzia ir darbuojasi, o tie slemokai ar kaip vadinasi g.gif Ir pernai sraigiu tikrai gerokai daugiau darze buvo, siemet maziau...

Mano zirniai intensyviai zydi, sparagines pupeles jau su ziedeliais bigsmile.gif Ir cukinijos maciau jau su ziedu uzuomazgom ax.gif Siemet labai gerai pataikiau paseti...

Vat agurkai vos keli is kokiu 100 seklyciu islinde-uzdengiau agroplevele-tikiuosi sudygs dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 27, 10:14)
Geležies fosfatas ČIA. Sakiau kitiems metams tik pirksiu,nes dabar neturiu atliekamų pinigų tam doh.gif

Šeštadienį per lietų surinkau pusę kibiro nuo vienos lysvelės mažos.ir tik didelių,mažų neina sukrapštyt doh.gif Bet aš nehumaniškai su jom,gavo verdančio vandens blush2.gif Bandžiau skandint paprastam,bet visos išlipa iš kart doh.gif

Pigiau gaunasi pirkti iš Litagros - 5kg/100Lt ir užteks keliems metams ir dar draugams ir giminėms sodininkams galima dovanot biggrin.gif

Jeigu jau nehumaniškai, tai paprasčiau druskos užpilt ant sraigių ir iš jų vanduo lieka.
Atsakyti
Betgi brangumas to feramolo, kur ūkininkams skirtas , turėtų būti kelis kartus pigiau. Atsiprašau,negerą dozę parašiau, ne 700, o tik 70 g į arą jo reikia, tai išlaidos ne kažin kokios. Keli nugraužti agurkai atpirks biggrin.gif Mano agurkai trečiadienį sėti jau dygsta, o jau žolių unsure.gif , rietmenė pagrindinė. Reiks su grėbliu pajudinti, nes paskui rauti užsiknisimas. Ir paprika lauke paaugus, įsikabinus. Prisodinau jos daaaug, bus mainymui į litus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 27, 11:20)
paprika lauke paaugus, įsikabinus. Prisodinau jos daaaug, bus mainymui į litus ax.gif

kiek yra daug? pas mane 22 daigai, šeimynai turėtų užtekti. šimtais sodinate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 27 gegužės 2013 - 10:25
QUOTE(Alekto @ 2013 05 27, 09:14)
Geležies fosfatas ČIA. Sakiau kitiems metams tik pirksiu,nes dabar neturiu atliekamų pinigų tam doh.gif

Šeštadienį per lietų surinkau pusę kibiro nuo vienos lysvelės mažos.ir tik didelių,mažų neina sukrapštyt doh.gif Bet aš nehumaniškai su jom,gavo verdančio vandens blush2.gif Bandžiau skandint paprastam,bet visos išlipa iš kart doh.gif

Humaniskumas išgaruoja kai pamatai augalu liekanas drinks_cheers.gif Man gaila bet kurio gyvo padaro,bet sraiges užmerktom akim" netyčia"sumindau.Nebeimanoma apsiginti.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 27, 10:25)
kiek yra daug? pas mane 22 daigai, šeimynai turėtų užtekti.

pas mane koks septyniasdešimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 27, 10:25)
kiek yra daug? pas mane 22 daigai, šeimynai turėtų užtekti. šimtais sodinate?

Pernai auginau beveik 90-per daug nebuvo bigsmile.gif Siemet del nestuke.gif pamazinau kieki-bus apie 50 tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 27, 11:32)
pas mane koks septyniasdešimt  smile.gif

bože, bože lotuliukas.gif
man šiemet atskirus tuneliukus paprikoms, čiliams ir baklažanams padarė, kartu su pomidorais nebebus, ir tai jau daug priedangų atrodo, ne kaip pas normalius žmones, kur vienam šiltnamyje viską augina, tai kokio dydžio jūsų šiltnamiai ir tuneliai? stadionai dengti?
Atsakyti
Mano papriku tuneliukas apie 11 -12 metru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 27, 11:39)
Mano papriku tuneliukas apie 11 -12 metru ax.gif

o plotis?
Atsakyti
Tiksliai nepasakysiu blush2.gif Apie 1.20 m g.gif
Atsakyti