Na ir dabar lasnoja , tai kad sraiges turbut vel i trasa link mano darzo

As vakar buvau nustebusi
Niekas neapgrauzta
Kelias sraiges maciau darze, tai tiesiog svystelejau jas tolyn ir tiek
Susodinau cilius i tuneliuka-vat idomu ar neapgraus... Kazkaip man panasu, kad cia ne sraiges grauzia ir darbuojasi, o tie slemokai ar kaip vadinasi
Ir pernai sraigiu tikrai gerokai daugiau darze buvo, siemet maziau...
Mano zirniai intensyviai zydi, sparagines pupeles jau su ziedeliais
Ir cukinijos maciau jau su ziedu uzuomazgom
Siemet labai gerai pataikiau paseti...
Vat agurkai vos keli is kokiu 100 seklyciu islinde-uzdengiau agroplevele-tikiuosi sudygs dar

Mano zirniai intensyviai zydi, sparagines pupeles jau su ziedeliais

Vat agurkai vos keli is kokiu 100 seklyciu islinde-uzdengiau agroplevele-tikiuosi sudygs dar

QUOTE(Alekto @ 2013 05 27, 10:14)
Geležies fosfatas ČIA. Sakiau kitiems metams tik pirksiu,nes dabar neturiu atliekamų pinigų tam
Šeštadienį per lietų surinkau pusę kibiro nuo vienos lysvelės mažos.ir tik didelių,mažų neina sukrapštyt
Bet aš nehumaniškai su jom,gavo verdančio vandens
Bandžiau skandint paprastam,bet visos išlipa iš kart 

Šeštadienį per lietų surinkau pusę kibiro nuo vienos lysvelės mažos.ir tik didelių,mažų neina sukrapštyt

Pigiau gaunasi pirkti iš Litagros - 5kg/100Lt ir užteks keliems metams ir dar draugams ir giminėms sodininkams galima dovanot

Jeigu jau nehumaniškai, tai paprasčiau druskos užpilt ant sraigių ir iš jų vanduo lieka.
Betgi brangumas to feramolo, kur ūkininkams skirtas , turėtų būti kelis kartus pigiau. Atsiprašau,negerą dozę parašiau, ne 700, o tik 70 g į arą jo reikia, tai išlaidos ne kažin kokios. Keli nugraužti agurkai atpirks
Mano agurkai trečiadienį sėti jau dygsta, o jau žolių
, rietmenė pagrindinė. Reiks su grėbliu pajudinti, nes paskui rauti užsiknisimas. Ir paprika lauke paaugus, įsikabinus. Prisodinau jos daaaug, bus mainymui į litus

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 27, 11:20)
kiek yra daug? pas mane 22 daigai, šeimynai turėtų užtekti. šimtais sodinate?
QUOTE(Alekto @ 2013 05 27, 09:14)
Geležies fosfatas ČIA. Sakiau kitiems metams tik pirksiu,nes dabar neturiu atliekamų pinigų tam
Bet aš nehumaniškai su jom,gavo verdančio vandens
Bandžiau skandint paprastam,bet visos išlipa iš kart 

Humaniskumas išgaruoja kai pamatai augalu liekanas

QUOTE(Paladė @ 2013 05 27, 10:25)
kiek yra daug? pas mane 22 daigai, šeimynai turėtų užtekti.
pas mane koks septyniasdešimt

QUOTE(Paladė @ 2013 05 27, 10:25)
kiek yra daug? pas mane 22 daigai, šeimynai turėtų užtekti. šimtais sodinate?
Pernai auginau beveik 90-per daug nebuvo

QUOTE(saintlina @ 2013 05 27, 11:32)
bože, bože

man šiemet atskirus tuneliukus paprikoms, čiliams ir baklažanams padarė, kartu su pomidorais nebebus, ir tai jau daug priedangų atrodo, ne kaip pas normalius žmones, kur vienam šiltnamyje viską augina, tai kokio dydžio jūsų šiltnamiai ir tuneliai? stadionai dengti?
Mano papriku tuneliukas apie 11 -12 metru

QUOTE(madmuazele @ 2013 05 27, 11:39)
o plotis?
Tiksliai nepasakysiu
Apie 1.20 m