Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(Paladė @ 2013 05 27, 10:38)
tai kokio dydžio jūsų šiltnamiai ir tuneliai? stadionai dengti?

stadioną pas mus tik Ex turi biggrin.gif
Atsakyti
jooooooooooo...
kai kurioms slėptis po lapais su savo daržiukais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 27, 11:45)
stadioną pas mus tik Ex turi  biggrin.gif

Mano siltanamis siemet pamazintas plotis 3 m , ilgis 5 metrai.
Kadangi jis ne prie namu , tai su didesniu nespedavau visu gyventoju apeiti.
Atsakyti
Mano humaniškumas su sraigėmis jau pernai baigėsi. Net druskos man joms gaila. Paiimu tuščią plastikinį butelį nuo mineralinio ar panašiai, renku sraiges į jį ir užsuku. Žiauru, bet jau nėra nervų...Tik viena problema - dingsta atliekų rūšiavimas (ta prasme - plastiko, ne sraigių smile.gif ).
Atsakyti
merginos kuo dusinat vabalus nuo kalafioru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 27, 10:25)
kiek yra daug? pas mane 22 daigai, šeimynai turėtų užtekti. šimtais sodinate?

Apie aštonis šimtus sukišau, pabandymui cool.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 05 27, 10:32)
pas mane koks septyniasdešimt  smile.gif

Aš sau į šiltnamį kasmet apie 100 paprikų ir 120 pomidorų sodindavau. Šiemet pomidorų 100 užteks, prisiskaičiau, kiek čia visos melionų, arbūzų auginat, tai šiltnamy jų apie 40 sodinsiu, kitus į lauką. Dar šiltnamy apie 10 vijoklinių pupelių telpa. Sakyčiau, šeimai pats tas, dar vieną kitą stiklainį nuvežu kam nors ar maišą agurkų, na kartais dovanų reikia kam nors g.gif
Atsakyti
Niekaip neatsistebiu su tais kiekiais. Kur tiek telpa. Atrodo ir taip burna neužsikemša, dar ir šuo megėjas daržovių, vaisių. Rimtai, jei tokius kiekius auginčiau, jau tektų turguj stovėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 27, 14:16)
Apie aštonis šimtus sukišau, pabandymui cool.gif
Papildyta:

Aš sau į šiltnamį kasmet apie 100 paprikų ir 120 pomidorų sodindavau. Šiemet pomidorų 100 užteks, prisiskaičiau, kiek čia visos  melionų, arbūzų auginat, tai šiltnamy jų apie 40 sodinsiu, kitus į lauką. Dar šiltnamy apie 10 vijoklinių pupelių telpa. Sakyčiau, šeimai pats tas, dar vieną kitą stiklainį nuvežu kam nors ar maišą agurkų, na kartais dovanų reikia kam nors g.gif

doh.gif O kas visa tai sėja, laisto, sodina, vakuoja? viena pati? o keliese valgot? vieni šeima vadina 3 žmones, pas kitus 10 susirenka smile.gif
man ir gražu, ir plaukai piestu stojasi nuo tokių plantacijų. juk viskam dėmesio reikia doh.gif
Atsakyti
joooo, su sraigėm karas paskelbtas bus ir pas mane- mulčas- pilnas jų, ir dar ne tų didelių vynuoginių, kaip kad anksčiau, o tokių rupkinių rudukių- juodukių- iš kur tos tik atsirado???ir be namukų slimokų radau- nu ir laikai- mutuoja net šliužai...
mergicos, klausimukas- sėjau ridikėlius, sudygo, augo augo, pradėjo galvas sukt, bent toks vaizdas- ar gali būti, jog pokelyje kopūstų sėklos buvo, ne ridikėlių? gumbukų- nei vieno, kotukai, šaknelės- balti balti. Kas či ado dyvai- salotos nedygo, vietoj ridikėlių- kažkas auga, sraigiukės baisuoliukės atakuoja. Dar klausimas- kuom apynius naikint???? doh.gif Jau kai kenkia tai kenkia iš visų pusių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 05 27, 13:44)
merginos kuo dusinat vabalus nuo kalafioru g.gif

nedusinu, po agroplėvele gyvens visą sezoną. kalafiorai dėl vabaliukų, pekinai dėl auslindų.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 27, 14:34)
doh.gif  O kas visa tai sėja, laisto, sodina, vakuoja? viena pati? o keliese valgot? vieni šeima vadina 3 žmones, pas kitus 10 susirenka smile.gif
man ir gražu, ir plaukai piestu stojasi nuo tokių plantacijų. juk viskam dėmesio reikia  doh.gif

taigi rašė, kad " bus mainymui į litus"... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 05 27, 14:36)
taigi rašė, kad " bus mainymui į litus"...  smile.gif

suprantu, kad pardavimui, bet viena pati tiek apžiojus ir galus gali atiduot smile.gif Čia jau geros pagalbos reikia.
Atsakyti